Με περισσότερες απο 150 συμμετοχές η 1η πεζοπορική διαδρομή από τις Πηγές του Αχέροντα στον Ιστορικό Χώρο του Σουλίου

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Με περισσότερες απο 150 συμμετοχές η 1η πεζοπορική διαδρομή από τις Πηγές του Αχέροντα στον Ιστορικό Χώρο του Σουλίου


Η χθεσινή παρουσία 156 περιπατητών στην πεζοπορική μας διαδρομή από τον Αχέροντα στο Σούλι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!
Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γλυκής-Ποταμιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν σήμερα να περπατήσουν μαζί μας τον καθένα ξεχωριστά!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου, τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας , την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Σουλίου, τον Πρόεδρο της κοινότητας Γλυκής Ποταμιάς, τις κυρίες του Χωριού για την προσφορά τους με τις παραδοσιακές Πίτες, τον Φούρνο Δημητρίου αλλά και τον Παραδοσιακό Ξενώνα Σουλίου για την φιλοξενία τους!
Ήταν μια γιορτή για το βουνό και μας δώσατε δύναμη να γίνει η Πεζοπορική αυτή διαδρομή ένας Θεσμός!
Ευχαριστούμε και πάλι όλους σας!

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυκής – Ποταμιάς
Read More »
Με περισσότερες απο 150 συμμετοχές η 1η πεζοπορική διαδρομή από τις Πηγές του Αχέροντα στον Ιστορικό Χώρο του Σουλίου Με περισσότερες απο 150 συμμετοχές η 1η πεζοπορική διαδρομή από τις Πηγές του Αχέροντα στον Ιστορικό Χώρο του Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

1.016 εκλογικά τμήματα στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
1.016 εκλογικά τμήματα στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου1016 εκλογικά τμήματα συγκροτούνται στην Ήπειρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ οι ετεροδημότες θα ψηφίσουν σε τέσσερα μικτά εκλογικά τμήματα, ένα σε κάθε νομό.
Το σύνολο των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχεται σε 371.234.
Στην Άρτα θα λειτουργήσουν 201 εκλογικά τμήματα και οι εγγεγραμμένοι ανέρχονται σε 76.672, στη Θεσπρωτία 166 εκλογικά τμήματα για 59.995 εγγεγραμμένους.
Στο Νομό Ιωαννίνων οι 163.321 εκλογείς θα προσέλθουν σε 491 εκλογικά τμήματα και στην Πρέβεζα οι 66043 εγγεγραμμένοι σε 158 εκλογικά τμήματα.
Read More »
1.016 εκλογικά τμήματα στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου 1.016 εκλογικά τμήματα στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Γιάννης Παππαγιάννης | “Η Θεσπρωτία μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ν.Α. Ευρώπη”

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Γιάννης Παππαγιάννης | “Η Θεσπρωτία μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ν.Α. Ευρώπη”

Read More »
Γιάννης Παππαγιάννης | “Η Θεσπρωτία μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ν.Α. Ευρώπη” Γιάννης Παππαγιάννης | “Η Θεσπρωτία μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ν.Α. Ευρώπη” Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Προεκλογικό spot Μάριου Κάτση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης: "Ως εδώ με τη μιζέρια και τη φτωχοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Προεκλογικό spot Μάριου Κάτση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης: "Ως εδώ με τη μιζέρια και τη φτωχοποίηση"Read More »
Προεκλογικό spot Μάριου Κάτση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης: "Ως εδώ με τη μιζέρια και τη φτωχοποίηση" Προεκλογικό spot Μάριου Κάτση στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης: "Ως εδώ με τη μιζέρια και τη φτωχοποίηση" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα η Γενική Συνέλευση Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Στην Ηγουμενίτσα η Γενική Συνέλευση Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς του για την στήριξη και ανάδειξη του Επιμελητηριακού θεσμού, αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο ρόλο που επιτελούν σε αυτή την κατεύθυνση τα Επιμελητηριακά Στελέχη, πρωτοστατεί και υποστηρίζει δυναμικά την πραγματοποίηση της πρώτης, μετά από πολλές δεκαετίες, Γενικής Συνέλευσης των Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας στην Ηγουμενίτσα στις 12-14 Μαΐου 2023.
Στον Σύλλογο εντάσσονται 16 Επιμελητήρια, της Ηπείρου (Άρτας – Θεσπρωτίας - Ιωαννίνων –Πρέβεζας), των Ιονίων Νήσων (Ζακύνθου - Κέρκυρας – Κεφαλληνίας & Ιθάκης - Λευκάδας), Δυτ. Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανίας - Αχαΐας - Ηλείας) και Πελοποννήσου (Αργολίδος – Αρκαδίας – Κορίνθου - Λακωνίας – Μεσσηνίας), διαθέτει 90 μέλη και εξυπηρετεί περίπου 150.000 Ενεργές επιχειρήσεις!
Ο Σύλλογος, μετά από μια μακρά περίοδο συλλογικής αδράνειας, είναι πλέον λειτουργικός και ενεργεί δυναμικά για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος σε κάθε δράση και πτυχή της επαγγελματικής και προσωπικής δραστηριότητας των Επιμελητηριακών υπαλλήλων.
Σε αυτά τα πλαίσια διοργανώνει διαρκώς τηλεσυνεδριάσεις αλλά και δια ζώσης συναντήσεις όπου το μεγαλύτερο μέρος τους καταλαμβάνεται από ανταλλαγή γνώσης και καλών πρακτικών σε Επιμελητηριακά ζητήματα και σε τρόπους ανάδειξης του κύρους του Επιμελητηριακού θεσμού.
Καθώς η λέξη «Συνεργασία» αποτελεί τον όρο κλειδί για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος σε κάθε δράση και πτυχή της επαγγελματικής και προσωπικής δραστηριότητας για το Δ.Σ. του Συλλόγου, επιδιώκει με την διοργάνωση της πρώτης δια ζώσης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με την συμμετοχή όλων των μελών του, εκπροσώπων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Ελλάδας, να επιτευχθεί ο στόχος της φυσικής γνωριμίας, της ενημέρωσης για τις δράσεις του Συλλόγου και της ΟΣΥΕ, την αποτίμηση του έργου και τον καθορισμό στόχων του Συλλόγου και παράλληλα την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε θέματα των Επιμελητηρίων (Μητρώου, ΓΕΜΗ, Λογιστηρίου, Διοίκησης, Διαχείρισης Προγραμμάτων) και σε τρόπους ανάδειξης του κύρους των Επιμελητηρίων συνολικά. Το Επιμελητήριο υποδέχεται στην ακριτική Θεσπρωτία τους πολύτιμους συνεργάτες του Θεσμού και τους εύχεται ευχάριστη διαμονή και επίτευξη των στόχων και προσδοκιών τους και στο Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Πέτρο Ζουμπούλη, Διοικητικό Προϊστάμενο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, απόλυτη επιτυχία στις διεργασίες της Γενικής τους Συνέλευσης.
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα η Γενική Συνέλευση Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας Στην Ηγουμενίτσα η Γενική Συνέλευση Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 με την Σοφία Σακοράφα

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 με την Σοφία ΣακοράφαΠραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» (Παπαζόγλου Γεωργία, Παππά Νικόλαου και Τσακίρη Δημήτριου) με την παρουσία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και Αντιπροέδρου της Βουλής, Σοφίας Σακοράφα

Ακολούθησε περιήγηση της Σ. Σακοράφα μαζί με υποψήφιους, στην αγορά της πόλης, όπου είχαν ανοιχτής επαφή και συζητήσεις με τους πολίτες και επαγγελματίες της πόλης.
Read More »
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 με την Σοφία Σακοράφα Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 με την Σοφία Σακοράφα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Σχόλιο της ΚΝΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Παραμυθιά

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Σχόλιο της ΚΝΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΠαραμυθιάΜόνο οργή μπορεί να προκαλέσει το προεκλογικό σόου που έστησε ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας - και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας με τον πιο άθλιο τρόπο και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης .
Είναι αλήθεια ότι αρκετοί μαθητές και για λόγους περιέργειας βρέθηκαν πέριξ της εκδήλωσης της Ν.Δ., κάποιοι από αυτούς φώναζαν και συνθήματα υπέρ της Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού, πράγμα που είναι δικαίωμα τους .
Προκαλεί οργή , διότι αυτοί που διαλύουν καθημερινά το Δημόσιο Σχολείο, αυτοί που στοιβάζουν τους μαθητές μας σε 28ρια τμήματα και επικίνδυνα κτήρια, αυτοί που έκλεισαν επί δυο χρόνια τα σχολεία και προωθούν την άθλια τηλεκπαίδευση, αυτοί που φέρανε την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και τη τράπεζα θεμάτων, αυτοί που απειλούν με αποβολές τους μαθητές που αγωνίζονται ( βλέπε .καταλήψεις , πορείες για τα Τέμπη κ.α) έρχονται τώρα να πουν ότι η σημερινή απουσία είναι δικαιολογημένη και ότι η ομιλία του Πρωθυπουργού είναι μάθημα πολιτικής αγωγής .
Η νεολαία ξέρει καλά ποιοι είναι τόσο ο Μητσοτάκης και η Κεραμέως , όσο ο Τσίπρας και ο Γαβρόγλου.
Στις 21 Μάη θα δώσουν τη πρώτη νεανική τους ψήφο στο ΚΚΕ .
Read More »
Σχόλιο της ΚΝΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Παραμυθιά Σχόλιο της ΚΝΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράστασης «ΚΥΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ» στην Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράστασης «ΚΥΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ» στην ΗγουμενίτσαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, η θεατρική παράσταση «ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ».

Το θεατρικό έργο, αναφερόμενο στην ιστορία της Κυρά-Βασιλικής, από το χωριό Πλεσίβιτσα, το σημερινό Πλαίσιο Θεσπρωτίας, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη προσφορά της Βασιλικής Κονταξή στους σκλαβωμένους Γραικούς, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη λαϊκή παράδοση και τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής μας.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος , οι Βουλευτές κ.κ. Βασίλειος Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι και μέλη της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών και πλήθος συνδημοτών με αγάπη στην ιστορία του τόπου, στη λαϊκή μας παράδοση και τον πολιτισμό.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την θεατρική ομάδα της Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής «ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ», την πρόεδρο της Ένωσης κα Λίλιαν Παπαδοπούλου και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού
Χριστίνα Τζέλλου
Read More »
Πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράστασης «ΚΥΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ» στην Ηγουμενίτσας Πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράστασης «ΚΥΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ» στην Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν


Συνελήφθησαν χθες (09-05-2023) το βράδυ στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για απόπειρα δωροδοκίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επέβαιναν ως οδηγός και συνεπιβάτης σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, έχοντας μαζί τους και δεύτερο συνεπιβάτη, όταν ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει το έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το μοτοποδήλατο και το ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση, προβαίνοντας στη σύλληψη του οδηγού αλλά και ενός εκ των συνεπιβατών, ο οποίος επιχείρησε να προσφέρει στους αστυνομικούς χρηματικό ποσό 50 ευρώ, προκειμένου να παραλείψουν τις νόμιμες ενέργειες σε βάρος τους.

Βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Read More »
Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

11 Γαλάζιες Σημαίες σε παραλίες της Ηπείρου

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
11 Γαλάζιες Σημαίες σε παραλίες της Ηπείρου


Τη δεύτερη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε 52 χώρες, κατέχει η Ελλάδα με 617 βραβευμένες ακτές. Από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (10.05.2023) οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά οι βραβεύσεις ξεπερνούν τις 600, και ότι στο σύνολο των 52 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατέχει το 15% των βραβευμένων ακτών. Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο νομός Χαλκιδικής, με 94 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 4.212 ακτές, 710 μαρίνες και 120 τουριστικά σκάφη σε όλο τον κόσμο.


Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ [4] 
Δήμος Ηγουμενίτσας 
 1. Αγ. Παρασκευή 
 2. Δρέπανο 
 3. Καραβοστάσι 
 4. Μέγα Άμμος

Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ [7] 
 1. Δήμος Πρέβεζας 
 2. Κανάλι Κυανή 
 3. Μέγα Άμμος 
 4. Μονολίθι 
 5. Πλατάνια 
Δήμος Πάργας 
 1. Αμμουδιά 
 2. Βάλτος/Parga Beach Resort
Read More »
11 Γαλάζιες Σημαίες σε παραλίες της Ηπείρου 11 Γαλάζιες Σημαίες σε παραλίες της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Σε δημόσια διαβούλευση ο Περιφερειακός της Ηγουμενίτσας!

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Σε δημόσια διαβούλευση ο Περιφερειακός της Ηγουμενίτσας!


Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Πέμπτη 11/05/2023 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Παράκαμψης της Ηγουμενίτσας, ως τμήμα της Οδικής Αρτηρίας Ηγουμενίτσα-Σαγιάδα-Μαυρομάτι.
Η μελέτη αφορά στην περιβαλλοντική αδειοδότηση της κατασκευής και λειτουργίας νέου οδικού τμήματος συνολικού μήκους περί τα 4,77km, που έχει ως σκοπό την παράκαμψη της πόλης της Ηγουμενίτσας και αφορά σε τμήμα του Κάθετου Άξονα 30 της Εγνατίας Οδού “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι/Παράκαμψη Ηγουμενίτσας”.
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.».
Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η 11-05-2023 και ημερομηνία λήξης αυτής η 22- 06 -2023.
Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η 15-05 -2023 και ημερομηνία λήξης αυτής η 19-06 -2023.

Το έργο έχει αφετηρία τον Ανισόπεδο Κόμβο Ηγουμενίτσας-Λαδοχωρίου της Εγνατίας Οδού και το πέρας της τοποθετείται επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας. Η χάραξη του οδικού έργου έχει γενική κατεύθυνση από Νότο προς Βορά και χωροθετείται στα ανατολικά της πόλης της Ηγουμενίτσας, την οποία παρακάμπτει.
Η Παράκαμψη διέρχεται από τα όρια των ακόλουθων Πολεοδομικών Ενοτήτων του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ηγουμενίτσας:1 (Λαδοχώρι – από τα Α όριά της), 2 (Γραικοχώρι– από τα Δ όριά της), 3(Κέντρο Ηγουμενίτσας- από τα Α όριά της), 4 (Ηγουμενίτσα – από το ΝΑ άκρο της), 6(Αμπελιά), 7(Νέα Σελεύκεια – από το ΒΑ τμήμα της) και 8(Εθνική Αντίσταση- από το ΝΔ τμήμα της).

Η προτεινόμενη χάραξη αποτελείται από 3 τμήματα:
Τμήμα 1 Από Χ.Θ.0+000 έως Χ.Θ.1+000 αφορά στο κατασκευασμένο τμήμα
Τμήμα 2 Αρχίζει η κατασκευή του νέου τμήματος με την μετατροπή του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου από τρισκελή σε τετρασκελή κυκλικό κόμβο.
Τμήμα 3 Δεξιός και αριστερός κλάδος Αρτηρίας. Σε συνέχεια του 2ου τμήματος χωροθετείται νέος Ισόπεδος τρισκελής κυκλικός Κόμβος και στη συνέχεια και 200μ περίπου μετά τον ΙΚ ξεκινούν το υπόγεια τμήματα της χάραξης με εναλλαγή τριών τμημάτων σηράγγων. Στο τελευταίο τμήμα της χάραξης μήκους 800μ. μετά την έξοδο από τα υπόγεια έργα, οι κλάδοι της οδού κατέρχονται και διέρχονται με τεχνικό ΑΔ στην υφιστάμενη Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων. Μετά το τέλος των διαμορφώσεων για τη δημιουργία της ΑΔ χωροθετείται ο νέος ΙΚ3, όπου αφενός, οριοθετείται η σύνδεση των δύο υποτμημάτων του Κάθετου Άξονα «Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι / Παράκαμψη Ηγουμενίτσας» και αφετέρου, μέσου του κλάδου του κόμβου, συνδέεται η πόλη της Ηγουμενίτσας με τους νέους οδικούς άξονες.

Η υπό μελέτη οδός ανήκει στην κατηγορία ΒΙΙ αστική οδός ταχείας κυκλοφορίας από αρχή έως τον ΙΚ 3. Η ταχύτητα μελέτης ενώ είχε ληφθεί 80km/h για το σύνολο του άξονα, πλέον προτείνεται:
• 70km/h. Από αρχή έργου - 2ος ισόπεδος κόμβος : Αφορά τα τμήματα 1 και 2
• 80km/h/ Από 2ο ισόπεδο κόμβο – πέρας έργου : Αφορά το κυρίως υπόγειο έργο: Δεξιός και αριστερός κλάδος της Αρτηρίας το οποίο αναφέρεται ως τμήμα 3.

Για το τμήμα 1 της αρτηρίας μήκους 1000μ όπου υφίσταται η σημερινή περιφερειακή οδός, προτείνεται η διατήρηση της υφιστάμενης διατομής με αναμόρφωση της διαγράμμισης προκειμένου να είναι εφικτή η ασφάλιση της οδού σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές αφενός και αφετέρου να εφαρμόζεται ενιαία διάταξη των λωρίδων καθ’ όλο το μήκος του έργου.

Ως εκ τούτου:
διατηρείται – αναμορφώνεται η υφιστάμενη κεντρική φυτεμένη νησίδα πλάτους 5,00μ
προκύπτουν 2 λωρίδες πλάτους 3,25μ έκαστη, ανά κατεύθυνση και ασφαλτικό έρεισμα πλάτους 0,50μ

Η αρτηρία στο Τμήμα 2 προβλέπεται με τετράιχνη διατομή διαχωρισμένης κυκλοφορίας, συνολικού πλάτους 16,10μ πλέον πλευρικών κατασκευών, που περιλαμβάνει ανά κατεύθυνση:
• διαχωριστικό αμφίπλευρο στηθαίο και νησίδα συνολικού πλάτους 1,05μ
• 2 λωρίδες πλάτους 3,25μ έκαστη, ανά κατεύθυνση
• Ασφαλτικό έρεισμα πλάτους 0,50μ

Η τυπική διατομή για το τμήμα 3 αφορά τις ανάγκες για την χωροθέτηση δίδυμων σηράγγων μονής κατεύθυνσης.

Η τυπική διατομή πλάτους 8,00μ περιλαμβάνει :
• 2 λωρίδες πλάτους 3,50μ έκαστη
• Ασφαλτικό έρεισμα πλάτους 0,50μ εκατέρωθεν

Στο οδικό τμήμα “Παράκαμψη Ηγουμενίτσας” προβλέπεται η κατασκευή τριών (3) κυκλικών κόμβων (modern roundabouts), από έναν σε κάθε Τμήμα του οδικού έργου και ειδικότερα στο πέρας του.
Η εισερχόμενη κυκλοφορία είναι υπόχρεη παραχώρησης προτεραιότητας. Οι κυκλικοί κόμβοι μελετώνται ως υπεραστικοί 2 λωρίδων.
Το παράπλευρο δίκτυο το οποίο προτείνεται, λαμβάνει υπόψη το Σχέδιο Πόλης και προσαρμόζεται στην υφιστάμενη κατάσταση κυκλοφοριακά και γεωμορφολογικά. Ως εκ τούτου, επιλέχθηκε ταχύτητα μελέτης 40km/h.
Ο κυκλοφοριακός φόρτος της αρτηρίας εκτιμάται σε 3.875 ελαφρά και 525 βαρέα οχήματα (άθροισμα δύο κατευθύνσεων- Ετήσια Μέση Ημερήσια Κυκλοφορία) το 2025 και σε 6.000 ελαφρά και 800 βαρέα οχήματα το 2040.
Read More »
Σε δημόσια διαβούλευση ο Περιφερειακός της Ηγουμενίτσας! Σε δημόσια διαβούλευση ο Περιφερειακός της Ηγουμενίτσας! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό | Πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό | Πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου


Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια
Επιχείρησε να διαφύγει αστυνομικό έλεγχο και κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση με το αυτοκίνητό του εναντίον αστυνομικού

Συνελήφθη χθες (9-5-2023) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί αυτοκίνητο και να το σταθμεύει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος, που δεν ήταν σε λειτουργία εκείνη τη στιγμή.
Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αφού πρώτα έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους, όμως εκείνος, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενήργησε ελιγμούς με το αυτοκίνητο και κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον ενός εξ αυτών, ο οποίος είχε εξέλθει του υπηρεσιακού οχήματος.
Τότε ο αστυνομικός, προκειμένου να αποτρέψει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, πυροβόλησε δύο φορές ελαστικό του αυτοκινήτου, το οποίο καταστράφηκε. Ο κατηγορούμενος ωστόσο συνέχισε την πορεία του οχήματος επιχειρώντας να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή και έτερων αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο και ακολούθως συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω όχημα.
Παράλληλα, προέκυψε ότι, πριν από τη διενέργεια του ελέγχου, είχε προβεί στην κατάποση αντικειμένου, ενδεχομένως συσκευασίας με ναρκωτική ουσία και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος, έως ότου οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Read More »
Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό | Πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό | Πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Συνάντηση Λώλου με το νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Συνάντηση Λώλου με το νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. με έδρα την Ηγουμενίτσα κ. Παύλος Τιφτικίδης.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επισημάνθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του Δήμου Ηγουμενίτσας με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή.

Αμφότεροι δήλωσαν την επιθυμία τους να πορευθούν σε κλίμα αλληλοϋποστήριξης, με κοινό σκοπό την ασφάλεια και προστασία του Δήμου Ηγουμενίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Read More »
Συνάντηση Λώλου με το νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Συνάντηση Λώλου με το νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Νέος πρόεδρος στο ΔΣ του ΟΛΗΓ

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Νέος πρόεδρος στο ΔΣ του ΟΛΗΓ


Συνεδρίασε την Τρίτη 9 Μάϊου στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, το Διοικητικό
Συμβούλιο της εταιρείας, με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, αποφάσισε να ορίσει νέο πρόεδρο, το εώς σήμερα μέλος του κ. Ευάγγελο Βεγίρη, αντικαθιστώντας τον κ. Κλιάφα, ενώ προστίθεται ως μέλος ο κα  Αγγελική- Αικατερίνη Δάμτσα.

Έτσι, το νέο διοικητικό Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, απαρτίζεται
απο τους εξής:
1. Ευάγγελος Βεγίρης του Σωτηρίου, ΑΤ Κολωνού Αττικής, Δ/νση : Καραγεώργη Σερβίας 6, ως Πρόεδρος του Δ.Σ της ΟΛΗΓ ΑΕ, μη εκτελεστικό μέλος.
2. Αθανάσιος Πορφύρης του Βασιλείου, ΑΤ Ηγουμενίτσας, Δ/νση : Κυρά Βασιλικής 10, Ηγουμενίτσα, ως Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
3. Στέφανος Πάσχος του Βασιλείου,  ΑΤ Ηγουμενίτσας, Δ/νση : Γράμμου 1, Ηγουμενίτσα, μη εκτελεστικό μέλος.
4. Αγγελική- Αικατερίνη Δάμτσα του Κωνσταντίνου, ΑΤ Συντάγματος Αττικής, Δ/νση: Καραγεώργη Σερβίας 6, Αθήνα, μη εκτελεστικό μέλος.
5. Καρώνας Δημήτριος του Σωκράτη, υπάλληλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε,  ΑΤ Ηγουμενίτσας, Δ/νση : Παραπόταμος Θεσπρωτίας, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΟΛΗΓ Α.Ε., μη εκτελεστικό μέλος.
6. Τακλάκογλου Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Φορτοεκφορτωτής, ΑΤ Ηγουμενίτσας, Δ/νση : Νέα Σελεύκεια, Ηγουμενίτσα, ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος (Ο.Φ.Ε.), μη εκτελεστικό μέλος.
7. Τσάτσας Χαρίλαος του Αποστόλου, ΑΤ Ηγουμενίτσας, Δ/νση : Γράμμου 101, Ηγουμενίτσα, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, μη εκτελεστικό μέλος.
Read More »
Νέος πρόεδρος στο ΔΣ του ΟΛΗΓ Νέος πρόεδρος στο ΔΣ του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων 


Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, Δήμος Ηγουμενίτσας, Δήμος Φιλιατών, Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. Με τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραγίου « Άγιος Κοσμάς».
Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Χορηγοί του Φεστιβάλ που στηρίζουν και φέτος αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του τόπου μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6945932382 και στο e-mail: renakotsiou.politistikos@gmail.com
Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/renakotsiou.politistikos και στο Instagram: @renakotsiou.politistikos
Read More »
2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Τραυματίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, πέφτοντας από το απορριμματοφόρο

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Τραυματίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, πέφτοντας από το απορριμματοφόρο 


Εργατικό ατύχημα είχαμε νωρίς το πρωί Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο (Δαγκλή) στο δήμο μας.
Συγκεκριμένα, η συναδέλφισσα έπεσε από τα σκαλοπάτια της καμπίνας του απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στο οδόστρωμα.
Η συναδέλφισσα μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και από εκεί στο νοσοκομείο Φιλιατών
Και αυτό το ατύχημα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες εργατικά ατυχήματα που έχουμε στον κλάδο, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης ειδικότητας.
Τα εργατικά “ατυχήματα” δεν οφείλονται σε κάποια “κατάρα” ή την “κακιά την ώρα”. Συμβαίνουν γιατί κυβερνήσεις, διοικήσεις δήμων και γενικότερα η εργοδοσία αντιλαμβάνονται την ασφάλεια των εργαζομένων ως κόστος που πρέπει να μειώσουν. Όλοι οι χώροι δουλειάς είναι μια “κοιλάδα των Τεμπών”. Προβλήματα- που έχουν και οι υπηρεσίες των δήμων- όπως οι ελλείψεις προσωπικού, η μη σωστή κατανομή του υπάρχοντος προσωπικού και η εντατικοποίηση της εργασίας, η μη χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τα λειψά, προβληματικά και ασυντήρητα οχήματα, η μη εκπαίδευση των εργαζομένων για την υγιεινή και ασφάλεια κατά την εργασία κ.α., είναι προβλήματα, που πέρα από το ότι απαξιώνουν και διαλύουν τις υπηρεσίες, αποτελούν και τις βασικές αιτίες των εργατικών “ατυχημάτων”».

Καλούμε τους συναδέλφους τώρα να διεκδικήσουμε:
– Προσλήψεις και σωστή διαχείριση του προσωπικού.
– Προμήθεια, επισκευή και συντήρηση απορριμματοφόρων και οχημάτων.
– Να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα απορριμματοφόρα, ανάλογα με την περιφέρεια-δρόμους που πραγματοποιείται αποκομιδή.
– Σωστή χωροθέτηση των κάδων.
– Να χορηγηθούν, στην ωρα τους τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.
– Τήρηση όλων των μέτρων προστασίας

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΕΓΓΟΥΝΗ

Read More »
Τραυματίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, πέφτοντας από το απορριμματοφόρο Τραυματίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, πέφτοντας από το απορριμματοφόρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα


Την 05/05/23 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., με έδρα την Ηγουμενίτσα , παρουσία των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών και υπηρεσιών της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,του προσωπικού της ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος καθώς και πολλών Στελεχών που έχουν συνυπηρετήσει στο παρελθόν με τον νέο Διοικητή.
Νέος Διοικητής προερχόμενος από Διοικητής της Α.Ε.Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ, ανέλαβε ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Παύλος αντικαθιστώντας τον ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη.
Στις 29 Μαρτίου το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προήγαγε τον μέχρι τότε ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗ Παύλο σε ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ και το μετέπειτα Συμβούλιο Μεταθέσεων αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως ΔΙΟΙΚΗΤΗ 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.
Γεννηθείς στην Θεσσαλονίκη το 1973 ,απόφοιτος της ΑΣΔΕΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,νυν Α.Ε.Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ, και το 1997 εισήλθε στην Σχολή Δόκιμων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος όπου και αποφοίτησε με τον βαθμό του ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ Λ.Σ. το 1998.
Ως νέος Σημαιοφόρος τοποθετήθηκε ως πρώτη μετάθεση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα ως Κυβερνήτης του Π.Λ.Σ. 135 ,σε μια περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας και εγκληματικότητας όσον αφορά τα θαλάσσια σύνορα μας με την γειτονική Αλβανία.
Μετέπειτα τοποθετήθηκε ως Προϊστάμενος στο Γραφείο Επιθεώρησης Πλοίων και ως Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Έχει διατελέσει επίσης Λιμενάρχης Πρέβεζας ,Μυκόνου ,Διοικητής Α.Ε.Ν Ιονίων Νήσων στην Κεφαλλονιά ,Διοικητής Α.Ε.Ν. Ηπείρου στην Πρέβεζα.
Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency) καθώς είναι και πιστοποιημένος επιθεωρητής πλοίων ( PSC-ISM-ISPS).
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.
Στον πρώην Διοικητή ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νέα του θέση στην Αθήνα.

Στον νυν Διοικητή του ευχόμαστε επίσης καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα ,πλέον ως Προϊστάμενος της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μας ζητηθεί ,αν και η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι είναι Αξιωματικός με ήθος ,επαγγελματισμό ,εργατικότητα ,σεβασμό προς το προσωπικό και όπου και να έχει υπηρετήσει έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των Στελεχών του Λ.Σ. αλλά και της τοπικής κοινωνίας ,κερδίζοντας έτσι να ακούγονται και από αυτή την πλευρά μόνο θετικά λόγια για τα Στελέχη που απαρτίζουν το Λιμενικό Σώμα.

Ως Ένωση οφείλουμε να πούμε ότι το Λιμενικό Σώμα θα πρέπει να είναι περήφανο που έχει στις τάξεις του τέτοιους Αξιωματικούς. Αξιωματικούς με Α κεφαλαίο.

Read More »
Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Διακοπή νερού σήμερα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023
Διακοπή νερού σήμερα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας


Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 10 Μαΐου, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, θα διακοπεί η υδροδότηση από τις 9:00 π.μ. έως και τις 13:00 στο Δυτικό τμήμα της Νέας Σελεύκειας (κατάστημα Κωλέττα) μέχρι και την έξοδο προς Σαγιάδα, καθώς και πίσω από το ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών)μέχρι και το Δημοτικό Νεκροταφείο.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Η. ζητάει την κατανόηση των δημοτών και ευχαριστεί εκ των προτέρων.

Read More »
Διακοπή νερού σήμερα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας Διακοπή νερού σήμερα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Σελίδες