Στη Βουλή φέρνουν τις αδικαιολόγητες μετακινήσεις πυροσβεστών εκτός της Περιφέρειας Ηπείρου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Στη Βουλή φέρνουν τις αδικαιολόγητες μετακινήσεις πυροσβεστών εκτός της Περιφέρειας Ηπείρου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΣτη Βουλή φέρνουν με Αναφορά τους οι Βουλεύτριες και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που εκλέγονται στην Ήπειρο, το θέμα που καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου, σχετικά με μετακινήσεις πυροσβεστών εκτός της Περιφέρειας, με προφορική εντολή για εξαήμερη υπηρεσία, χωρίς να συντρέχει ενεργό συμβάν.

Όπως επισημαίνεται στην Αναφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γεροβασίλη Όλγας, Κάτση Μάριου, Μπάρκα Κώστα και Τζούφη Μερόπης, η αδικαιολόγητη μετακίνηση χωρίς να υπάρχει ενεργό συμβάν, επιδεινώνει όχι μόνο την υπηρεσιακή κατάσταση των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Ήπειρο, από την στιγμή που ήδη οι περισσότερες από αυτές είναι στο όριο τους, αλλά και τις εργασιακές συνθήκες των πυροσβεστικών υπαλλήλων, καθώς δεν διασφαλίζονται οι συνθήκες διαμονής και σίτισης όσων μετακινούνται εκτός Ηπείρου.

Ακολουθεί η κατατεθείσα Αναφορά

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Θέμα: «Αδικαιολόγητες μετακινήσεις Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος εκτός Περιφέρειας Ηπείρου»
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γεροβασίλη Όλγα, Κάτσης Μάριος, Μπάρκας Κωνσταντίνος και Τζούφη Μερόπη καταθέτουν προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την με Αριθμό Πρωτοκόλλου 35/2022-23-06-2022 Επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η), με την οποία είναι κάθετα αντίθετοι με την οποιαδήποτε καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων.
Όπως αναφέρει στην Επιστολή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου, υπάρχει ενημέρωση από τα μέλη της για μετακίνηση συναδέλφων από την Ήπειρο στην Πάτρα, κατόπιν προφορικής εντολής για εξαήμερη υπηρεσία, χωρίς να υπάρχει ενεργό συμβάν και θέτει μια σειρά ερωτημάτων, που αφορούν στην επιδείνωση των υπηρεσιακών και εργασιακών συνθηκών των εργαζόμενων πυροσβεστών.
Επισυνάπτεται η Επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου.
Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Επιστολής, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες, καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Οι καταθέτοντες Βουλευτές
Γεροβασίλη Όλγα
Κάτσης Μάριος
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Τζούφη Μερόπη
Read More »
Στη Βουλή φέρνουν τις αδικαιολόγητες μετακινήσεις πυροσβεστών εκτός της Περιφέρειας Ηπείρου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στη Βουλή φέρνουν τις αδικαιολόγητες μετακινήσεις πυροσβεστών εκτός της Περιφέρειας Ηπείρου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: Οφέλη για τη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη και τη Δικαιοσύνη από την κωδικοποίηση της νομοθεσίας

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Β. Γιόγιακας: Οφέλη για τη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη και τη Δικαιοσύνη από την κωδικοποίηση της νομοθεσίας


Οφέλη για τη δημόσια διοίκηση, την απονομή δικαιοσύνης, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα θα έχει η κωδικοποίηση της νομοθεσίας, τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά την ομιλία του στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας με το οποίο κυρώνεται ο Κώδικας για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και τα δικαιώματα των επιβατών.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας εστίασε στο μεγάλο έργο της κωδικοποίησης της νομοθεσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε 15 υπουργεία και αναμένεται να διαρκέσει με τις σημερινές εκτιμήσεις περίπου 20 χρόνια και συντονίζεται από την Ειδική Επιτροπή Κωδικοποίησης που έχει συσταθεί από την Κυβέρνηση. Σημείωσε ότι με την κωδικοποίηση επιχειρείται να αντιμετωπιστεί η πολυνομία η οποία αυξάνει τη γραφειοκρατία αποτρέπει τις επενδύσεις, δυσχεραίνει τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης και ευθύνεται για τον φόρτο των δικαστηρίων και την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης. «Η μείωση των διοικητικών βαρών κατά 25% μεταφράζεται σε περίπου 2,5 ποσοστιαίες μονάδες αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ, σύμφωνα με μια παλιότερη έρευνα της Ε.Ε. για την ανταγωνιστικότητα», υπογράμμισε ο κ. Γιόγιακας. 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας:

Κύριοι Υπουργοί,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Το σημερινό νομοσχέδιο έχει ξεχωριστή σημασία, γιατί δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθεί μια δουλειά που σπάνια βλέπει το φως της δημοσιότητας:
Αυτή της κωδικοποίησης της νομοθεσίας.
Μιας προσπάθειας που απαιτεί πολύ χρόνο, πολλή γνώση και προσοχή και πολλή δουλειά, και που επιχειρεί να βάλει τάξη, έστω και εκ των υστέρων, στο χάος της πολυνομίας.
Δηλαδή της υπερπληθώρας και του κατακερματισμού των νομικών ρυθμίσεων, όπως είναι οι νόμοι, τα Προεδρικά Διατάγματα, οι Υπουργικές Αποφάσεις.
Και όλοι μας γνωρίζουμε, πώς η πολυνομία πληγώνει την οικονομία, τους θεσμούς, το κράτος δικαίου και τελικά την ίδια την ποιότητα της δημοκρατίας μας.
Πόσο αυξάνει τη γραφειοκρατία και πως αυτή η αύξηση δυσχεραίνει τις επενδύσεις, επιβαρύνει την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας.
Πόσο δυσχεραίνει τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και πώς ταλαιπωρεί τους πολίτες, τραυματίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο Κράτος.
Πόσο φρενάρουν ή καθυστερούν διάφορες μεταρρυθμίσεις ή αλλαγές…
και πόσο ευθύνονται για τον φόρτο των δικαστηρίων και την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης, πέρα από την ανασφάλεια δικαίου που προκαλούν στους πολίτες.
Η μείωση των διοικητικών βαρών κατά 25% μεταφράζεται σε περίπου 2,5 ποσοστιαίες μονάδες αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ, σύμφωνα με μια παλιότερη έρευνα της Ε.Ε. για την ανταγωνιστικότητα.

Η τακτοποίηση, λοιπόν, της νομοθεσίας είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά με επιμονή και μεθοδικότητα.
Με την Ειδική Επιτροπή Κωδικοποίησης που δουλεύει υπό την εποπτεία του Γενικού Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Στέλιου Κουτνατζή και υπό την προεδρία του επίτιμου αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Γιώργου Σταυρόπουλου.
Ένα τιτάνιο έργο, με αντικείμενο μερικές χιλιάδες νόμους, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε 15 υπουργεία και αναμένεται να διαρκέσει με τις σημερινές εκτιμήσεις περίπου 20 χρόνια.

Σε αυτή την προσπάθεια, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο υπουργείο που έχει προχωρά σε κωδικοποίηση του σύνθετου θεσμικού πλαισίου του.
Με την επεξεργασία τυπικών νόμων σε 7 αντικείμενα, σχετικά με το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, τη ναυτική εργασία και εκπαίδευση, τη διαχείριση των λιμανιών, τα πλοία αναψυχής και ναυτιλιακές εταιρείες πλοίων αναψυχής, τη νησιωτική πολιτική και, ασφαλώς, τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και τα δικαιώματα επιβατών, που απασχολούν κατά κύριο λόγο το σημερινό νομοσχέδιο.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο Κώδικας Νησιωτικής Πολιτικής, ο Κώδικας για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και τα δικαιώματα των επιβατών αλλά και η κωδικοποίηση των πλοίων και των ναυτιλιακών εταιριών αναψυχής που ουσιαστικά έχει καλυφθεί από το νόμο 4926 που ψηφίστηκε φέτος τον Απρίλιο.
Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση του Κώδικα Ιδιωτικού Ναυτικού Δικαίου μετά από 63 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου η ναυτιλία μας να γίνει ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Πολύ σύντομα, θα αναφερθώ με τη σειρά μου στο τι έρχεται να καλύψει το σημερινό νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται ο Κώδικας Νομοθεσίας θαλάσσιων ενδομεταφορών και δικαιωμάτων επιβατών.
Γίνεται κωδικοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου σχετικά με την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στις θαλάσσιες μεταφορές από ή προς νησιωτικά λιμάνια, τις θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ ηπειρωτικών λιμένων της χώρας και τη μεταφορά εμπορευμάτων και ταχυδρομικών αντικειμένων.
Κωδικοποιούνται επίσης οι ρυθμίσεις νόμου σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις επιβατών και μεταφορέων, μαζί με τις προβλεπόμενες γενικές αρχές και κυρώσεις, στον τομέα των επιβατικών τακτικών θαλάσσιων μεταφορών.
Χάρη στην απαλοιφή, την απλούστευση, την αναδιατύπωση και την αναδιοργάνωση των διατάξεων έχουμε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ένα αποτέλεσμα που διευκολύνει τις υπηρεσίες και του Υπουργείου να λειτουργούν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις.
Να είναι πιο σαφής η γνώση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών τους.
Να εμπεδώνεται η ασφάλεια δικαίου, οι αρχές της νομιμότητας και του κράτους δικαίου.

Είναι, επομένως, το νομοσχέδιο αυτό ένα κομμάτι μιας μεγάλης προσπάθειας για την αναδιοργάνωση του ρυθμιστικού πλαισίου του κράτους.
Που έχει αναγνωριστεί ως επείγουσα ανάγκη από προηγούμενες κυβερνήσεις, και θα συνεχιστεί με χρονικό ορίζοντα δεκαετιών.
Περιμένουμε λοιπόν από την αντιπολίτευση να στηρίξει αυτή τη συναινετική μεταρρύθμιση από την οποία αναμένουμε μόνο οφέλη, σε διάφορους τομείς:
Από τη δημόσια διοίκηση και τη γραφειοκρατία, μέχρι την απονομή δικαιοσύνης και την ανάπτυξη.
Read More »
Β. Γιόγιακας: Οφέλη για τη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη και τη Δικαιοσύνη από την κωδικοποίηση της νομοθεσίας Β. Γιόγιακας: Οφέλη για τη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη και τη Δικαιοσύνη από την κωδικοποίηση της νομοθεσίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Διακομιδή βρέφους από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Διακομιδή βρέφους από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Γουβιών Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέφος δέκα μηνών, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Read More »
Διακομιδή βρέφους από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Διακομιδή βρέφους από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Φωτιά σε Θ/Γ σκάφος στα Σύβοτα

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Φωτιά σε Θ/Γ σκάφος στα Σύβοτα


Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Συβότων για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Θ/Γ σκάφος ''GRAYΜAUR'' σημαίας Μ.Βρετανίας, στην θαλάσσια περιοχή της νήσου Αγίου Νικολάου Συβότων με δύο επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής ως επιβαίνων σε ιδιωτικό σκάφος προς παροχή συνδρομής, όπου εντόπισε την Θ/Γ και τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, έχοντας κατασβέσει την πυρκαγιά με ιδία μέσα, ενώ στην περιοχή μετέβησαν και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''GRAYMAUR'', μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, ή εισροή υδάτων στο σκάφος και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Read More »
Φωτιά σε Θ/Γ σκάφος στα Σύβοτα Φωτιά σε Θ/Γ σκάφος στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Τα Πόθεν Έσχες των τριών δημάρχων της Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Τα Πόθεν Έσχες των τριών δημάρχων της ΘεσπρωτίαςΤα περιουσιακά στοιχεία των δημάρχων Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου, Παραμυθιάς Γιάννη Καραγιάννη και Φιλιατών Σπύρου Παππά δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Βουλή των Ελλήνων.
Read More »
Τα Πόθεν Έσχες των τριών δημάρχων της Θεσπρωτίας Τα Πόθεν Έσχες των τριών δημάρχων της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ), στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, «Αλεξάνδρα Τσιάβου».
Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας, όπου όπως οι δραστηριότητες όλης της κοινωνίας, έτσι και οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες του συλλόγου μας σταμάτησαν ή γινόντουσαν με περιορισμούς. Την φετινή χρονιά, δειλά δειλά επανήλθαμε σε κανονικούς ρυθμούς, προσπαθώντας να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Την προσπάθεια αυτή θέλαμε πρώτα από όλα να αναδείξουμε μέσα από την παράσταση, δίνοντας χαρά στις αθλήτριές μας αλλά και στους γονείς τους.
Οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς τους, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας Τσικνιά Παρασκευή και της βοηθού της, κας Αυγερινού Ράνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας,
το ΠΑΚΠΟ Ηγουμενίτσας, για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου αλλά και την συνεργασία μας όλη την χρονιά,
τους χορηγούς και τους εθελοντές μας, η βοήθεια των οποίων είναι ανεκτίμητη για την πραγματοποίηση της ετήσιας παράστασης
τις αθλήτριές μας, για την αγάπη που δείχνουν στο Ολυμπιακό Άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής και το υπέροχο θέαμα που μας χάρισαν
και πάνω από όλα, τους γονείς, τους φίλους, τον κόσμο που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας για την τιμή που μας κάνουν κάθε χρόνο, να στηρίζουν και να χειροκροτούν τις αθλήτριές μας.
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να βλέπουμε τα χαμόγελα, την χαρά και την αγάπη για το άθλημα της Ρυθμικής στα πρόσωπα των κοριτσιών μας και των δικών τους ανθρώπων.

Ο πρόεδρος του Ομίλου
Ζγούρης Φώτιος
Ρυθμικός Όμιλος Ηγουμενίτσας ΡΟΗ
Read More »
Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Η περιουσιακή κατάσταση των 12 βουλευτών της Ηπείρου

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Η περιουσιακή κατάσταση των 12 βουλευτών της Ηπείρου


Χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα είναι τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Ηπείρου που αναρτήθηκαν μαζί με εκατοντάδες άλλα στην ιστοσελίδα της Βουλής.
Οι δηλώσεις είναι ανέλεγκτες και αφορούν στο προηγούμενο έτος.
Στην σχετική απόφαση σημειώνεται ότι η δημοσίευση στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Τα πόθεν έσχες λοιπόν των 12 βουλευτών της Ηπείρου είναι τα ακόλουθα:

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Read More »
Η περιουσιακή κατάσταση των 12 βουλευτών της Ηπείρου Η περιουσιακή κατάσταση των 12 βουλευτών της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022 | H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022 | H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις


Η ΔΩΔΩΝΗ τιμήθηκε με 3 ξεχωριστές διακρίσεις στα βραβεία-θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, Made in Greece Awards, σε μία λαμπρή τελετή η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην Κατηγορία «Εξαγωγική Αριστεία» για την εξαιρετική εξαγωγική της δραστηριότητα, αποδεικνύοντας στην πράξη την εξέλιξη της όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Επιπλέον, διακρίθηκε με 2 ασημένια βραβεία στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» για την πασίγνωστη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και στην κατηγορία «Καινοτόμο Καταναλωτικό Προϊόν» για τα νέα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, το οποίο διακρίθηκε για την πρωτοτυπία της καινοτομίας του σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα της κατηγορίας.

Μετρώντας περισσότερες από 60 εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεία από το 2015 μέχρι σήμερα, που επιβραβεύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην παραγωγή εξαίρετης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, την δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, αλλά και την επιτυχημένη επικοινωνιακή της στρατηγική, η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει πιστή στις αξίες και στη δέσμευσή της να μεταφέρει τη γεύση του καλού στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: « Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας μας, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τριπλή διάκριση που αποσπάσαμε ενώ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε το έργο μας τιμώντας αυτές τις διακρίσεις. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.»
Read More »
Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022 | H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022 | H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Αγίασμα Καβάλας, λόγω της προωθητικής ενέργειας «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, κέρδισε επιπλέον 4.087,28 ευρώ και συνολικά 21.217,60 ευρώ. Επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Τελικό Αποτέλεσμα & Over 2,5», «Τελικό Αποτέλεσμα & Over 1,5» «Οver 2,5», «Διπλή Ευκαιρία & Goal» και «Συνολικά 2 ή 3 Γκολ» σε επτά αγώνες από την πρώτη και δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας και φιλικά συλλόγων.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις συνεχόμενες κούρσες) της πρώτης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος, ένας νικητής κέρδισε 3.139,87 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 72χρονος από τη θάλασσα

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 72χρονος από τη θάλασσαΧωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες εχτές, από την θαλάσσια περιοχή της νησίδας Παναγιάς Πάργας, 72χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο διαπίστωσε το θάνατο του 72χρονου, στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Read More »
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 72χρονος από τη θάλασσα Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 72χρονος από τη θάλασσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Σελίδες