Στην Αφρικανική σκόνη πνίγηκε η Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018Στην αφρικανική σκόνη έχει… πνιγεί όλη η Θεσπρωτία,με την ορατότητα να περιορίζεται σε λίγα δεκάδες μέτρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την πόλη της Ηγουμενίτσας, δεν είναι καν ορατό το Δρέπανο.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι πάσχουν από αναπνευστικά!


Η αφρικανική σκόνη επισκέπτεται όλο και πιο συχνά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω του φαινομένου της ερημοποίησης που καταγράφεται στη Σαχάρα.

Η ερημοποίηση της Σαχάρας προχωρά μάλιστα με ανυπολόγιστα ταχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι έρημες περιοχές να επεκτείνονται εις βάρος των καλλιεργήσιμων εκτάσεων, αυξάνοντας τις ποσότητες της σκόνης που μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα.

Το υπουργείο Υγείας δίνει συστάσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων.Ποιοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

Ειδικότερα:

- Ενήλικες με αναπνευστικό πρόβλημα
- Ενήλικες καρδιοπαθείς και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να περιορίσουν κάθε έντονη σωματική άσκηση, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.
- Άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές ανακουφιστικοών φαρμάκων.
- Άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να περιορίσουν τη σωματική τους δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, κάθε άτομο που αισθάνεται ενόχληση στα μάτια ή εμφανίζει βήχα, ρινική συμφόρηση ή ενόχληση στο λαιμό θα πρέπει να περιορίσει τη σωματική του άσκηση - δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.Read More »
Στην Αφρικανική σκόνη πνίγηκε η Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Στην Αφρικανική σκόνη πνίγηκε η Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Βίντεο από την βράβευση της Ηγουμενίτσας στις Βρυξέλλες

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018Read More »
Βίντεο από την βράβευση της Ηγουμενίτσας στις Βρυξέλλες Βίντεο από την βράβευση της Ηγουμενίτσας στις Βρυξέλλες Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Και επίσημα περιφερειακός σύμβουλος ο Δημήτριος Τάτσης - Τι δηλώνει ο ίδιος

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτριος Τάτσης, μετά την μη αποδοχή της χηρεύουσας θέσης από τον Θανάση Πορφύρη.


Ο Δημήτριος Τάτση, με δηλώσεις του αναφέρει σχετικά:
"Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη, η συμμετοχή μου στο περιφερειακό σχήμα με την παράταξη "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου" του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Αυτο που μπορώ να πώ, ειναι πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ ανταξιος των προσδοκιών” 


 
Read More »
Και επίσημα περιφερειακός σύμβουλος ο Δημήτριος Τάτσης - Τι δηλώνει ο ίδιος Και επίσημα περιφερειακός σύμβουλος ο Δημήτριος Τάτσης - Τι δηλώνει ο ίδιος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Ο Δήμος Σουλίου σας κάνει γνωστό ότι το πρόγραμμα της ανακύκλωσης συνεχίζεται κανονικά και οι ημέρες αποκομιδής είναι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά την Δευτέρα, Τρίτη και Τέταρτη μετά την λήξη του απογευματινού ωραρίου της αγοράς .

Τα ανακυκλώσιμα υλικά ( χαρτόνια, πλαστικά κ.λ.π.) πρέπει να είναι συμπιεσμένα και δεμένα ώστε να καταλαμβάνουν τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μην διασκορπίζονται.

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 28 του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σουλίου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της περισυλλογής των απορριμμάτων, παρακαλεί τους πολίτες να σεβαστούν τις παρακάτω οδηγίες:

Συσκευάζουμε τα απορρίμματα σε πλαστικές, ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες οφείλουμε να κλείνουμε καλά.

Τοποθετούμε τις σακούλες μέσα στους κάδους αποκομιδής και όχι έξω από αυτούς. Φροντίζουμε τα καπάκια των κάδων να παραμένουν κλειστά, είναι θέμα υγιεινής. Όπου το καπάκι είναι σπασμένο, ενημερώνουμε την υπηρεσία. Δεν μετακινούμε τους κάδους από την καθορισμένη θέση που είναι τοποθετημένοι. Δεν βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα(έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα κ.τ.λ.) ή κηπευτικά απορρίμματα στο πεζοδρόμιο, στο οδόστρωμα ή σε κοινόχρηστους χώρους, πριν επικοινωνήσουμε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Μετά από συνεννόηση, τοποθετούμε τα ογκώδη αντικείμενα σε σημεία που δεν εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και δεν δυσχεραίνουν την αποκομιδή τους.

Στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου.


 
Read More »
H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

"Το μεγάλο μας τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από το 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Το 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο "Το μεγάλο μας τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη. 

Η θεατρική παράσταση θα δοθεί στις 23 Μαρτίου 2018, ώρα 20:00 στην Αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Ηγουμενίτσας. 

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.Read More »
"Το μεγάλο μας τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από το 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας "Το μεγάλο μας τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από το 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Νέα έκτακτη ενίσχυση 502.200 στους Δήμους Σουλίου και Φιλιατών αποφάσισε ο Υπουργός Εσωτερικών

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 88 μικρών ορεινών και νησιωτικών Δήμων της χώρας, για το 2018, με συνολικό ποσό ύψους 20.597.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης από την Καλαμπάκα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στον Νομό Τρικάλων, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. 
Στο νομό Θεσπρωτίας αναλογούν στο δήμο Σουλίου 261.300€ και στο δήμο Φιλιατών 240.900€

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει εκτάκτως τους Δήμους αυτών των κατηγοριών για δεύτερο συνεχές έτος, αντιλαμβανόμενο τις επιπρόσθετες δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι, συγκριτικά με Δήμους άλλων κατηγοριών. 
Γι´ αυτό και τα κριτήρια κατανομής της ενίσχυσης καθορίζονται βάσει γεωμορφολογικών και δημογραφικών χαρακτηριστικών, συνδεόμενων με την νησιωτικότητα, την ορεινότητα και τον πραγματικό πληθυσμό, όπως επισημαίνεται στην απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. 
Οι ενισχύσεις διατίθενται στους δικαιούχους Δήμους για την κάλυψη είτε λειτουργικών τους δαπανών, είτε για επενδυτικές τους δραστηριότητες και έργα και θα αποδοθούν με χρηματικές εντολές του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


 
Read More »
Νέα έκτακτη ενίσχυση 502.200 στους Δήμους Σουλίου και Φιλιατών αποφάσισε ο Υπουργός Εσωτερικών Νέα έκτακτη ενίσχυση 502.200 στους Δήμους Σουλίου και Φιλιατών αποφάσισε ο Υπουργός Εσωτερικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: «Προειδοποίηση για εξαπάτηση από Ολλανδική Εταιρεία»

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνέχεια της με αριθμ. Πρωτ.: 200/19.03.2018 επιστολής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ολλανδία, ενημερώνει για την εξαπάτηση από την εταιρεία «EU Business Register».

Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, η EU Business Register προφανώς χρησιμοποιεί τον τίτλο αυτόν για να δημιουργήσει σύγχυση με Ευρωπαϊκό Μητρώο Επιχειρήσεων ( European Business Register http://www.ebr.org/).

Η εν λόγω εταιρεία (EU Business Register) αποστέλλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εταιρίες με σκοπό δήθεν την δωρεάν εγγραφή σε ένα μητρώο επιχειρήσεων. Ωστόσο, στο έντυπο που αποστέλλεται στις εταιρίες προς συμπλήρωση, αναφέρεται ότι πρόκειται για τριετή συνδρομή, με ετήσιο τέλος 995 ευρώ και αυτόματη ανανέωση εάν ο συνδρομητής δεν ακυρώσει εγκαίρως τη συνδρομή.

Ενημερώνουμε ότι το σχετικό e-mail από την εταιρεία EU Business Register χρησιμοποιείται ως παράδειγμα αποστολής e-mail εξαπάτησης στην σχετική ολλανδική ιστοσελίδα βοήθειας για την απάτη https://www.fraudhelpdesk.org/:

https://www.fraudhelpdesk.org/alerts/tricked-into-a-costly-subscription-eu-business-register/
https://www.fraudehelpdesk.nl/vragen-meldingen-cpt/eu-business-register-2018-2019/

Η εταιρεία EU Business Register δεν είναι εγγεγραμμένη στο ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Υπάρχουν σύνδεσμοι και συζητήσεις στο διαδίκτυο, όπου αναφέρεται ότι πρόκειται περί απάτης.

Για ενημέρωσή σας, σας πληροφορούμε ότι στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ολλανδίας (https://www.kvk.nl/producten-bestellen/) υπάρχει η δυνατότητα να αναζητήσει κάποιος στοιχεία μίας εταιρίας για την οποία ενδιαφέρεται.

Συμβουλεύουμε στις επιχειρήσεις μέλη μας στις οποίες απευθύνεται η EU Business Register να διαγράφουν τα e-mail που αποστέλλονται από αυτήν.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: «Προειδοποίηση για εξαπάτηση από Ολλανδική Εταιρεία» Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: «Προειδοποίηση για εξαπάτηση από Ολλανδική Εταιρεία» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πασχαλινό Παζάρι απο το ΚΔΑΠμεΑ "το εργαστήρι"

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πασχαλινό Παζάρι απο το ΚΔΑΠμεΑ "το εργαστήρι" Ηγουμενίτσα: Πασχαλινό Παζάρι απο το ΚΔΑΠμεΑ "το εργαστήρι" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Ταξιδεύουμε 2.250 έτη πίσω στο χρόνο και ζούμε ξανά ένα από τα ωραιότερα πειράματα στην Ιστορία των Επιστημών!

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, γιορτάζοντας την ανακήρυξη του 2018 ως έτους Μαθηματικών από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργάνωσε για πρώτη χρονιά το «Πείραμα του Ερατοσθένη στην σχολική τάξη», την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, κατά την εαρινή ισημερία. 
Η διοργάνωση του πειράματος φέτος, έγινε σε συνεργασία με τον Ε.Κ.ΦΕ Θεσπρωτίας. 
Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον υπεύθυνο Ε.Κ.Φ.Ε Θεσπρωτίας κ. Νούση Βασίλειο για την αμέριστη επιστημονική και καθοδηγητική υποστήριξη που προσέφερε στο σχολείο μας.
Περισσότεροι από 35.000 μαθητές και 2.500 εκπαιδευτικοί από 52 διαφορετικές χώρες έχουν συμμετάσχει «Στο πείραμα του Ερατοσθένη στη σχολική τάξη» μέχρι σήμερα. Η διαθεματική αυτή δραστηριότητα αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς, να πραγματοποιήσουν με τους μαθητές τους, τον υπολογισμό της περιφέρειας της Γης. 
Συγκεκριμένα οι μαθητές του σχολείου μας, που θα συμμετάσχουν θα χρησιμοποιήσουν βασικές γνώσεις από το πεδίο των μαθηματικών αλλά και της φυσικής, της αστρονομίας και της γεωγραφίας. 
Με τη χρήση απλών μέσων, όπως ένας χάρακας ή μία μεζούρα θα μετρήσουν το μήκος της σκιάς μίας ράβδου, ακριβώς την ώρα του τοπικού μεσημεριού. 
Στη συνέχεια, με βάση της μετρήσεις τους θα υπολογίσουν τη γωνία που σχηματίζουν οι ηλιακές ακτίνες με τη ράβδο , ώστε να καταλήξουν συνεργατικά στον υπολογισμό της περιφέρειας της Γης. 
Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές θα αναβιώσουν στην αυλή του σχολείου την ιστορική μέτρηση που o έκανε Έλληνας μαθηματικός Ερατοσθένης (276 π.Χ.–194 π.Χ.) πριν από περίπου 2.250 χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. 
Ο Ερατοσθένης με αυτό το πείραμα που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα πειράματα στην Ιστορία της Επιστήμης, μέτρησε με εξαιρετική ακρίβεια για την εποχή του, την περιφέρειά της. 
Βασικός στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του πειράματος, ως αναπόσπαστου συστατικού της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα από την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών σε βιωματικές και συνεργατικές ανακαλυπτικές δραστηριότητες. 
Η δραστηριότητα της υλοποίησης του ιστορικού πειράματος του Ερατοσθένη είναι ιδιαίτερα απλή.
Με την απλότητα όμως αυτή, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ότι κατορθώνει να:
• οδηγεί στη διαπιστωμένη γνώση και αποδοχή της αξίας των Θετικών Επιστημών για την κατανόηση του σύμπαντος κόσμου.
• προσελκύει αβίαστα το ενδιαφέρον των μαθητών και μαγνητίζει τη σκέψη αρκετών, ώστε να προωθεί και να καλλιεργεί τη θετική στάση τους απέναντι στις Θετικές Επιστήμες.


Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Ο Διευθυντής Κύλλας Γεώργιος


 
Read More »
Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Πασχαλινό εργαστήρι τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Το Δ.Σ. και το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» σας προσκαλούν στο «πασχαλινό εργαστήρι» τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας – «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας, να ανακαλύψετε τις ευαισθησίες και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να ταξιδέψετε στο δικό τους μαγικό κόσμο!!!

Η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης
Κοτσώνη Αλεξάνδρα


Read More »
Πασχαλινό εργαστήρι τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Πασχαλινό εργαστήρι τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Δωρεά της εταιρείας Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρεία τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης logistic «Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την μεγάλη προσφορά της σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας, που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 07:00 – 15:00 στα γραφεία του (Παλιά Μαθητική Εστία).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη!


Read More »
Δωρεά της εταιρείας Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά της εταιρείας Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Σεμινάρια ντραμς, φωνητικής και κιθάρας, από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018
Read More »
Σεμινάρια ντραμς, φωνητικής και κιθάρας, από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Σεμινάρια ντραμς, φωνητικής και κιθάρας, από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας Ηγουμενίτσα: Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης Ηπειρωτικών προϊόντων στον τουριστικό κλάδο της Ηπείρου

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018


Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τη σύνδεσή τους με τον τουρισμό, η Περιφέρεια Ηπείρου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, διανομείς, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ιδιοκτήτες χώρων εστίασης σε όλη την Ήπειρο να συμμετάσχουν στο 1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, χώρους εστίασης και δίκτυα διανομής.

Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 στα Ιωάννινα (Ξενοδοχείο Du lac) με στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου και των αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου της Ηπείρου από την ντόπια αγροτική παραγωγή. Παράλληλα, η πρωτοβουλία στοχεύει στην ανάπτυξη μιας οικονομικής συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές, αλλά και στη δυνατότητα γνωριμίας των επισκεπτών της Ηπείρου με τα γνήσια προϊόντα της Ηπειρωτικής διατροφής.

Το Πανηπειρωτικό Φόρουμ περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε Β2Β ραντεβού και παρουσίαση των προϊόντων τους.

Η συμμετοχή στο Φόρουμ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στις κυρίες Φούκη Σοφία: 2651087111, email: s.fouki@php.gov.gr και Βρεττού Έφη: 2682360250, email: e.vrettou@php.gov.gr.


Read More »
1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης Ηπειρωτικών προϊόντων στον τουριστικό κλάδο της Ηπείρου 1ο Πανηπειρωτικό Φόρουμ προώθησης Ηπειρωτικών προϊόντων στον τουριστικό κλάδο της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε κάθε είδους εκτυπώσεις

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018Read More »
Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε κάθε είδους εκτυπώσεις Τυποργάνωση: Μοναδικές προσφορές σε κάθε είδους εκτυπώσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς.

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018Σε λίγες ημέρες ξεκινάμε την λειτουργία της νέα καφετέριας RUA στην παραλία της Πλαταριάς.

Αναζητάμε άτομα για εργασία για τις θέσεις του μπουφέ και στο σέρβις, καθώς και μία κυρία για την κουζίνα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο παρακάτω email:
Email:ruaalldayhabits@gmail.com


Read More »
Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς. Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Πωλείται Ελληνικό τριφύλλι άριστης ποιότητας και παραδίδεται στον χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6977565522.


 
Read More »
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018
Read More »
Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Πωλείται επιχείρηση Pet Shop, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Η ξενοδοχειακή μονάδα "Μέγα Άμμος" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο email:  ma@hotel-megaammos.gr
Πληροφορίες στο τηλ: 2665093447


Read More »
Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Σελίδες