Σύλληψη δύο αλλοδαπών με μισό κιλό κάνναβης

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020
Σύλληψη δύο αλλοδαπών με μισό κιλό κάνναβης


Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 25 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ''ΣΤΙΤΣ'' για παράβαση των ν.4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, του ν.4251/2014 “Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις”, του ν.3386/2005 “Είσοδος, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια”, καθώς και των άρθρων 167 και 169 του Π.Κ.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Λευκίμμης, προερχόμενου από το λιμένα Ηγουμενίτσας, διενεργήθηκε έλεγχος στον 24χρονο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι στερείτο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ενώ βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης μία (01) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων τριάντα πέντε γραμμαρίων (535 γρ.).
Στη συνέχεια, ο ανωτέρω δήλωσε ότι, έναντι χρηματικού ποσού, προμηθεύτηκε την εν λόγω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας για λογαριασμό του 25χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Λευκίμμης, ενώ διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SHENGEN εις βάρος αμφότερων των συλληφθέντων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.
Read More »
Σύλληψη δύο αλλοδαπών με μισό κιλό κάνναβης Σύλληψη δύο αλλοδαπών με μισό κιλό κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020 Rating: 5

Στο ΣΚΑΙ o Αλέκος Πάσχος, για την επανεκκίνηση του τουρισμού την Θεσπρωτία (BINTEO)

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020
Στο ΣΚΑΙ o Αλέκος Πάσχος, για την επανεκκίνηση του τουρισμού την Θεσπρωτία (BINTEO)Στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Καλήμερα» του Γιώργου Αυτιά, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, για την επανεκκίνηση του τουρισμού την Θεσπρωτία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Read More »
Στο ΣΚΑΙ o Αλέκος Πάσχος, για την επανεκκίνηση του τουρισμού την Θεσπρωτία (BINTEO) Στο ΣΚΑΙ o Αλέκος Πάσχος, για την επανεκκίνηση του τουρισμού την Θεσπρωτία (BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020 Rating: 5

Νέος ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το Νοσοκομείο Φιλιατών

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020
Νέος ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το Νοσοκομείο Φιλιατών


Νέος ακτινολόγος τοποθετήθηκε εδώ και λίγες ημέρες στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας ο οποίος πραγματοποιεί εφημερίες και στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Πρόκειται για τον εξαίρετο επιστήμονα κ. Φώτιο Μαντζούκη.

Ο κ. Μαντζούκης πραγματοποιεί εκτός των άλλων εετάσεων, υπερηχογράφημα triplex, το οποίο συνδυάζει τις πληροφορίες της συμβατικής υπερηχογραφικής απεικόνισης ενός αγγείου και τις πληροφορίες εξέτασης της ροής στο αγγείο με Doppler. 
Επίσης, με την εξέταση αυτή ο ιατρός βλέπει πώς ρέει το αίμα στο αγγείο και μετρά την ταχύτητα ροής. 
Έτσι, μπορεί να ελέγξει την πορεία του αγγείου, να υπολογίσει το μέγεθός του και το βαθμό στένωσής του, αν υπάρχει.

Για να κλείσετε ραντεβού για εξέταση στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, καλέστε στο τηλέφωνο 2665029142
Read More »
Νέος ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το Νοσοκομείο Φιλιατών Νέος ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020 Rating: 5

Σελίδες