Το νέο προεκλογικό βίντεο του Βασίλη Γιόγιακα

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019


Με τον τίτλο «Συνεχίζουμε μαζί, για τη Θεσπρωτία που αξίζουμε!» ο Βασίλης Γιόγιακας δημοσιοποίησε το τελευταίο video της προεκλογικής του καμπάνιας.

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα πάει τη χώρα μπροστά. Για περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Λιγότερους φόρους για όλους. Υγεία με ανθρώπινες συνθήκες. Για να δώσουμε στους νέους κίνητρα να παραμείνουν στη Θεσπρωτία μας. Οι δύο πυλώνες της τοπικής οικονομίας, ο κάμπος και ο τουρισμός, μπορούν να το εγγυηθούν. Σε αυτήν την προσπάθεια επιθυμώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις. Να συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε μία και σε κάθε έναν από εσάς. Με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία.


 
 
Read More »
Το νέο προεκλογικό βίντεο του Βασίλη Γιόγιακα Το νέο προεκλογικό βίντεο του Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5

Σύλληψη δύο οδηγών για μέθη

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019

Συνελήφθησαν, χθες (30-06-2019) μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί (ηλικίας 53 και 47 ετών), διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Read More »
Σύλληψη δύο οδηγών για μέθη Σύλληψη δύο οδηγών για μέθη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5

Το Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές - Με υποψήφιο στη Θεσπρωτία τον Θοδωρή Χόβολο

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019


Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με το αγωνιστικό του ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι αυτές που επέβαλαν στο Μ-ΛΚΚΕ να περιορίσει τον αριθμό των υποψηφίων του στον κάθε νομό της χώρας. Τα παράβολα (150 ευρώ για κάθε υποψήφιο και 45 ευρώ για την κατάθεση κάθε υποψηφιότητας στους δικαστικούς επιμελητές) δημιουργούσαν ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος αν συνυπολογιστεί και το σημαντικό οικονομικό κόστος συμμετοχής μας στις ευρωεκλογές πριν ένα μήνα και το γεγονός ότι το Μ-Λ ΚΚΕ αρνείται κάθε κρατική χρηματοδότηση.

Γι αυτό το λόγο οι υποψήφιοι μειώθηκαν στο ελάχιστο όριο, κάτι που ελπίζουμε να κατανοηθεί από τους φίλους του κόμματος. Άλλωστε για μας σημασία έχουν οι πολιτικές ιδέες μας και όχι ο κατάλογος προσώπων.

Έτσι στη Θεσπρωτία ο υποψήφιος είναι ένας, ο Θοδωρής Χόβολος, Κτηνίατρος από την Παραμυθιά.

Read More »
Το Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές - Με υποψήφιο στη Θεσπρωτία τον Θοδωρή Χόβολο Το Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές - Με υποψήφιο στη Θεσπρωτία τον Θοδωρή Χόβολο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 25-06-2019 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την Τετάρτη 03-07-2019 από ώρα 00:01 έως και ώρα 24:00. 
Επίσης, σύμφωνα με το από 27-06 2019 Δελτίο Τύπου, το Δ.Σ. του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Παξών & Διαπ. Νήσων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην προαναφερόμενη απεργία της Π.Ν.Ο. με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών).  
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί την ανωτέρω  ημερομηνία προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5

Σελίδες