Σεισμική δόνηση πριν λίγα λεπτά

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Σεισμική δόνηση πριν λίγα λεπτά Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 23:22 το βράδυ του Σαββάτου, με επίκεντρο 24 χλμ Ανατολικά - Νοτιοανατολικά της Πάργας.

Η σεισμική δόνηση είχε ένταση 4,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος 16 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Ήπειρο.


Read More »
Σεισμική δόνηση πριν λίγα λεπτά Σεισμική δόνηση πριν λίγα λεπτά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Χωρίς νερό περιοχή του Μαυρουδίου από το πρωί της Παρασκευής

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Χωρίς νερό περιοχή του Μαυρουδίου από το πρωί της Παρασκευής


Σοβαρό πρόβλημα στην ύδρευση στην περιοχή του Μαυρουδίου,  έχει δημιουργηθεί από το πρωί της Παρασκευής.
Στο σημείο βρίσκεται εργάτες της ΔΕΥΑΗ, οι οποίοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
Ήδη στο μεγαλύτερο μέρος του χωριού η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί, ενώ περίπου 50 σπίτια παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα χωρίς νερό.
Επικοινωνήσαμε με το συνεργείο που βρίσκεται στην περιοχή, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι μέχρι το πρωί όλα τα σπίτια της περιοχής θα έχουν νερό.
Read More »
Χωρίς νερό περιοχή του Μαυρουδίου από το πρωί της Παρασκευής Χωρίς νερό περιοχή του Μαυρουδίου από το πρωί της Παρασκευής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σεβασμός κατά τη διάρκεια δημοσίων έργων

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Ηγουμενίτσα: Σεβασμός κατά τη διάρκεια δημοσίων έργωνΟδός Ίριδος στην Ηγουμενίτσα.
Από την Παρασκευή άνοιξαν το χαντάκι αποκλείοντας ουσιαστικά τους κατοίκους, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι.

Έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνίας και είναι η γειτονιά χωρίς τηλέφωνο και internet.


Σήμερα έκλεισαν και τις διόδους από αριστερά και δεξιά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κυκλοφορήσει κάνεις μιας και δεν έχει ούτε φωτισμό.


Σε περίπτωση ατυχήματος θα είναι κάποιος υπεύθυνος;

Αναγνώστης
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σεβασμός κατά τη διάρκεια δημοσίων έργων Ηγουμενίτσα: Σεβασμός κατά τη διάρκεια δημοσίων έργων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση 


Συνελήφθη, σήμερα (01-02-2020) μετά τα μεσάνυχτα, στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο απασχολούνταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε, με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, να λειτουργεί μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. 
Read More »
Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

60 χρόνια με τον ΦΟΠ - 60 χρόνια προσφοράς στη πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της Παραμυθιάς

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
60 χρόνια με τον ΦΟΠ - 60 χρόνια προσφοράς στη πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της Παραμυθιάς


Το 2020 είναι επετειακή χρονιά για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Θεσπρωτίας και για έναν από τους μεγαλύτερους της Ηπείρου. Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς στη πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της πόλης, ενώ από τις αίθουσες του έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά και ενήλικοι μαθητευόμενοι και σπουδαστές που συμμετείχαν στα τμήματα του από το 1960

Η πρώτη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουαριο του 1959, ενώ το πρώτο ΔΣ συστάθηκε σε σώμα 3 μήνες πριν, στις 1 Οκτωβρίου του 1958. Την ίδια ημέρα συνεδρίασε και για πρώτη φορά το ΔΣ., (στην πρώτη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε το πρώτο πρακτικό).

Ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών λαμπρών μυαλών της εποχής που οραματιζόταν και υλοποιούσαν ένα τεράστιο σχέδιο για την πνευματική ανάπτυξη της πόλης. Ήταν τότε που στο Γυμνάσιο Παραμυθιάς φοιτούσαν περισσότεροι από 1200 μαθητές από όλη την Θεσπρωτία και όχι μόνο όπως συχνά ανέφερε ο Βασίλης Κραψίτης.

Ετσι ιδρύεται ο ΦΟΠ που για τα επόμενα 60 χρόνια, προσέφερε και προσφέρει ανεκτίμητο έργο στον πολιτισμό και την παιδεία της περιοχής.

Χορευτικά τμήματα, μουσείο, ημερίδες, μουσικές σχολές, κατηχητικές σχολές, εικαστικές σχολές, ανέγερση μνημείων, εκδώσεις βιβλίων, εκδηλώσεις κ.α, ήταν μερικές μόνο από τις δραστηρίοτητες που τον τον κατέστησαν ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ηπείρου.

Οι πρώτες συνεδριάσεις, το κτήριο και η φιλαρμονική:

Στο πλαίσιο των δράσεων και μεταξύ πολλών άλλων, συγκαταλέγονται και η πνευματική εστία (όπως ονομάστηκε τότε το σημερινό κτήριο του ΦΟΠ), καθώς και η φιλαρμονική της πόλης .

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, είχε ήδη μια σειρά από δράσεις πολιτισμού και εκπαίδευσης, που όμοιες συναντιόταν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τώρα ήταν η σειρά της πνευματικής εστίας και της Φιλαρμονικής.

Ο ΦΟΠ με την βοήθεια της «Ένωσης Παραμυθιωτών Ιωαννίνων» η οποία είχε σημαντικές παρεμβάσεις στο ρου της ιστορίας της Παραμυθιάς, ξεκίνησε τις προσπάθειες για την δημιουργία του πνευματικού κέντρου με βιβλιοθήκη, μουσείο Ελληνιστικών και Βυζαντινών χρόνων, μουσείο 49 Προκρίτων, εκπαιδευτήριο μουσικής, φιλαρμονικής κ.α. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε την Φιλαρμονική του ΦΟΠ στις 25 Μαρτίου 1965

Έτσι, στις 1/2/1959, πραγματοποιείται γενική συνέλευση στον ΦΟΠ (δεύτερη φωτογραφία) με την συμμετοχή μεταξύ άλλων, μεγάλων ονομάτων της πόλης, όπως του τότε Δημάρχου Γάκη Ρίγγα, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάκη Γιαννάκη, του Βασίλη Κραψίτη, του Αντώνη Αρβανίτη, του Κωστάκη Μιτσιώνη και του Σιών Μπακόλα.

Σε έκδοση του Βασίλη Κραψίτη με τίτλο Εγκώμιων της Ενώσεως Παραμυθιωτών Ιωαννίνων, διαβάζουμε την εισήγηση του ίδιου του Κραψίτη στο ΔΣ του ΦΟΠ:

«… Με το μέγαρο τούτο η τέχνη πλησιάζει και ομορφαίνει την ζωή. Στον πρώτο όροφο τα γραφεία του ΦΟΠ, η βιβλιοθήκη που φωτίζονται οι νέες γενιές, τα μουσεία και η Φιλαρμονική. Στον πρώτο όροφο η αίθουσα διαλέξεων και προβολών. Στον δεύτερο όροφο συγχρονισμένοι ξενώνες που φιλοξενούν σε κάθε εποχή λογοτέχνες, συγγραφείς και καλλιτέχνες που ορίζονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία Αθηνών, την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, την Ανώτατη σχολή καλών τεχνών καθώς και το Γαλλικό και Ιταλικό Ινστιτούτο…»

Είχε υπάρξει προσυνεδρίαση στο σπίτι του οδοντίατρου Τάκη Σακκά και στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΟΠ ανακοινώθηκε η απόφαση του Δήμου Παραμυθιάς, σύμφωνα με την οποία, δώριζε στον ΦΟΠ το κεντρικότατο οικόπεδο για την ανέγερση του μεγάρου.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο που ήταν δωρεά του Μηχανικού Μανώλη Χατζηαντωνίου, παρουσίασε στο ΔΣ του ΦΟΠ ο Βασίλης Κραψίτης, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του προέδρου της Ένωσης Παραμυθιωτών Ιωαννίνων, Σωτήρη Παπαθανασίου.

Και καταλήγει ο αείμνηστος Βασίλειος Κραψίτης
«… Η ηρωική και μαρτυρική Παραμυθιά, υψώνει κατακόρυφα το αίτημά της, σαν καθήκον του κράτους και καθενός που σέβεται την ιστορία της, την παράδοση, την παιδεία και οραματίζεται το εθνικό μέλλον. Όποιος συνειδητοποιεί το χρέος του σαν Έλληνας και σαν άνθρωπος, ας βοηθήσει…»

Σήμερα:

Σήμερα ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του και λειτουργεί μια σειρά απο σχολές που προάγουν τόσο τον πολιτισμό και τις τέχνες, όσο και τις νέες τεχνολογίες.

Το ωδείο του ΦΟΠ που είναι αναγνωρισμένο απο το κράτος, αποτελείται από τα μουσικά σύνολα – εργαστήρια Τμήμα πιάνου, τμήμα κιθάρας, τμήμα μπουζουκιού, τμήμα ηλεκτρικής κιθάρας, τμήμα θεωρητικών, τμήμα ανώτερων θεωρητικών για τις πανεπιστημιακές εξετάσεις, τμήμα μουσικής προπαιδείας, τμήμα Βιολιού. τμήμα Παραδοσιακού κλαρίνου και Κλαρινέτου,τμήμα Κρουστών, τμήμα Αρμονίου και τμημα Ακορντεόν.

Η Φιλαρμονική με τα τμήματα: Ξύλινα Πνευστά (κλαρινέτο, fλάουτο, σαξόφωνα), χάλκινα πνευστά (tρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, αλτικόρνα, bαρύτονο, Τούμπρα), κρουστά (Share drum, bass tom) και θεωρητικά μαθήματα μουσικής

Στα χορευτικά, υπάρχει τμήμα ενηλίκων, τμήμα αρχάριων, παιδικό τμήμα και τμήμα εκμάθησης και προβολής λαϊκών χορών.

Στα εικαστικά, υπάρχει τμήμα ζωγραφική και τμήμα Ελευθερου σχεδίου για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Στις τεχνολογίες ο ΦΟΠ πρωτοπορεί με τμήμα ρομποτικής.

Τέλος, λειτουργούν και 2 τμήματα σκακιού, ανηλίκων και ενηλίκων.

Στα σχέδια του ΦΟΠ για το άμεσο μέλλον είναι το τμήμα ιστορία και λαογραφίας
Read More »
60 χρόνια με τον ΦΟΠ - 60 χρόνια προσφοράς στη πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της Παραμυθιάς 60 χρόνια με τον ΦΟΠ - 60 χρόνια προσφοράς στη πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣΕίναι γνωστό ότι οι κάτοικοι ορεινών, μειονεκτικών και δυσπρόσιτων περιοχών αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας υγείας ακόμη και αν στις έδρες των δήμων τους λειτουργεί Κέντρο Υγείας ή Περιφερειακό Ιατρείο. Επιπλέον, οι συγκεκριμένοι πληθυσμοί δεν διαθέτουν πρόσβαση σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής. Ουσιαστικά μιλάμε για τους πολίτες που έχουν παραμείνει στην «ξεχασμένη» Ελλάδα και εξακολουθούν να δίνουν ζωή στην ύπαιθρο, στις ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Η τηλεϊατρική και οι τεχνολογικές καινοτομίες δίνουν σήμερα πολλές δυνατότητες πρόσβασης σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και αδρών ιατρικών εξετάσεων. Ο βασικός φορέας που έχει άμεση επαφή με αυτούς τους πολίτες και υλοποιεί προγράμματα προσβάσιμα σε τέτοιους πληθυσμούς είναι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο προτείνουμε την εκπόνηση σχετικού προγράμματος από τα συναρμόδια Υπουργεία, με τη χρήση νέων τεχνολογιών προκειμένου η πολιτεία να λειτουργήσει προληπτικά για πληθυσμούς που μειονεκτούν στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Με δεδομένες τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές, κοινωνικές και γεωγραφικές συνθήκες που επικρατούν για τους κατοίκους ορεινών, μειονεκτικών και δυσπρόσιτων περιοχών. Και λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον σας για την προστασία του έννομου αγαθού της υγείας, παραθέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις:

- Περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό των Υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας η εκπόνηση ανάλογων προγραμμάτων;
- Το χαμηλό κόστος υλοποίησης συγκεκριμένων προγραμμάτων μέσω υφιστάμενων φορέων και η αυξημένη χρησιμότητά τους δίνουν τη δυνατότητα άμεσης υλοποίησης;

Οι ερωτώντες βουλευτές
ΜΑΡΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΦΑΛΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Φεβρουάριος: Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Φεβρουάριος: Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων!


Τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας!
Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε την Εκπαιδευτική Ρομποτική της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) και να καταλάβετε τί κάνει τα μαθήματά μας ξεχωριστά και μοναδικά!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν.... 
Νέα τμήματα από Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου:
Νήπια κάθε Τετάρτη 17:30-19:00.
Α’, Β´ και Γ´ Δημοτικού κάθε Δευτέρα 17:00-19:00 ή κάθε Τετάρτη 15:30-17:30.
Δ´, ΣΤ’, Ε’, και Γυμνάσιο κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη 19:00-21:00.

Αγαπάμε ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! 
Κάνε το παιδί σου τον πιο μικρό επιστήμονα!!! 

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής: http://www.meleti.edu.gr/ρομποτική
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2665025146, 6948876772
Δ/νση: Σαμουήλ 5, Ηγουμενίτσα
Read More »
Φεβρουάριος: Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων! Φεβρουάριος: Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Το Selfie παίζει στην Ήπειρο

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Το Selfie παίζει στην Ήπειρο


Μία σειρά γυρισμάτων, των δεύτερων, πραγματοποιεί στην Ήπειρο το τηλεπαιχνίδι Selfie. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Τουρισμού με στόχο την προβολή της περιοχής.

Μετά τα Γιάννινα και το Νησί, τις ημέρες αυτές θα γίνουν γυρίσματα στην Κόνιτσα, το Μέτσοβο, το Μονοδέντρι, το Πάπιγκο και την Αρίστη.

Και βέβαια έπεται συνέχεια…

Τους επόμενους μήνες –άνοιξη και καλοκαίρι- γυρίσματα θα γίνουν στην Άρτα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία!
Read More »
Το Selfie παίζει στην Ήπειρο Το Selfie παίζει στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα


Το ποσοστό της ανεργίας στην ευρωζώνη υποχώρησε τον Δεκέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2008, στο 7,4%, όπως ανακοίνωσε σήμερα Eurostat.

Το ποσοστό είναι καλύτερο από αυτό που ανέμεναν οι αναλυτές σε έρευνα της Factset, που προέβλεπαν να διαμορφωθεί στο 7,5%. Η ανεργία διαμορφώθηκε τον Νοέμβριο στο 7,5%, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία.

Μεταξύ των 19 χωρών της ευρωζώνης, η Γερμανία και η Ολλανδία είχαν το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας τον Δεκέμβριο (3,2%). Στον αντίποδα, τα πιο υψηλά ποσοστά καταγράφονται στην Ελλάδα (16,6% τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία) και στην Ισπανία (13,7%).

Τέλος, στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ, το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 6,2% τον Δεκέμβριο από το 6,3% τον Νοέμβριο.
Read More »
Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 37χρονος

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020
Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 37χρονος  Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, ένας 37χρονος σε χαντάκι στην περιοχή του Καναλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, o 37χρονος αγνοούνταν από χθες το απόγευμα, όταν είχε φύγει από το σπίτι του στο Κανάλι με δίκυκλο όχημα προκειμένου να πάει σε μίνι μάρκετ της περιοχής. 

Κατά την επιστροφή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάνω στη στροφή φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου οχήματος, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο χαντάκι ενώ πριν από λίγο, περαστικός τον εντόπισε και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές, όπου στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν οχήματα της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ ενώ για τη ανάσυρση του, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Read More »
Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 37χρονος Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 37χρονος Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020 Rating: 5

Σελίδες