Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδοχωρίου για το βανδαλισμό της παιδικής χαράς

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδοχωρίου για το βανδαλισμό της παιδικής χαράς Την θλίψη και την αγανάκτηση μας εκφράζει ο Πολιτιστικός μας σύλλογος για το βανδαλισμό της παιδικής χαράς που βρίσκεται στη Δημοτικό μας διαμέρισμα. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι η αστυνόμευση δεν μπορεί να είναι παντού και πάντα για όλα τα πλαίσια, αλλά σίγουρα παρατηρώντας τελευταία αρκετά κρούσματα στη Δημόσια και ΜΗ περιουσία στην πόλη μας, σίγουρα δεν είναι δύσκολο να βρεθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πολιτιστικού Συλλόγου βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, ώστε με δράσεις να έχουμε εξάλειψη τέτοιων γεγονότων.

Με εκτίμηση
Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδοχωρίου
Ο Άγιος Γεώργιος
Read More »
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδοχωρίου για το βανδαλισμό της παιδικής χαράς Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδοχωρίου για το βανδαλισμό της παιδικής χαράς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας - Μπορεί να μην έχουμε ΑΕΙ, έχουμε όμως πινακίδα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας - Μπορεί να μην έχουμε ΑΕΙ, έχουμε όμως πινακίδα


Τυπικά και οριστικά τέλος, μπήκε για τα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Και τα τρία διαγράφηκαν από τα επιστημονικά πεδία μαζί με άλλα 34 σε ολόκληρη την χώρα και δεν περιλαμβάνονται στα μηχανογραφικά δελτία.  
Η υπουργική  απόφαση διαγραφής δημοσιεύθηκε στην Εφημερία της Κυβέρνησης.  
Πρόκειται για το Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στα Γιάννινα και το Τμήμα Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής στην Άρτα.

Την ίδια ημέρα που μπήκε και τυπικά η ταφόπλακα για το Πανεπιστημιακό Τμήμα στην Ηγουμενίτσα, επέλεξαν και οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να τοποθετήσουν νέες πινακίδες σήμανσης, έξω από το μουσείο, που δείχνει την κατεύθυνση προς την Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας.
Τελικά εκεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, πρέπει να έχουν πολύ χιούμορ ή να μας εμπαίζουν.
Μπορεί να μην έχουμε ΑΕΙ, έχουμε όμως ολοκαίνουργια πινακίδα και Πανεπιστημιούπολη στην πόλη της Ηγουμενίτσας...
Read More »
Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας - Μπορεί να μην έχουμε ΑΕΙ, έχουμε όμως πινακίδα Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας - Μπορεί να μην έχουμε ΑΕΙ, έχουμε όμως πινακίδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μαργαριτίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μαργαριτίου


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχωρά στην υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό ρόλο της και διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Μαργαριτίου» (προϋπολογισμού 1.835.200,00€), μεταξύ της ΔΕΥΑΗ και της αναδόχου εταιρείας ΑΡΛΕΤΟΣ ΑΤΕ. 

Την σύμβαση υπέγραψαν για την ΔΕΥΑΗ ο Πρόεδρος της, κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης και για την ανάδοχο εταιρεία ο κ. Πέτρος Αρλέτος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου. Με τις εργασίες υλοποίησης του έργου να έχουν ήδη ξεκινήσει, το έργο αναμένεται να οδηγήσει σε ορθή διαχείριση του νερού, με περιορισμό και έλεγχο των απωλειών. 

Η ΔΕΥΑΗ, με την ένταξή της στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και με έργα απτά και μετρήσιμα, ξεπερνά χρόνιες δυσλειτουργίες και δημιουργεί υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πολιτών.
Read More »
Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μαργαριτίου Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Έτσι θα κατασκευαστεί η τουριστική μαρίνα στην Ηγουμενίτσα (Σχεδιαγράμματα)

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Έτσι θα κατασκευαστεί η τουριστική μαρίνα στην Ηγουμενίτσα (Σχεδιαγράμματα)Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή μαρίνας 340 θέσεων για τον ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής μήκους από 10 μέχρι 25 μέτρων, στο λιμάνι Ηγουμενίτσας.

Το έργο περιλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ.) για την ανάπτυξη δικτύων μαρίνων και τουριστικών καταφυγίων σκαφών, για τις περιοχές της Ηγουμενίτσας σε Πλαταριά, Σαγιάδα και Σύβοτα.


Οι σχετικές μελέτες είχαν κατατεθεί στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Τουρισμού από το 2018 και ακολούθησαν οι γνωμοδοτήσεις όλων των εμπλεκομένων.Read More »
Έτσι θα κατασκευαστεί η τουριστική μαρίνα στην Ηγουμενίτσα (Σχεδιαγράμματα) Έτσι θα κατασκευαστεί η τουριστική μαρίνα στην Ηγουμενίτσα (Σχεδιαγράμματα) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη μιας 39χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν να αποπειρώνται να κρυφτούν κάτω από φορτηγά οχήματα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ακόμη, στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να αποπειράται να κρυφτεί κάτω από τουριστικά λεωφορεία, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Τέσσερις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Φιλιάτες 1924: Η απόφαση ανακήρυξης της Μητρόπολης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Φιλιάτες 1924: Η απόφαση ανακήρυξης της Μητρόπολης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας!

ΑΠΟ ΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ» του Γεωργίου Βουγίδη

Η ανακήρυξις της επαρχίας μας σε Μητρόπολη

Τελευταίως η Κυβέρνησις εδημοσίευσεν νόμον διά του οποίου λαμβάνεται πρόνοια διά την διάσωσιν των ιστορικών εγγράφων που υπάρχουν ακόμη εις τας βιβλιοθήκας των Μονών. Την σκοπιμότητα του νόμου τούτου την αντιλαμβάνεται ο καθείς. Θα ήτο όμως επίσης, σκόπιμον εάν τα μέτρα αυτά της διασώσεως και της διαφυλάξεως των οποιονδήποτε ιστορικών εγγράφων επεκταθούν εις τρόπον ώστε, πας ιδιώτης, που έχει λόγω θέσεως ή υπηρεσίας, υπό την διαφύλαξιν του οποιονδήποτε έγγραφο, έχον κάποιαν αξίαν, ιστορικήν, φιλολογικήν κτλ. να έχη και την ευθύνην της απώλειάς του. Άλλως, εκτός της εξαφανίσεως και πωλήσεως των εγγράφων τούτων, θα έχωμεν και την απώλειαν των διά λόγους αγνοίας της μεγάλης ή μικράς αξίας. Κάτι τέτοιο έγινεν επάνω κάτω με το κάτοθι δημοσιευόμενον πατριαρχικόν έγγραφον,που έχει κάποιαν αξίαν διά την επαρχίαν μας, που μας έφερε (μέσω τού κ. Σ. Βέκκου) ο κ. Ευ, Λέκκας, παντοπώλης από τους Αγίους Πάντας, το οποίον έγγραφον εύρεν ούτος ανάμεσα εις τα χαρτιά περιτυλίγματος, που ηγόρασε με την … οκάν, από έμπορον τον οποίον δεν ενθυμείτο]

Γρηγόριος ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης.

Έθος κανονικόν η Εκκλησία έκπαλαι κέκτηται την των επαρχιών σύστασιν προς τας ανάγκας των καιρών και την καλήν του όλου συγκροτήματος υπόστασιν προσαρμόζειν και οικονομείν εις εύρυθμον και λυσιτελή των επί μέρους τε και του όλου παράστασιν και διακυβέρνησιν.

Επειδή τοίνυν και κατά τον καθ’ ημάς Αγιώτατον Πατριαρχ. Οικουμενικόν Θρόνον μετά την άρτια εξ Ασίας και της Θράκης εις το Ελλην. Κράτος καταφυγήν του ορθοδόξου πληθυσμού άμα τοις ποιμέσιν αυτού και την εκ τούτου προελθούσαν αλλοίωσιν ανάγκη παρέστη πρόνοιαν λαβείν περί της ευρύθμου και αναλόγου προς τας νέας ανάγκας, γενικάς τε και μερικάς, εκκλησιαστικής συστάσεως των διαφόρων εν τω Ελλην. Κράτει περιοχών καθ’ ημάς Πατριαρχικού κλίματος, ή Μετριότης ημών μετά των περί ημάς Ιερωτάτων Μητροπολιτών και υπερτίμων, των εν αγίω Πνεύματι αγαπητών ημίν αδελφών και συλλειτουργιών, δυσκεψάμεσνοι μετά της οφειλομένης προσοχής περί της ανάγκης ταύτης, εγνώμεν συν άλλοις και νέας ιδρύσαι Μητροπόλεις εκ τμημάτων των υπαρχουσών επι τη βάσει και της πολιτικής διαιρέσεως των μερών.

Ούτω δη φροντίσαντες και διασκεψάμενοι συνοδικώς, εγνώμεν συστήσαι επ’ αισίοις και την νέαν επαρχίαν και Μητρόπολιν Φιλιατών και Γηρομερίου, χωρίσαντες από της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας την περιοχήν ταύτην και απαράσαντες εξ αυτής την νέαν ταύτην Μητρόπολιν Φιλιατών και Γηρομερίου.

Εφ’ ω και αποφαινόμεθα και ορίζομεν συνοδικώς όπως η εξονομασθείσα περιοχή Φιλιατών και Γηρομερίου αποτελή εφεξής ιδίαν επαρχίαν και Μητρόπολιν επωνύμουμενην «Ιεράν Μητρόπολιν Φιλιατών και Γηρομερίου», μεθ’ έδρας της πόλεως Φιλιατών, ο δέ εν αυτή ποιμαίνων αρχιερεύς, μνημονεύων του κανονικού Πατριαρχικού ονόματος ως τέτακται, και την τακτικήν αυτού έδραν εν Φιλιάταις έχων, τιτλοφορήται «Ιερώτατος Μητροπολίτης Φιλιατών και Γηρομερίου, υπέρτιμος και έξαρχος Ηπείρου».

Παραγγέλομεν δε πατρικώς τω τε κλήρω και τω λαώ της ούτω επ’ αισίοις συνιστωμένης νέα, θεοσώστου επαρχίας ως τέκνοις ημών εν Κυρίω αγαπητοίς όπως υποτασόμενοι εκκλησιαστικώς εφεξής εις το κανονικόν αρχιερέα και ποιμένα αυτών, πείθωννται και υπείκωσιν αυτώ, κατά του Παύλου εντολήν, φιλατιμώνται δε άμα συντρέχει και συναντιλαμβάνεσθαι εις την αισίαν των πραγμάτων της εαυτών επαρχίας διευθέτησιν και διεξαγωγήν, ίνα ούτως εκτάκτως και ασφαλώς των πάντων εν αυτή διεξαγωμένων πολλή με προσγίγνηται αυτοίς η πνευματική ωφέλεια, πολλή δε και τη Εκκλησία η επ’ αυτών παραμυθία και το στήριγμα.

Ταύτα ούτω δόξαντα και κριθέντα εκυρώθησαν συνοδικώς. Εις δε μόνιμον αυτών παραφυλακήν εγένετο και ο παρών Πατριαρχικός και Συνοδικός Τόμος, καταστρωθείς μεν και υπογραφείς και εν τω Ιερώ Κώδικι της καθ’ ημάς Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, εκδοθείς δε και εν ίσως και απαραλάκτω και διαβιβασθείς ίνα κατατέθη εν τοις αρχίοις της αρτισυστάτου θεοσώστου Μητροπόλεως Φιλιατών και Γηρομερίου.

(Εν τοις Πατριαρχίοις κατά μήνα Οκτωμβρίου παδ. (1924) Ινδικτιώνος Η.’

+ Πατριάρχης Κων/πόλεως Γρηγόριος
+ Ο Κυζίκου Καλλίνικος
+ Ο Νικαίας Βασίλειος
+ Ο Χαλκηδίνος Ιωακείμ
+ Ο Δέρκων Κων/νος
+ Ο Πριγκιποννήσων Αγαθάγγελος
+ Ο Φιλαδελφείας Φώτιος
+ Ο Σηλυβρίας Ευγένιος
+ Ο Ροδοπόλεως Κύριλλος
+ Ο Ανέων Θωμάς
Read More »
Φιλιάτες 1924: Η απόφαση ανακήρυξης της Μητρόπολης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας! Φιλιάτες 1924: Η απόφαση ανακήρυξης της Μητρόπολης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Θεσπρωτίας


Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και αντιπροσώπων για τη ΠΟΣ ΟΑΕΕ γίνουν ως εξής:
  • Στις 17/02/2020, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11:00 μέχρι 14:30 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στο ΦΙΛΙΑΤΙ.
  • Στις 18/02/2020 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 9:30 μέχρι 14:30 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ στην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
  • Στις 19/02/2020 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 9:30 μέχρι 14:30 στο ΠΑΝΘΕΟΝ στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.


 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣ  (ΔΩΡΗΣ)
ΘΕΟΧΑΡΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΤΙΝΑΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΩΤΣΙΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (ΔΗΜΟΣ)
ΛΑΖΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΛΕΤΣΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΟΥΚΑΣΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ  (ΑΛΚΗΣ)
ΠΕΤΣΙΝΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (ΤΑΚΗΣ)
ΡΑΠΤΗΣΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΙΖΟΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣΗΛΙΑΣ
ΜΗΛΙΩΝΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ο.Σ. Ο.Α.Ε.Ε.
ΔΗΜΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣ  (ΔΩΡΗΣ)
ΘΕΟΧΑΡΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΖΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΛΕΤΣΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΟΥΚΑΣΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ  (ΑΛΚΗΣ)
ΠΕΤΣΙΝΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (ΤΑΚΗΣ)
Read More »
Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Θεσπρωτίας Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Διακοπή μαθημάτων στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020
Διακοπή μαθημάτων στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις του άρθρου 94, παρ. 4 του Ν.3852/2010 «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης»
Την με αριθμ. πρωτ. 599/11-02-2020 εισήγηση της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Τη διακοπή μαθημάτων στο Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τρεις (3) ημέρες, από 12-02-2020 έως και 14-02-2020, λόγω των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Read More »
Διακοπή μαθημάτων στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Διακοπή μαθημάτων στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες