ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ : ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ-ΙΟΝΙΟΥ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ "Δημιουργώντας νέα δεδομένα στις μεταφορές & την επιχειρηματικότητα"

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η ημερίδα εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Στόχος της Ημερίδας η ανάπτυξη μιας μόνιμης συνεργασίας και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών, τόσο από τη πλευρά της Λιμενικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, όσο και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, επικεντρώνοντας σε θέματα που αφορούν στην προσφορά κοινών αποτελεσματικών και ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους χρήστες εκ μέρους των Λιμένων, σε συνάρτηση με την οργάνωση και προώθηση μιας βιώσιμης και αποτελεσματικότερης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης παρέστη ως ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Π. Κορκολής και από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Χ. Λαμπρίδης.

Από Ιταλικής πλευράς ως ομιλητές, ο Πρόεδρος της Rete Autostrade Mediterranee κ. An. Cancian και ο Πρόεδρος Αρχής Λιμενικού Συστήματος Κεντρικής Αδριατικής (Ανκόνα) κ. R. Giamperi, ο κ. M. Sommariva Γενικός Γραμματέας Αρχής Λιμενικού Συστήματος Ανατολικής Αδριατικής (Τεργέστη).

Επίσης εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ ο κ. Αθ. Λιάγκος, καθώς και εκπρόσωποι πλήθους τοπικών φορέων.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Κάτσης Μ. ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας Β., ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος Ι. και η Δήμαρχος Σουλίου κα Μπραΐμη Μπότση Σ.

Επίσης, παρευρέθησαν από την Λιμενική Κοινότητα από Ελληνικής πλευράς, ο Πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ κ. Κούβαρης, ο Πρόεδρος Λιμένα Κέρκυρας κ. Σ. Στεφανίδης, ο Πρόεδρος Λιμένα Πάτρας κ. Ν. Κοντοές, ο Πρόεδρος Λιμένα Αλεξανδρούπολης κ. Χ. Δούκας, ο Πρόεδρος Λιμένα Βόλου κ. Θ. Σταυριδόπουλος και εκπρόσωπος του λιμένα Θεσσαλονίκης ο Δ/ντης Ανάπτυξης κ. Π. Θεοδοσίου. Από Ιταλικής πλευράς, ο Τεχνικός Διευθυντής Αρχής Λιμενικού Συστήματος Νοτίου Αδριατικής (Μπάρι) κ. M. Mega και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Λιμενικού Συστήματος Βορείου Αδριατικής (Βενετία) κ. Ant. Revedin.

Σημαντική η παρουσία έγκριτων ομιλητών από τον χώρο των μεταφορών, ο κ. Γ. Λογοθέτης Διευθυντής Ειδικής Υπηρεσίας του Συντονισμού της Εφαρμογής και ο κ. Ε. Ψαρουδάκης Προϊστάμενος Μονάδας της Ειδικής Υπηρεσίας του Συντονισμού της Εφαρμογής του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, η κα. Καλφακάκου Διευθύνουσα Σύμβουλος Εγνατίας Οδού Α.Ε., o κ. Ι. Γιαμάς Β’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, o κ. Σ. Πασχάλης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, ο κ. Χ. Σολομωνίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ρογκάν & Συνεργάτες Α.Ε. και ο κ. Ε. Μπαλτάς Διευθύνων Σύμβουλος της REDEPLAN A.E..

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτης Κορκολής, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στη σημασία όλων των δράσεων που συμβάλλουν στην ευρύτερη στρατηγική της ανάπτυξης Ηγουμενίτσας ως σημαντικό διαμετακομιστικό κέντρο, καθώς και στις δυνατότητες χρηματοδότησης στοχευμένων και ώριμων έργων υποδομής, με έμφαση στις πολυτροπικές μεταφορές. Τέτοια έργα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, το Connecting Europe Facility (CEF)-Transport, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γενικός Γραμματέας επιβεβαίωσε την επικείμενη ένταξη της Γ’ φάσης επέκτασης του Λιμένα Ηγουμενίτσας στο ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και την ένταξη του έργου του εμπορευματικού κέντρου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα CEF-Transport. Τέλος, χαιρέτισε τις κοινές δραστηριότητες που αναπτύσσονται με τους Ιταλούς εταίρους και στοχεύουν στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των δυο χωρών.

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Χ. Λαμπρίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους δυο πυλώνες της στρατηγικής της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου που σχετίζονται με την μεταφορική δραστηριότητα. Στον πυλώνα ΙΙ, ο οποίος αφορά τη διασύνδεση της περιοχής, διανοίγοντας προοπτικές ανάπτυξης των θαλασσίων διαδρόμων και τον πυλώνα ΙΙΙ της στρατηγικής για τα λιμάνια ο οποίος αφορά σε περιβαλλοντικά θέματα. Επίσης, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Εμπορευματικού Κέντρου Ηγουμενίτσας το οποίο θα ενισχύσει το ρόλο του λιμένα Ηγουμενίτσας και δημιουργεί μια σημαντική δυναμική στην προσέκλυση φορτίων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κ. Αντρέας Νταής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε εδώ σήμερα σε μια γενικότερη προσπάθεια συζήτησης για την ανάπτυξη συνεργασιών, σε επίπεδο Μακροπεριφέρειας Αδριατικής- Ιονίου των λιμένων Αδριατικής - Ιονίου – Εγνατίας, για την αναζήτηση κοινών σημείων συνεργασίας αναφορικά με τις Θαλάσσιες Μεταφορές και τις Διατροπικές Συνδέσεις με την Ενδοχώρα. Τόσο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η περιοχή της Αδριατικής με τους Λιμένες Τεργέστης, Βενετίας, Ανκόνα, Μπάρι, Πρίντεζι, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πάτρας να διατηρούν ήδη τακτικές συνδέσεις, όσο και το πλεονέκτημα της ασφαλούς σύνδεσης με την ενδοχώρα από Ελληνικής πλευράς με τα σύγχρονα Οδικά δίκτυα της Εγνατίας Οδού, της Ιόνιας Οδού που έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό της, καθώς και του προς ολοκλήρωση οδικού άξονα Ε65 - δίνουν ως σύνολο την ευκαιρία δημιουργίας συνεργασιών και με λιμένες που βρίσκονται κατά μήκος αυτού του άξονα, όπως οι Λιμένες Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Βόλου και Πάτρας. »

Μετά το τέλος της ημερίδας ακλούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των λιμένων Αδριατικής - Ιονίου – Εγνατίας, όπου καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα. 


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ : ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ-ΙΟΝΙΟΥ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ "Δημιουργώντας νέα δεδομένα στις μεταφορές & την επιχειρηματικότητα" ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ : ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ-ΙΟΝΙΟΥ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ "Δημιουργώντας νέα δεδομένα στις μεταφορές & την επιχειρηματικότητα" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Νοσοκομείο Φιλιατών: Διαγωνισμός 120.000€ για την προμήθεια Τροφίμων

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών προκηρύσσει Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προϋπολογισμού δαπάνης 119.997,11€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για την προμήθεια Τροφίμων – CPV: 15000000-8, για το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών, για ένα (1) έτος, με κριτήριο κατακύρωσης της πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής (μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης).
 
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:
α) κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
 
Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.
 
Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της
ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.
 
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η διακήρυξη, στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερομένα στο Ν.4155/2013 (ΦΕΚ/Α/29-5-2013), στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1/2390/2013 (ΦΕΚ/β/2677/21-10-2013) «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».
 
Η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής ορίζεται σε ποσό ίσο με το 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, εκτός Φ.Π.Α. (άρθρο 157, Ν4281/2014).
 
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (Προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ - διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
 
Χρόνος ισχύος προσφορών : 180 ημέρες.
 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών : Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., από 24-05-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 00:01, έως 30-05-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει ηδυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών : 06-06-2017 ημέρα Τρίτη και
ώρα 11:00π.μ.

Τα αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες – διευκρινίσεις επί των εγγράφων του διαγωνισμού (διακήρυξης και Παραρτημάτων της) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Δημοσίευση της διακήρυξης αυτής στο τεύχος διακηρύξεων δημοσίων συμβάσεων της
Εφημερίδας της Κυβέρνησης : 05-05-2017.
 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ


 
Read More »
Νοσοκομείο Φιλιατών: Διαγωνισμός 120.000€ για την προμήθεια Τροφίμων Νοσοκομείο Φιλιατών: Διαγωνισμός 120.000€ για την προμήθεια Τροφίμων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Eπίσκεψη των αστυνομικών της Θεσπρωτίας,στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Την Παρασκευή 28/04/2017 το Προεδρείο της Ένωσης μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κο. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο πραγματοποίησαν επίσκεψη -συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο κο. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Επιδώσαμε στον κ. Γενικό υπόμνημα με τα κατωτέρω θέματα:
1) Παρατηρείται το φαινόμενο παράτυποι μετανάστες να καταφθάνουν στο νομό μας με τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ χωρίς κανένα έλεγχο από τις όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις με αποτέλεσμα να κατασπαταλάται μεγάλη δύναμη για τον έλεγχο και τη σύλληψη αυτών. Οι λιγοστοί χώροι κράτησης της Διευθύνσεως δεν επαρκούν για την σωστή φύλαξή τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και τις συνθήκες υγιεινής τόσο των συναδέλφων μας όσο και των κρατουμένων.
2) Έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και κυρίως θερμικών καμερών, αλεξίσφαιρων γιλέκων (το 80% των υπαρχόντων έχουν λήξει) και οπωσδήποτε επειγόντως έγκριση δαπάνης για την αγορά νέων κρανών για τη Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Θεσπρωτίας αφού τα υπάρχοντα είναι 15ετίας, φθαρμένα, ραγισμένα και δυσκολεύουν αφάνταστα το έργο των συναδέλφων αστυνομικών.
3) Τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός του νομού μας λόγω του τουρισμού σχεδόν διπλασιάζεται. Η Διεύθυνση μας για την αντιμετώπιση του φαινομένου επανδρώνει τον Αστυνομικό Σταθμό Συβότων με προσωπικό. Φρονούμε ότι η επάνδρωση του Σταθμού θα μπορούσε να γίνει με αποσπάσεις επιθυμούντων από τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Ηπείρου.
4) Αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων υπηρεσιακών οχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και έγκριση των ανάλογων δαπανών για τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων μέσων.
5) Άμεση αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των κοινοτικών κονδυλίων που αφορούν τις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές, ενισχύοντας τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του Αρχηγείου μας, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων, προκειμένου να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες των Υπηρεσιών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό( κυρίως οχήματα) αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού του Σώματος.
6) Θα θέλαμε επίσης να σας θέσουμε το ζήτημα της διαχείρισης των εσόδων της Λέσχης, προς όφελος της καθημερινότητας των συναδέλφων (διοικητική μέριμνα προσωπικού, συντήρηση κτιρίου κλπ). Να αποδίδεται δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 20% από τα κέρδη της λέσχης στον εκάστοτε Αστυνομικό Διευθυντή για κάλυψη διοικητικής μέριμνας και μικροαναγκών των Υπηρεσιών.
7) Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο τέλος του Απριλίου και πιστώσεις για την προμήθεια γραφικής και χαρτικής ύλης δεν έχουν ακόμη εγκριθεί. Σύμφωνα με τον Διαχειριστή της Δ/νσεως ως το τέλος Μαΐου μπορεί ακόμη να λειτουργήσει η Δ/νση με τις υπάρχουσες προμήθειες.. Η παρέμβασή σας κρίνεται πλέον απαραίτητη για να μην βρεθούμε στη δύσκολη θέση να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.
Ο κος Γενικός τοποθετήθηκε επί των ανωτέρω ως εξής:
Δεσμεύτηκε ως προς το πρώτο ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς να ελέγχονται πριν καταφτάσουν στο Νομό μας κάνοντας έτσι δύσκολη τη μετάβαση των παράτυπων μεταναστών στο Νομό μας καθώς και αυτός κατανοεί το πρόβλημα.
Ως προς την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού μας ενημέρωσε ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες πλην όμως δεν είναι εύκολη με τις παρούσες συνθήκες η προμήθειά τους. Ωστόσο θα προσπαθήσει να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η προμήθεια νέων κρανών για τη Διμοιρία καθώς και μίας θερμικής κάμερας.
Όσον αφορά το αίτημα μας για τον Αστυνομικό Σταθμό Συβότων μας υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε έκδοση Διαταγής προς όλη τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Ηπείρου.
Για το αίτημά μας που αφορά τα έσοδα από την Λέσχη μας είπε ότι δεν είναι δική του απόφαση και ότι θα προωθήσει το αίτημά μας στους αρμόδιους για αυτά τα θέματα υπηρεσιακούς παράγοντες.
Και ως προς το τελευταίο θέμα μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη Πανελλαδικός Διαγωνισμός και σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Κλείνοντας την συνάντηση ο κ. Γενικός μας τόνισε ότι θεωρεί πολύ σημαντικό για την έγκαιρη και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού να υπάρχει μεταξύ μας συνεχή ενημέρωση και συνεργασία.
Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους μας ότι το Δ.Σ. θα παλέψει μέχρι να ικανοποιηθεί και το τελευταίο δίκαιο αίτημά τους.

<<ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΚΟΛΩΝ ΛΟΓΩΝ>>

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Read More »
Eπίσκεψη των αστυνομικών της Θεσπρωτίας,στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Eπίσκεψη των αστυνομικών της Θεσπρωτίας,στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης»

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης» 19, 20 και 21 Μαΐου 2017
Read More »
Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης» Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ποταμός Αχέροντας στο ρου του χρόνου και της φύσης» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ
ΦΗΦΙΣΑΝ
: 296
ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ
:     7
ΕΓΚΥΡΑ
: 289
ΕΛΑΒΑΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
129 ΨΗΦΟΙ
44,64 %
3 ΕΔΡΕΣ
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
81 ΨΗΦΟΙ
28,03 %
2 ΕΔΡΕΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
45 ΨΗΦΟΙ
15,57 %
1 ΕΔΡΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ (ΠΑΜΕ)
34 ΨΗΦΟΙ
11,76 %
1 ΕΔΡΑ

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
 1. ΤΣΑΠΕΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) : 96 ΨΗΦΟΙ
 2. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) : 70 ΨΗΦΟΙ
 3. ΤΣΑΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) : 54 ΨΗΦΟΙ
 4. ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) : 53 ΨΗΦΟΙ
 5. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) : 52 ΨΗΦΟΙ
 6. ΤΖΕΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) : 30 ΨΗΦΟΙ
 7. ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ – ΠΑΜΕ) : 21 ΨΗΦΟΙ

ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
ΦΗΦΙΣΑΝ
: 296
ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ
:     8
ΕΓΚΥΡΑ
: 288
ΕΛΑΒΑΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΝΕΡΓΑΣΙΑ
146 ΨΗΦΟΙ
50,69 %
2 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
59 ΨΗΦΟΙ
20,49 %
1 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ (ΠΑΜΕ)
46 ΨΗΦΟΙ
15,97 %
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
35 ΨΗΦΟΙ
12,15 %

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
 1. ΤΣΑΠΕΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) : 97 ΨΗΦΟΙ
 2. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) : 42 ΨΗΦΟΙ
 3. ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) : 52 ΨΗΦΟΙ


Read More »
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση για τη λήξη του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017


Στα πλαίσια του φετινού εορτασμού της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου - Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής,  την Τρίτη 9 Μαΐου, στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

Τo πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
-Χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
-Χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γραικοχωρίου
-Ομιλία από τον Φιλόλογο Κοσμά Φουσέκη
-Παρουσίαση Χορευτικών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου
-Προβολή αφιερώματος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Συνδιοργάνωση :
Περιφεριακή Ενότητα Θεσπρωτίας
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου " Ο Άγιος Δημητριος "


Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση για τη λήξη του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση για τη λήξη του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ, ΣΜΗΝΟΥΡΓΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑΣ

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

Από την "Μελισσοκομία ΚΙΤΣΙΟΣ", πωλούνται παραφυάδες σμηνουργίας ή βασιλοτροφίας, με βασίλισσες Απριλίου του 2017.

Πληροφορίες στο τηλ.  6976732713


 
Read More »
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ, ΣΜΗΝΟΥΡΓΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ, ΣΜΗΝΟΥΡΓΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Read More »
Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές»

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

 


 
Η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων «Αναγέννηση» σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας διοργανώνουν για πρώτη φορά την αθλητική εκδήλωση «Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017» το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου.
Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά του φυσικού τοπίου της περιοχής προάγοντάς τον έτσι σε έναν μοναδικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν την περιοχή και να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια που θα βάλει τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής τους.
Η αθλητική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας 30 χιλιομέτρων και αγώνα τρεξίματος 10 χιλιομέτρων.
Ώρα και Σημείο εκκίνησης:
Την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου και στις 10:45 π.μ. η εκκίνηση του αγώνα δρόμου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο χωριό Βουτσαρά (βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας).
Κόστος συμμετοχής – ΔΩ­ΡΕΑΝ όλοι οι νέοι κάτω των 18:
Το κόστος συμμετοχής θα είναι €10 για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας και σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί αθλητικό μπλουζάκι και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα.
Όλοι οι νέοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους, θα συμμετέχουν δωρεάν.
Η υποβολή των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη, 2 Μαΐου και ώρα 15:00. Η πληρωμή θα γίνει εκείνη τη στιγμή στο χώρο της έναρξης της εκδήλωσης.
Οι συμμετέχοντες και στα δύο αγωνίσματα θα διαγωνιστούν και θα βραβευθούν στις εξής ηλικιακές κατηγορίες:
1) Κ18 (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕ­ΤΟ­ΧΗ), 2) 18+, 3) 30+, 4) 40+
• Περισσότερες Πληροφορίες στο Facebook Event: Καλαμάς 2017, Κιν.: 6944.788431.


 
Read More »
Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

"Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Read More »
"Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο "Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα" την Κυριακή στο Θέατρο Καρκαμίσι με ΔΩΡΕΑΝ εισοδο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017


Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 8η του μηνός Μαίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Εσόδων – Εξόδων Α΄ τριμήνου του Δήμου για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού έτους 2017 .
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
2. Αποδοχή Επιχορηγήσεων - Έγκριση Αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
3. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου του Νομικού Προσώπου ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ του Δήμου Φιλιατών και ορισμός νέου Προέδρου .
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
4. Έγκριση παροχής κινητής τηλεφωνίας προισταμένων διευθύνσεων Δήμου Φιλιατών και καθορισμός του ανώτατου επιτρεπόμενου χρηματικού ορίου κλήσεων μηνιαίως.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου , ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄αριθμ.50/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , για την για σύνταξη και κατάθεση πρόσθετων λόγω ακυρώσεως κατά της ΑΕΠΟ για το ΜΗΥΕ Καλαμάς ενώπιον του ΣτΕ.
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου "Διανοίξεις – Τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων Φιλιατών και Ελαίας".
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης


 
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Εκδήλωση-Συζήτηση Μ-Λ ΚΚΕ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Η νέα συμφωνία (4ο Μνημόνιο) κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ φέρνει καινούργια δεινά για το λαό μας, σφυρηλατεί νέα δεσμά εξάρτησης για τη χώρα μας.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και οι αυξάνονται κίνδυνοι για τους λαούς της περιοχής μας.

Ποια πρέπει να είναι η απάντησή μας στις εξελίξεις αυτές;

Το Μ-Λ ΚΚΕ (Μαρξιστικό - Λενινιστικό

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας) Θεσπρωτίας

Για να συζητήσουμε όλες αυτές τις εξελίξεις και τους όρους της ανασύνταξης του εργατολαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος σας καλούμε σε :

Σάββατο 6 Μάη, 7.30μμ, στο «ΠΑΝΘΕΟΝ»
Εισηγητής: Θανάσης Τσιριγώτης, μέλος της Κ. Ε. 


 
Read More »
Εκδήλωση-Συζήτηση Μ-Λ ΚΚΕ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα Εκδήλωση-Συζήτηση Μ-Λ ΚΚΕ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Διαμαρτυρία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας για την υποβάθμιση των δομών υγείας του Δήμου μας και συγκεκριμένα για την προωθούμενη υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου.

Είναι πέρα από κάθε λογική η μεταφορά ιατρικού προσωπικού από το Κ.Υ. Μαργαριτίου ή και από οποιαδήποτε άλλη υγειονομική δομή του Δήμου μας για την ενίσχυση δομών υγείας εκτός Δήμου πολλώ δε μάλλον εκτός της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Η λύση των προβλημάτων των εφημεριών ενός Κέντρου Υγείας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η «απογύμνωση» ενός άλλου Κέντρου Υγείας και η θέση σε κίνδυνο της υγείας των πολιτών μιας άλλης χωρικής ενότητας!

Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι και καλούμε δημόσια όσους υπογείως εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτήν, καθώς και τα κέντρα αποφάσεων να μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε σχετική ενέργεια.

Καλούμε δε, όλους τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του τόπου να πάρουν δημοσίως θέση επί του θέματος.

Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας 


 
Read More »
Διαμαρτυρία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου Διαμαρτυρία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

«Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017


Την Παρασκευή 5 Μαΐου, η Google με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online». 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 12:00 με 15:30 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, Πανεπιστημιούπολη και απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:
 • H ευκαιρία που λέγεται Internet
 • Συμβουλές για ένα καλύτερο website
 • Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε
 • Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
 • Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
 • Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο

Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ενότητα (https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/) που έχει δημιουργηθεί από την Google στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (learndigital.withgoogle.com/greektourism/certification) ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Πληροφορίες:

- Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, dasta@uoi.gr

- Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, info@step-epirus.gr


 
Read More »
«Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ «Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

«Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017
Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Συμβουλευτικός Σταθμός Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση για τις εξαρτήσεις με θέμα «Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» στις 19:00.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ανοίξουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Read More »
«Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα «Η Πρόληψης συναντά τη Θεραπεία» - Εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητούνται κοπέλες για εργασία

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017Ζητούνται κοπέλες, άνω των 21 ετών, για πλήρη εργασία ή για ημιαπασχόληση , στο νέο κατάστημα OPAP PLAY στην Ηγουμενίτσα.
Ευχάριστη προσωπικότητα, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας καθώς και πτυχίο ξένης γλώσσας θα προσμετρηθούν.
Απαραίτητο το απολυτήριο Λυκείου.

Παράδοση βιογραφικών στο κατάστημα Murphy's Law Sports pub, Εθν. Αντιστάσεως 130 στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας και στο email: murphyslaw130@yahoo.com 
Πληροφορίες: 6947320940Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητούνται κοπέλες για εργασία Ηγουμενίτσα: Ζητούνται κοπέλες για εργασία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Σήμερα η ημερίδα του ΟΛΗΓ παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτσης

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017Η ευρύτερη περιοχή Αδριατικής- Ιονίου και η ανάπτυξη ενός Σχεδίου Δράσης αναφορικά με τις Θαλάσσιες Μεταφορές και τις Διατροπικές Συνδέσεις με την Ενδοχώρα, δίνουν μια νέα δυναμική και δημιουργούν ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο συνεργασίας για τους Λιμένες και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την εν θέματι ημερίδα θεωρώντας αναγκαία και επιβεβλημένη την ανάπτυξη και ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών, τόσο από τη πλευρά της Λιμενικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, όσο και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, επικεντρώνοντας σε θέματα που αφορούν στην προσφορά κοινών αποτελεσματικών και ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους χρήστες εκ μέρους των Λιμένων, σε συνάρτηση με την οργάνωση και προώθηση μιας βιώσιμης και αποτελεσματικότερης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου. Η ημερίδα εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου 2017 στο Ξενοδοχείο AGELIKA PALLAS με ώρα έναρξης 8:30 π.μ..

Την ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) κ. Κορκολής Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Χ. Λαμπρίδης και ο Πρόεδρος της Rete Autostrade Mediterranee κ. An. Cancian. Οι Πρόεδροι Λιμένων από Ελληνικής πλευράς, λιμένα Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Πάτρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, και από Ιταλικής πλευράς, οι Πρόεδροι των Λιμένων Βενετίας, Μπάρι, Ανκόνα και Τεργέστη, καθώς και έγκριτοι ομιλητές από τον χώρο των μεταφορών.

Η θεματολογία της ημερίδας θα στρέφεται γύρω από θέματα που αφορούν τις Πολυτροπικές Μεταφορές και την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τη Ναυτιλία Μικρών Αποστάσεων, καθώς και τα χρηματοδοτικά Εργαλεία για το Λιμενικό Σύστημα –Logistics.

Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των λιμένων Αδριατικής – Ιονίου – Εγνατίας. Η θεματολογία θα σχετίζεται με τον καθορισμό και προγραμματισμό προτεραιοτήτων, οργάνωση και συντονισμός δραστηριοτήτων των Λιμένων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.


 
Read More »
Σήμερα η ημερίδα του ΟΛΗΓ παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτσης Σήμερα η ημερίδα του ΟΛΗΓ παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλ. Χαρίτσης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες