Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa στην Ηγουμενίτσα, 23-26 Αυγούστου 2018

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018


Φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα μια σημαντική εκδήλωση.

Πρόκειται για την 32η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa όπου θα συμμετέχουν εκατοντάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την εκδήλωση αυτή έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας η τοπική Λέσχη φίλων Vespa της Ηγουμενίτσας - “Vespa Club Igoumenitsa”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23-26 Αυγούστου 2018 στον χώρο του Camping Δρεπάνου.

Αναμένεται η προσέλευση εκατοντάδων φίλων της Vespa απ’ όλες τις Λέσχες της Ελλάδας, ενώ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και φίλοι της Vespa από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Θα είναι ένα πραγματικά σημαντικό event για όλη την περιοχή της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα.

Θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων όπως συναυλίες, καλλιστεία Vespa, οργανωμένες πορείες, κοντινές διαδρομές και άλλες εκδηλώσεις που πρόκειται να προβάλουν τον τόπο μας και να αποτελέσουν διαφήμιση για την περιοχή.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του Καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Θεσπρωτίας και αξίζει να υποστηριχθεί απ’ όλους τους φορείς και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για να δείτε το αναλυτικό πλάνο Χορηγιών της εκδήλωσης – ζητήστε το στο email: vespa.club.igoumenitsa@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα Facebook του Vespa Club Igoumenitsa εδώ: https://www.facebook.com/vespa.club.igoumenitsa/

Read More »
Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa στην Ηγουμενίτσα, 23-26 Αυγούστου 2018 Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Vespa στην Ηγουμενίτσα, 23-26 Αυγούστου 2018 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας CRAZY MUD GAMES, στην πίστα motocross, στο Ράγιο Φιλιατών.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος και 2 οδηγοί από Ηγουμενίτσα,  ο Αθανασίου Γιάννης με το νούμερο #24 και ο Τζιώτης Σπύρος (sadam) με το νούμερο #68
Read More »
Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

ΕΠΣ Θεσπρωτίας: «Ποδόσφαιρο - Πολιτισμός - Η ΕΠΣ ... δεν ξεχνά»

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.30' στο Ψυχαγωγικό Κέντρο «ΠΡΑΣΙΑ» στο Μαυρούδι του Δήμου Ηγουμενίτσας «ΗΜΕΡΙΔΑ» με θέμα: «Ποδόσφαιρο - Πολιτισμός - Η ΕΠΣ ... δεν ξεχνά». 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν από κάθε Σωματείο, ένας (1) πρώην ποδοσφαιριστής ή ένας (1) πρώην παράγοντας - είτε βρίσκεται εν ζωή είτε όχι - που έχει διακριθεί και έχει προσφέρει στο χώρου του ποδοσφαίρου. 

Θα τιμηθούν επίσης πρόσωπα από τον χώρο της διαιτησίας, πρόσωπα που έχουν διακριθεί κατά το παρελθόν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους, καθώς και εκπρόσωποι φορέων που με τις αποφάσεις τους έχουν συμβάλει στην βελτίωση του αθλήματος.

Για την ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Ο πρόεδρος 
Ιωάννης Παππάς
Read More »
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: «Ποδόσφαιρο - Πολιτισμός - Η ΕΠΣ ... δεν ξεχνά» ΕΠΣ Θεσπρωτίας: «Ποδόσφαιρο - Πολιτισμός - Η ΕΠΣ ... δεν ξεχνά» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σήμερα η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα, παραπλεύρως Δικαστικού Μεγάρου)

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σήμερα η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σήμερα η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Ο Κώστας Κρομμύδας στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018


Οι Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications, το βιβλιοπωλείο Μητσέλου και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου
Μυρωδιά από σανίδι

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 19:00 - 21:00
στoν χώρο του βιβλιοπωλείου
(Κύπρου 8, Ηγουμενίτσα 2665024991)

Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.
Read More »
Ο Κώστας Κρομμύδας στην Ηγουμενίτσα Ο Κώστας Κρομμύδας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Paramythia XC OPEN 2018 - Παννελλήνιος Αγώνας Παραπέντε

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Ο Ορειβατικός και Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς, κατόπιν πρότασης στην Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, με την έγκριση της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και με την συνεργασία του Δήμου Σουλίου, διοργανώνει από 21 Ιουνίου – 24 Ιουνίου πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (FAI cat.2) τετραήμερης διάρκειας μαζί με την ημέρα προπόνησης, και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.
Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στον αγώνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.livetrack24.com/events/PARA2018

Στην περιοχή εκτός από τις πτητικές δυνατότητες, μπορείτε να συνδυάσετε άριστα κ τις διακοπές σας αφού οι παραλίες αλλά και ο ποταμός Αχέροντας είναι πολύ κοντά!
Ενδεικτικά, από Παραμυθιά:
Αχέροντας -Γλυκή 15 λεπτά
Πάργα 35’
Σύβοτα 40’
Πλαταριά 30’
Ηγουμενίτσα 25’

Στα περισσότερα ξενοδοχεία θα υπάρχει έκπτωση, με κάποια να έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεση για πολύ χαμηλές τιμές! Επίσης υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε χώρο για κατασκήνωση με ζεστό νερό και wc.

Επικοινωνία:
asparamythias@gmail.com
Κώστας Πάλλας 6945706461
Σάκης Κοράκης 6975100400
Δημήτρης Νάκος 6972083603

Χορηγοί επικοινωνίας:
paramythia-online.gr
thespro.gr
Arta tv
epirusgate
Read More »
Paramythia XC OPEN 2018 - Παννελλήνιος Αγώνας Παραπέντε Paramythia XC OPEN 2018 - Παννελλήνιος Αγώνας Παραπέντε Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Γιορτή για τη λήξη τη σχολικής χρονιάς, στο 2ο Γυμνάσιο, με αναπαράσταση των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Τελετής λήξης σχολικού έτους 2017-2018», του σχολείου μας.    

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Τρίτη, 12 Ιουνίου και ώρα 18:30, στην εκδήλωση τελετής λήξης που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τους μαθητές μας να σας παρουσιάσουν τις εργασίες που εκπονήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αναπαράσταση των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Ambassadors for Peace ” 
 
Ο Δ/ντής
Ιωάννης Αρβανίτης

Read More »
Γιορτή για τη λήξη τη σχολικής χρονιάς, στο 2ο Γυμνάσιο, με αναπαράσταση των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων Γιορτή για τη λήξη τη σχολικής χρονιάς, στο 2ο Γυμνάσιο, με αναπαράσταση των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Στο κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα βρέθηκε το δημοτικό σχολείο Λούρου

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018
 
Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 μαθητές από το δημοτικό σχολείο Λούρου Πρέβεζας επισκέφθηκαν το κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά. 
 
Εβδομήντα μαθητές ξεναγήθηκαν στην έκθεση του κέντρου πληροφόρησης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του. 
 
Επίσης, προβλήθηκε ενημερωτικό βίντεο για την προστατευόμενη περιοχή του ποταμού Αχέροντα.Read More »
Στο κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα βρέθηκε το δημοτικό σχολείο Λούρου Στο κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα βρέθηκε το δημοτικό σχολείο Λούρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Νέα προκήρυξη για 95 προσλήψεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Την πρόσληψη 95 υπαλλήλων στο Εθνικό Κτηματολόγιο ενέκρινε στις 23 Μαΐου το ΑΣΕΠ.
Τις αμέσως προσεχείς μέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.
 
Σε αυτή τη φάση θα προσληφθεί προσωπικό δύο ειδικοτήτων: ΠΕ Γεωτεχνικών δασοπόνων και ΤΕ Δασοπόνων
Οι θέσεις αφορούν υπηρεσίες του Εθνικού Κτηματολογίου σε 48 πόλεις, μεταξύ αυτών: Ναύπλιο, Τρίπολη, Πάτρα, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, Πειραιά, Θήβα, Δράμα, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Χαλκίδα, Καρπενήσι, Ζάκυνθο, Πύργο, Βέροια, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθο, Ερμούπολη, Σπάρτη, Λάρισα, Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, Μυτιλήνη, Βόλο, Καλαμάτα, Ξάνθη, Έδεσσα, Κατερίνη, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Κομοτηνή, Βαθύ Σάμου, Σέρρες, Τρίκαλα, Λαμία, Φλώρινα, Άμφισσα, Πολύγυρο, Χανιά, Χίο.
Read More »
Νέα προκήρυξη για 95 προσλήψεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο Νέα προκήρυξη για 95 προσλήψεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Ευχαριστήριο της οικογένειας της Σπυριδούλας Τζαδήμα

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με την παρουσία τους, τα λόγια τους, τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου και μητέρας Σπυριδούλας Τζαδήμα.

Read More »
Ευχαριστήριο της οικογένειας της Σπυριδούλας Τζαδήμα Ευχαριστήριο της οικογένειας της Σπυριδούλας Τζαδήμα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Παίξτε και Δημιουργήστε Ανακυκλώνοντας

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018
Θεατρικό παιχνίδι "Το δένδρο που έδινε..."
- Strike στην Ανακύκλωση
- Το Παζλ της Γης
- Γλάροι & Δελφίνια
- Επιδαπέδιο Φιδάκι
- Ο Βυθός που μας αξίζει
- Πάγκος κατασκευών
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Παίξτε και Δημιουργήστε Ανακυκλώνοντας Δήμος Ηγουμενίτσας: Παίξτε και Δημιουργήστε Ανακυκλώνοντας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018 Rating: 5

Σελίδες