Παραμυθιά: Με υψηλό συμβολισμό επίσκεψη Καχριμάνη, Πιτούλη, Πάσχου, Καραγιάννη, Ζαχαριά στο παζάρι του Σαββάτου

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020
Παραμυθιά: Με υψηλό συμβολισμό επίσκεψη Καχριμάνη, Πιτούλη, Πάσχου, Καραγιάννη, Ζαχαριά στο παζάρι του Σαββάτου


Με μια επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό στο παζάρι του Σαββάτου στην Παραμυθιά, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτιας Θωμάς Πιτουλης, o πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέκος Πάσχος, ο διευθυντης της πολιτικής προστασίας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιωργος και ο δήμαρχος Παργας Νικος Ζαχαριάς, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, πέρασαν το μήνυμα πως η Παραμυθιά είναι απόλυτα ασφαλής πόλη και η κρίση του κορωνοιού που κράτησε μόλις μια εβδομάδα, ανήκει στο παρελθόν.

Συνομίλησαν με καταστηματάρχες και επισκέπτες της Παραμυθιάς, με τους πρώτους να τους εκφράζουν την αγωνία τους για την εμπορική κίνηση της πόλης και για το πόσο μπορεί να την επηρεάσει ο κορωνοιός.

Στην γρήγορη αντίδραση της πολιτικής προστασίας και στο άμεσο αποτέλεσμα που είχαν οι ιχνηλατήσεις, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Ηπείρου.

Read More »
Παραμυθιά: Με υψηλό συμβολισμό επίσκεψη Καχριμάνη, Πιτούλη, Πάσχου, Καραγιάννη, Ζαχαριά στο παζάρι του Σαββάτου Παραμυθιά: Με υψηλό συμβολισμό επίσκεψη Καχριμάνη, Πιτούλη, Πάσχου, Καραγιάννη, Ζαχαριά στο παζάρι του Σαββάτου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020 Rating: 5

Σελίδες