Στήριξη από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στην αυριανή κινητοποίηση

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Στήριξη από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στην αυριανή κινητοποίησηΣυνάδελφοι,

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου φέραμε το θέμα της «Επανεξέτασης της Στάσης του Συλλόγου μας στις Κινητοποιήσεις που προκήρυξαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών για τη Διεκδίκηση της Χερσαίας Ζώνης», την προηγούμενη εβδομάδα.
· Η μεγάλη συμμετοχή των Συναδέλφων Δημοτικών Υπαλλήλων στις Κινητοποιήσεις,
· Η συνειδητοποίηση της προσπάθειας παραπληροφόρησης του Δ.Σ. του Συλλόγου από τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, υπέρ των θέσεων του ΚΚΕ επί του θέματος, στη συνεδρίαση της 27/06/2021, αλλά κυρίως
· Η διευκρίνιση πολλών σημείων της διεκδίκησης και η ευαισθητοποίησή μας στην συνάντηση των θεσμικών οργάνων της πόλης για μια μαζική στάση Αποχαρακτηρισμού της Χερσαίας Ζώνης, μας έδωσαν το έναυσμα να προτείνουμε στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας :

Την συστράτευση σε οποιαδήποτε, πιθανώς κλιμακούμενη, μορφή ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, μέχρι η Κυβέρνηση, μας αποδώσει, εγγράφως, αυτά που ανήκουν σε μας και τα παιδιά μας

Στη σημερινή ψηφοφορία επί της Πρότασής μας, το αποτέλεσμα ήταν :
3 ψήφοι μελών της ΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, έναντι
2 ψήφων υπέρ της Πρότασης της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων για ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ψήφισε ΥΠΕΡ της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ μέλος της ΔΑΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Για πρώτη φορά φαίνεται ότι :
Ο ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ και ότι
Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ που έχει επιβληθεί για πολλά χρόνια τώρα στο Σύλλογό μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ!!!
Η Πώληση του Λιμένα Ηγουμενίτσας αποτελεί Πολιτική Απόφαση της Κυβέρνησης της Ν.Δ.
Η Διεκδίκηση της Χερσαίας Ζώνης είναι καθήκον του κάθε Πολίτη αυτού του Τόπου!!!

Συμμετέχουμε στην αυριανή Κινητοποίηση από τις 8 έως τις 10 το πρωί και συγκεντρωνόμαστε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ)

Ηγουμενίτσα, 05/07/2021
Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Σουζάνα Καπνίση
Νικηφόρος Σταύρου
Read More »
Στήριξη από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στην αυριανή κινητοποίηση Στήριξη από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στην αυριανή κινητοποίηση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Στηρίζει τις κινητοποιήσεις ο Φαρμακευτικός Σύλλογος ΘεσπρωτίαςΟ Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση του στο αίτημα των Τοπικών Φορέων για την άμεση εξαίρεση από την διαδικασία ιδιωτικοποίησης και την απόδοση στους Δήμους των εκτάσεων της χερσαίας ζώνης που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες και που δεν απαιτούνται για λιμενικές δραστηριότητες.

Τα φαρμακεία συμμετέχουν στη δίωρη Στάση Εργασίας και θα είναι κλειστά (πλην εφημερευόντων) το πρωί της Τρίτης 08:00 έως 10:00πμ.

Ζητώντας την εφαρμογή του αυτονόητου , καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμμετάσχει στο συμβολικό κλείσιμο του λιμένα την Τρίτη 6/7/2021 και ώρες 08:00 έως 10:00πμ , ώστε να αποτρέψουμε τον αποκλεισμό των πολιτών αλλά και των επόμενων γενεών από τη χρήση της παραλιακής μας ζώνης !

Ο πρόεδρος 
Ιωάννης Κοντός
Ο Γραμματέας
Χρήστος Κούτσικος
Read More »
Στηρίζει τις κινητοποιήσεις ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας Στηρίζει τις κινητοποιήσεις ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Επικίνδυνη κολόνα φωτισμού στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Επικίνδυνη κολόνα φωτισμού στην ΗγουμενίτσαΣκαλοπάτια στην οδό Χριστοβασίλη (100 μέτρα από το δημαρχείο) οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί από τους κατοίκους της περιοχής από 23-6-2021,τι δεν καταλαβαίνουν για το επείγον της κατάστασης πρέπει πρώτα να πέσει πάνω σε κάποιον ή να συμβεί ηλεκτροπληξία σε κάποιο παιδί από τα καλώδια που εξέχουν; 


Παρεμπιπτόντως το άνοιγμα των λαμπτήρων αρχίζει από στις 6:30 το απόγευμα και κλίνουν στις 8:00 το πρωί.
Ωράριο χειμώνα!!!
Ουδείς ασχολήθηκε για να το αλλάξει.
Οι δε σπασμένες πλάκες στα σκαλοπάτια συντελούν στο πολλαπλασιασμό του κινδύνου ατυχήματος.

Αναγνώστης
Read More »
Επικίνδυνη κολόνα φωτισμού στην Ηγουμενίτσα Επικίνδυνη κολόνα φωτισμού στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Εθελοντικός εμβολιασμός με Pfizer - Moderna για τους εφήβους 15-17 ετών

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Εθελοντικός εμβολιασμός με Pfizer - Moderna για τους εφήβους 15-17 ετώνΗ Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών διατυπώνει θετική γνώμη για τον εθελοντικό εμβολιασμό ατόμων 15-17 ετών με γονική συναίνεση, ανακοινώθηκε κατά την ενημέρωση του υπουργείο Υγείας. Για τον εμβολιασμό των εφήβων θα χρησιμοποιηθούν τα mRNA εμβόλια των Pfizer και Moderna.

H πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων 15-17 ετών θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα κλείνουν τα ραντεβού και πώς θα εξασφαλιστεί η συναίνεση των γονέων.

«Το καλοκαίρι επισκιάζεται από την απειλητική μετάλλαξη Δ, που φέρνει αλλαγή των δεδομένων», ανέφερε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19. «Ως προς την βαρύτητα της νόσου, είναι ακόμα νωρίς να πούμε αν είναι ήπια ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι είναι πιο μεταδοτική», δήλωσε.

Σχετικά με την προστασία από την μετάλλαξη Δ, τόνισε ότι και τα 4 διαθέσιμα εμβόλια είναι αποτελεσματικά σε υψηλό ποσοστό. «Η προστασία με μία δόση είναι μόνο 33% και άρα είναι σημαντικό να γίνουν και οι δύο δόσεις» είπε η κ. Θεοδωρίδου, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να τηρούνται και τα μέτρα προστασίας. «Ο πληθυσμός που παραμένει ανεμβολίαστος, είναι άτομα κάτω των 18 ετών. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν μικρό, αλλά υπαρκτό κίνδυνο νόσησης».

Η κ. Θεοδωρίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα υποκείμενα νοσήματα στα παιδιά, λέγοντας ότι ο εμβολιασμός θα πρόσφερε προστασία στα παιδιά με υποκείμενα νοσήματα. «Με τον εμβολιασμό των εφήβων», είπε, «υπάρχει και η προστασία μεγαλύτερης ηλικίας, που για κάποιο λόγο δεν εμβολιάστηκαν».

«Στην Ευρώπη κάθε κράτος διαμορφώνει την δική του στρατηγική για τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων. Το κυρίαρχο θέμα ελέγχου, είναι περιστατικά περικαρδίτιδας - και σε 6 εκ. εμβολιασμών, έχουν καταγραφεί 250 ήπιες περιπτώσεις περικαρδίτιδας, κάτι που δεν αναιρεί το όφελος των εμβολιασμών» δήλωσε η κ. Θεοδωρίδου.
Read More »
Εθελοντικός εμβολιασμός με Pfizer - Moderna για τους εφήβους 15-17 ετών Εθελοντικός εμβολιασμός με Pfizer - Moderna για τους εφήβους 15-17 ετών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού ΘεσπρωτίαςΜε το παρών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 04/07/2021 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσπρωτίας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21ης Ιουνίου 2021. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι: 

Πρόεδρος Βαρβέλης Άγγελος 
Αντιπρόεδρος Θεοδωράκης Θεόδωρος 
Γενικός Γραμματέας Φούκας Ελευθέριος 
Ταμίας Τούλας Προκόπης 
Υπεύθυνος Διαχείρισης Παργανάς Αλέξανδρος 
Έφορος Α'  Βρακά Σταυρούλα 
Έφορος Β' Αλεξίου Γεώργιος 
Αναπληρωματικό μέλος Ντόκος Πέτρος 
Αναπληρωματικό μέλος Παππά Ματιάννα
Read More »
Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσπρωτίας Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

17 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
17 νέα κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 0
ΠΕ Θεσπρωτίας 0
ΠΕ Ιωαννίνων 17
ΠΕ Πρέβεζας 0


Read More »
17 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 17 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Σύβοτα και χωριά Σουλίου

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Σύβοτα και χωριά Σουλίου


Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Σύβοτα και χωριά Σουλίου Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Σύβοτα και χωριά Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Από 29.07 μέχρι 01.08 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Από 29.07 μέχρι 01.08 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην ΠαραμυθιάΤο 4ήμερο 29,30,31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Παραμυθιά, από τον ορειβατικό & αεραθλητικό σύλλογος της πόλης, σε συνεργασία με τον δήμο Σουλίου

Το Paramythia XC Open 2021 αποτελεί μέρος του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αποστάσεων Α/Π FAI cat2


Για τον αγώνα έχουν οριστεί και επίσημες εναλλακτικές ημερομηνίες (5-8 Αυγούστου) σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών.

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας για το έτος 2022.

Πρόγραμμα Αγώνα

Πέμπτη 29/07/2021 – Ημέρα Προπόνησης
12:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης
12:30 Αναχώρηση προς απογείωση.
13.00 Ενημέρωση στην απογείωση – Task Briefing
13:30 Ελεύθερη πτήση η Προπονητικό Task (θα υπάρχει περισυλλογή)
18:00 Λήξη Προπόνησης
Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε αξιοθέατα

Παρασκευή 30/07/2021 – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
8:00 – 9:00 Εγγραφές
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών – General Briefing
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση
11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση – Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα
18.00 Λήξη αγώνα
18.30 Συλλογή στοιχείων πτήσης
Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε αξιοθέατα

Σάββατο 31/07/2021 – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών – General Briefing
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση
11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση – Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα
18.00 Λήξη αγώνα
19.00 Συλλογή στοιχείων πτήσης
21:00 Επίσημο Δείπνο


Κυριακή 01/08/2021 – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών – General Briefing
10:00 Αναχώρηση προς απογείωση
11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση – Task Briefing
12.00 Έναρξη αγώνα
16.30 Λήξη αγώνα
17.30 Συλλογή στοιχείων πτήσης
18.30 Απονομή βραβείων

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον τρέχοντα Κανονισμό Αγώνων και σύμφωνα με το τρέχουσες οδηγίες της ΓΓΑ, για τα υγειονομικά αγωνιστικά πρωτόκολλα αεραθλημάτων που αφορούν τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 τα οποία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα

Είναι αγώνας FAI cat2 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές επιπέδου Π ή ΠΠ (parapro stage 4 or 5)

Επίσης θα ισχύσουν οι παρακάτω τοπικοί κανονισμοί και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ενήμεροι και να συμμορφωθούν με αυτούς:
Κάθε Έλληνας αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛ.Α.Ο. και να είναι κάτοχος Κάρτας Υγείας Αεραθλητή
Στον αγώνα οι αθλητές μπορούν να πετάξουν μόνο με πιστοποιημένες πτέρυγες EN: A, B, C, D και DHV: 1, 1-2, 2, 2-3, 3 και CCC.
Τα σωματεία που θα δηλώσουν αθλητές για συμμετοχή, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ και να μην έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΛΑΟ.
Ο Αγώνας είναι FAIcat 2 και ως εκ τούτου κάθε αθλητής πρέπει να είναι κάτοχος της FAI sporting license 2021
Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν ασφαλιστική κάλυψη υπέρ τρίτων και προσωπική ασφάλεια, ιδιωτική ή δημόσια.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα προσκομίσουν ή θα συμπληρώσουν στην γραμματεία του αγώνα τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής.
Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στον αγώνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.livetrack24.com/events/PARA2021
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν GPS συσκευή για την ζωντανή καταγραφή της πορείας τους στο www.livetrack24.com και σε περίπτωση προβλήματος λήψης είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν το αρχείο της πορείας τους, δίπλα στο όνομα τους στην σελίδα του αγώνα το συντομότερο μετά την προσγείωση τους.
Επίσης θα πρέπει να διατηρούν αντίγραφο του αρχείου σε όργανο πλοήγησης για να προσκομισθεί σε περίπτωση που τους ζητηθεί από τον διοργανωτή.

H διαμονή των αθλητών μπορεί να γίνει με κατασκήνωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από την πόλη της Παραμυθιάς στον δρόμο για την απογείωση, με φυσική σκιά που διαθέτει δύο μεγάλα δωμάτια με συνολικά 24 μονά κρεβάτια, με ντουζιέρες και τουαλέτες. Εναλλακτικά σε ξενοδοχεία και δωμάτια στην Παραμυθιά, στα γύρω χωριά, καθώς και στην περιοχή του Αχέροντα.

Η απογείωση στο όρος Γκορίλα στην Παραμυθιά είναι η πλέον υποσχόμενη της περιοχής, έχοντας δώσει πολλές και καλές πτήσεις.


Βρίσκεται σε υψόμετρο 830m στο μέσο του όρους Γκορίλα όπου το μέγιστο ύψος είναι στα 1658m. Μπροστά της βρίσκεται η κοιλάδα που διασχίζει την Παραμυθιά τον Αχέροντα την περιοχή του Φαναρίου φτάνοντας ως τη θάλασσα, και κάποια βουνά χαμηλου ύψους 300-600m τα οποία μειώνουν την ένταση της θαλάσσιας αύρας τους καλοκαιρινούς μήνες και δημιουργούν με τη σειρά τους αρκετά θερμικά, με αποτέλεσμα η περιοχή να καθίσταται ιδανική για πτήσεις αποστάσεων και αγωνιστικά τρίγωνα.Επίσης η απογείωση έχει πολύ καλή κλίση, είναι καλυμμένη με χόρτο και χωράει τρία ανεπτυγμένα αλεξίπτωτα.

Η περιοχή έχει θερμική δραστηριότητα σχεδόν όλη την διάρκεια του έτους και η πτήση μπορεί να είναι πολύωρη, με πολύ καλά οργανωμένα θερμικά.
Read More »
Από 29.07 μέχρι 01.08 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά Από 29.07 μέχρι 01.08 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021

Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Για ακόμα μία φορά, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, φαίνεται πως δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των πολιτών, της μικρής κοινωνίας της Θεσπρωτίας.

Στη σημερινή του συνεδρίαση, κατά πλειοψηφία, με ψήφους 3-2, αποφάσισε τη ΜΗ συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση που οργανώνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στο λιμάνι εξωτερικού, με κύριο αίτημα την άμεση απόδοση της χερσαίας ζώνης λιμένα που δεν χρησιμοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες, στις τοπικές κοινωνίες της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών (Σαγιάδα).

Το ίδιο είχε αποφασίσει και για την προηγούμενη κινητοποίηση την περασμένη Δευτέρα, όμως η απόφασή του δεν εισακούστηκε από τους εργαζόμενους στους δήμους, η πλειοψηφία των οποίων συμμετείχαν στην διαμαρτυρία στο λιμάνι εσωτερικού.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από την επίσκεψη Πλακιωτάκη την Πέμπτη στην περιοχή, ο δήμος Φιλιατών πείστηκε από τις υποσχέσεις του Υπουργού και απέσυρε τη συμμετοχή του στην αυριανή κινητοποίηση.

Read More »
Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Απέναντι από τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνηςΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, εκφράζει την συμπαράσταση του στο αίτημα των Τοπικών Φορέων για την άμεση εξαίρεση από την διαδικασία ιδιωτικοποίησης, και την απόδοση στους Δήμους των εκτάσεων της χερσαίας ζώνης που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες και που δεν απαιτούνται για λιμενικές δραστηριότητες.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του, για συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε ο Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας και καλούμε όλους, επιχειρήσεις και κατοίκους, για συμμετοχή στο συμβολικό κλείσιμο του Λιμένα την Τρίτη 06 Ιουλίου 2021 και ώρα 08:00 με 10:00.
Read More »
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Με απόλυτη ικανοποίηση και ανακούφιση ο δήμος μας αξιοποιώντας το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ παρέλαβε 3 υπερσύγχρονα μηχανήματα που θα εξυπηρετήσουν τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα:

Πριν λίγο καιρό έναν εκσκαφέα-φορτωτή αξίας 113.460€. Σήμερα ένα τρακτέρ με καταστροφέα και εκχιονιστικό μηχάνημα αξίας 84.816€. Ένα απορριμματοφόρο αξίας 171.129€. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένουμε να εμπλουτίσουμε τον μηχανοκίνητο στόλο με νέα οχήματα.
Read More »
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΩΣ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΡΧΗ ΕΓΝΑΤΙΑΣ)

Αποτέλεσμα της πώλησης του λιμανιού είναι κι η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης σε ιδιώτη, δηλαδή, όλου του παραλιακού μετώπου.

Αυτό σημαίνει: 
• Ότι ιδιωτικοποιούνται τα παράλια και τα λιμάνια της Πλαταριάς, των Συβότων, της Σαγιάδας 
• Ότι θα πληρώνουμε για να σταθμεύουμε τα αυτοκίνητα στο παρκινγκ του λιμανιού 
• Ότι θα μπουν κάγκελα και τοίχοι σε όλη την παραλία και δεν θα είναι δυνατή η βόλτα κι αναψυχή για τους κατοίκους 
• Ότι δεν θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση στο Δρέπανο και το Μακρυγιάλι. 

Όλοι πρέπει να δώσουμε δυναμική απάντηση ότι τα παράλια της Θεσπρωτίας ανήκουν στους πολίτες. 
Με την εκχώρηση της χερσαίας ζώνης μπαίνει ταφόπλακα σε κάθε αναπτυξιακή προοπτική, γινόμαστε φιλοξενούμενοι του ιδιώτη. 
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, με διάφορες μορφές, μέχρι η κυβέρνηση, με νόμο, μας αποδώσει αυτά που μας ανήκουν. 
Καλούμε τους συναδέλφους στο εμπόριο, στην εστίαση, στα τρόφιμα, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους εργαζόμενους να δώσουμε δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση στο λιμάνι.
Read More »
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Φιλιατών - Ικανοποιήθηκε από τις υποσχέσεις Πλακιωτάκη;

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Φιλιατών - Ικανοποιήθηκε από τις υποσχέσεις Πλακιωτάκη;


Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάκληση της 51/2021 (23/6/21) απόφασης του, για κινητοποιήσεις στα πλαίσια της διεκδίκησης της χερσαίας ζώνης . 
Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος Φιλιατών πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις του κ. Πλακιωτάκη και οπισθοχώρησε άρον άρον. 
Κάτι που δε συνέβη με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα για τη χερσαία ζώνη και καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση και αποκλεισμό του λιμανιού εξωτερικού ,την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8 το πρωί. 
Ρήξη στο κοινό μέτωπο των δυο δήμων που δε κράτησε παρά λίγες ώρες; 
Ή μήπως η προσπάθεια του Δημάρχου Φιλιατών να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση, υπερισχύει των συμφερόντων των δημοτών του;
Read More »
Δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Φιλιατών - Ικανοποιήθηκε από τις υποσχέσεις Πλακιωτάκη; Δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Φιλιατών - Ικανοποιήθηκε από τις υποσχέσεις Πλακιωτάκη; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Την απόσυρση όλων των καταθέσεων ζητάει ο δήμος Σουλίου σε περίπτωση λουκέτου της τρ. Πειραιώς

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Την απόσυρση όλων των καταθέσεων ζητάει ο δήμος Σουλίου σε περίπτωση λουκέτου της τρ. ΠειραιώςΤο Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια ολόκληρης της κοινωνίας του Δήμου Σουλίου για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστή­μα­τος της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Παραμυθιά. Στην περίπτωση αυτή πλήττεται άμε­σα και καθοριστικά η οικονομική, αγροτική, εμπορική και κοινωνική ζωή του Δήμου μας.

Το συγκεκριμένο Υποκατάστημα στην Παραμυθιά, το οποίο προέρχεται από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, σήμερα εξυπηρετεί 6.000 περίπου πελάτες, με ανοιχτά δάνεια αγροτών, αποτελώντας το μοναδικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην αγροτοκτηνοτροφική περιοχή μας, συμπεριλαμβανομένου στο Γαρδίκι Αχέροντα, το μοναδικό ΑΤΜ για την εξυπηρέτησή τους.

Κι εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους που – ως επί το πλείστον είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι – αλλά και επαγγελματίες, όπως και μεγάλο αριθμό επισκεπτών αφού ο Δήμος μας αποτελεί τόπο ιδιαίτερου ιστορικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους (Σούλι–Αχέροντας).

Έχοντας, ως Δήμος, καθημερινή και διαρκή επαφή με τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς ανάπτυξης, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία που επιβάλλει η πανδημία, η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα επέφερε μεγάλες αρνητικές συνέπειες με την υποβάθμιση της περιοχής μας και την ταλαιπωρία των κατοίκων λόγω των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων που θα πρέπει να διανύσουν, εφόσον το πλησιέστερο υποκατάστημα θα βρίσκεται πλέον στην Ηγουμενίτσα.

Με την παρούσα απόφαση εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας, η οποία με την είδηση αυτή διαμαρτύρεται έντονα και καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ελπίζοντας να αποφασίσει τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Δήμο μας, που αποτελεί την καλύτερη αναπτυξιακά επιλογή, διαφυλάττοντας και τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων του καταστήματος.

Το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος Παραμυθιάς της Τράπεζας Πειραιώς δεν γίνεται τυχαία. Είναι μέρος συνολικότερων σχεδιασμών στον τραπεζικό κλάδο. Τα σχέδια αναδιαρθρώσεων των τραπεζών περιλαμβάνουν κλείσιμο καταστημάτων, μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση της δουλειάς με απλήρωτες υπερωρίες, μειώσεις του προσωπικού με “εθελούσια” προγράμματα εξόδων.

Στόχος η συνεχιζόμενη μείωση του προσωπικού ως βασική πηγή ενίσχυσης των λειτουργικών κερδών των τραπεζών που αποτελεί πάγια τακτική τους την τελευταία δεκαετία.

Να σημειωθεί ότι οι τραπεζικοί όμιλοι δέχθηκαν δισεκατομμύρια κρατικές επιδοτήσεις για την ανακεφαλαιοποίησή τους, γέμισαν με δάνεια λαϊκές οικογένειες, πούλησαν τα “κόκκινα” πλέον δάνεια σε funds, χρεώνουν ακριβά τις ιντερνετικές υπηρεσίες και ακόμη πιο ακριβά τις συναλλαγές στα ταμεία, και έρχονται τώρα να κλείσουν υποκαταστήματα, να απολύουν εργαζόμενους και να ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Καλούμε τους συνδημότες μας να παλέψουν ενάντια στην περαιτέρω ερήμωση της περιοχής μας, για να μην κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Παραμυθιά.

Το Δ.Σ. ζητάει άμεση διακοπή συνεργασίας και απόσυρση όλων των καταθέσεων από την Τράπεζα Πειραιώς σε περίπτωση κλεισίματος του καταστήματος.
Read More »
Την απόσυρση όλων των καταθέσεων ζητάει ο δήμος Σουλίου σε περίπτωση λουκέτου της τρ. Πειραιώς Την απόσυρση όλων των καταθέσεων ζητάει ο δήμος Σουλίου σε περίπτωση λουκέτου της τρ. Πειραιώς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Καθημερινά δωρεάν rapid test για όλο τον Ιούλιο σε 4 σημεία του δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Καθημερινά δωρεάν rapid test για όλο τον Ιούλιο σε 4 σημεία του δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο τον μήνα Ιούλιο, διαμορφώνεται ως εξής:
Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): Καθημερινά από Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και Σάββατο 31 Ιουλίου, 09:00 – 17:00
Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): Κάθε Δευτέρα του Ιουλίου, 10:00 – 14:00
Πλαταριά (Δημαρχείο): Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, 10:00 – 14:00
Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο): Κάθε Παρασκευή του Ιουλίου, 10:00 – 14:00

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
Read More »
Καθημερινά δωρεάν rapid test για όλο τον Ιούλιο σε 4 σημεία του δήμου Ηγουμενίτσας Καθημερινά δωρεάν rapid test για όλο τον Ιούλιο σε 4 σημεία του δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου ΗγουμενίτσαςΣυγκροτήθηκε, στις 29/06/2021 σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, που προέκυψε από τις εκλογές της 24ης & 25ης Ιουνίου 2021. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Πρόεδρος
Μαρέτης Ανδρέας

Αντιπρόεδρος
Τσώνης Αθανάσιος

Γ. Γραμματέας
Δήμα Αικατερίνη

Ταμίας
Ντάνη Σοφία

Μέλη
Βένος Σταύρος
Κυπριανός Γεώργιος
Μηλιώνης Κωνσταντίνος
Τζοβάρας Χρήστος
Τζώρτζης Δημήτριος
Read More »
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

To νέο Δ.Σ του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
To νέο Δ.Σ του Ναυταθλητικού Ομίλου ΗγουμενίτσαςΣας γνωστοποιούμε την σύσταση του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ν.Ο. Ηγουμενίτσας , όπως αυτό διαμορφώθηκε στις αρχαιρεσίες της 12/06/21 κι ύστερα από την πρώτη συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΣΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΔΗΜΟΥ ΛΥΔΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΤΣΙΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ : ΡΙΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ : ΝΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ : ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Read More »
To νέο Δ.Σ του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας To νέο Δ.Σ του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Τσατσούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021
Ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Τσατσούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη ο αθλητής του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Κωνσταντίνος Τσατσούλης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 14.65 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ. 
Η Ναταλία Ράπτη στο άλμα εις ύψος κατέκτησε την τέταρτη θέση με επίδοση 1.63 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ, ενώ η Δαναη Μπεση ήταν άτυχη και ένας τραυματισμός δεν της επέτρεψε να συμμετέχει με αξιώσεις στο αγώνισμα του ακοντίου. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες!!!!
Read More »
Ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Τσατσούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 Ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Τσατσούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Σελίδες