Βασίλης Γιόγιακας: Έσωσε γυναίκα σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Βασίλης Γιόγιακας: Έσωσε γυναίκα σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου


Η σκηνή που θα σας περιγράψουμε συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου, παρουσία μελών της κυβέρνησης και βουλευτών σχεδόν από όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, ξαφνικά μια γυναίκα σωριάζεται στο πάτωμα χωρίς αισθήσεις: «Ένας γιατρός, υπάρχει στην αίθουσα γιατρός;» ειπώθηκε από το μικρόφωνο και αμέσως εμφανίζεται ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος είναι καρδιολόγος. Ήταν ευχής έργον που βρέθηκε εκεί γιατρός και μάλιστα καρδιολόγος, ο οποίος και της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ορισμένοι είπαν ότι η γυναίκα υπέστη έμφραγμα, άλλοι ότι απλώς λιποθύμησε, αλλά σημασία έχει ότι μετά τις πρώτες βοήθειες που της παρείχε ο καρδιολόγος βουλευτής, ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ, αφού βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, πήγε και συνεχάρη τον κ. Γιόγιακα.

Για την ιστορία πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γιόγιακας σώζει μια ζωή. 
Ως καρδιολόγος κουβαλάει πάντα μαζί του υπογλώσσια και άλλα καρδιολογικά φάρμακα. 
Στις 9 Δεκεμβρίου του 2016, όταν επέστρεφε από την Ταϊβάν, διαπιστώνει ότι ο επιβάτης που καθόταν στην μπροστινή θέση μέσα στο αεροπλάνο, έχασε τις αισθήσεις του από έμφραγμα. 
Τον εξετάζει και του χορηγεί υπογλώσσιο με αποτέλεσμα να του σώσει τη ζωή.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στη Βουλή ο κ. Γιόγιακας είναι από τους πλέον δημοφιλής. 
Όλοι οι βουλευτές τον θέλουν στην παρέα τους. 
Read More »
Βασίλης Γιόγιακας: Έσωσε γυναίκα σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου Βασίλης Γιόγιακας: Έσωσε γυναίκα σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Προσωρινή διακοπή των εργασιών στην παραλιακή - Παράπονα του εργολάβου προς τον ΟΛΗΓ

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Ηγουμενίτσα: Προσωρινή διακοπή των εργασιών στην παραλιακή - Παράπονα του εργολάβου προς τον ΟΛΗΓ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 
Ιωάννη Μπαλαούρα 
μετόχου της τεχνικής εταιρείας 
«ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.» 

ΘΕΜΑ: Σχετικά με το έργο « Επέκταση των έργων οδοποιίας παραλιακής οδού από το τέλος των έργων της Β' φάσης έως τον κόμβο Πάργης», προϋπολογισμού 1.008.130,00€, που εκτελείται από την τεχνική εταιρεία ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε. 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ:  ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ: ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ & ΑΔΟΛΟΣ  

ΠΡΟΣ: κον Προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του Ο.Λ.ΗΓ. - ΕΝΤΑΥΘΑ 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1. κ.κ. Βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας (εν ενεργεία και πρώην) 
2. κ. Περιφερειάρχη Ηπείρου 
3. κ. Αντιπεριφερειάρχη Ν. Θεσπρωτίας 
4. κ.κ. Δημάρχους Ν. Θεσπρωτίας 
5. κ. Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
6. κα. Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ.
7. κ. CEO του Ο.Λ.ΗΓ. 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26 - 01 - 2020


Σχετικά με το ανωτέρω έργο, σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι. 
1. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, υπεγράφη η οικεία σύμβαση ποσού 357.631,09 πλέον Φ.Π.Α. 
2. Προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίζεται η 27 Σεπτεμβρίου 2020. 
3. Η ανάδοχη κατασκευάστρια εταιρεία αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, προέβη στις απαραίτητες προκαταρκτικές εργασίες, όπως τοπογραφικές - προμήθειες των αναγκαίων προς ενσωμάτωση υλικών κλπ. 
4. Στις 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ξεκίνησε η κατασκευή του έργου. 
5. Κατά την εκτέλεση των εργασιών προέκυψαν πολλά προβλήματα για την επίλυση των οποίων έγινε άτυπη σύσκεψη στον Ο.Λ.ΗΓ. και λύθηκαν ΑΜΕΣΑ τα πρώτα προβλήματα. 
6. Στη συνέχεια όμως παρουσιάστηκαν νέα και από της λύση τους δεν είμαστε ικανοποιημένοι.
7. Προχωρώντας τις εργασίες διαπιστώσαμε ότι η ροή των προβλημάτων που συναντάμε είναι ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ και η προτεινόμενη εκ μέρους σας ΜΕΘΟΔΟΣ επίλυσης των δεν μας βρίσκει σύμφωνους, εγκυμονεί κινδύνους καθότι στηρίζεται σε προφορικές διαβεβαιώσεις και για τις προφορικές διαβεβαιώσεις έχουμε ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ... (σας κάναμε κοινωνούς της εμπειρίας μας).

Μετά από τα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ που σας εκθέσαμε παραπάνω, και μπροστά στον κίνδυνο να υποστούμε μεγαλύτερη ζημιά (από αυτή που έχουμε ήδη υποστεί μέχρι τώρα «εκτιμάται στις 80-100 χιλ. ευρώ»), η εταιρεία μας, μετά από πρόταση του Νομικού Συμβούλου της, προέβη σε έκτατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της προκειμένου να ενημερωθεί και να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις.

Το θέμα που τέθηκε στο Δ.Σ. ήταν: 
« Συνέχιση ή προσωρινή διακοπή των εργασιών του έργου Επέκταση των έργων οδοποιίας παραλιακής οδού από το τέλος των έργων της Β' Φάσης έως τον κόμβο Πάργης; ».

Μετά από πολύωρη και μάλιστα σε έντονο κλίμα συνεδρίαση, απεφασίσθη, (ΟΧΙ ΟΜΟΦΩΝΩΣ, διαφώνησε η Πρόεδρος της τεχνικής εταιρείας): 
A. Η προσωρινή διακοπή των εργασιών του έργου για διάστημα τριάντα (30) τουλάχιστον ημερών ώστε το επιμετρητικό τμήμα της εταιρείας μας, ολοκληρώσει το αντικείμενο που της ανετέθει. 
Β. Το νομικό τμήμα της εταιρείας μας να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες διεκδίκησης αποζημίωσης λόγω της μεγάλης ζημιάς που υπέστη η εταιρεία μας μέχρι τώρα και αυτό ΚΥΡΙΩΣ γιατί δε μας παραχωρήθηκε για αποκλειστική χρήση ολόκληρος ο χώρος του υπό κατασκευή έργου. 
Γ. Μετά από γραπτή πρόταση του Νομικού Συμβούλου, που κατέθεσε στη σύσκεψη η Πρόεδρος της εταιρείας, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ, σε περίπτωση συνέχισης των εργασιών, η μέθοδος της ΣΤΑΓΟΝΑΣ για τα τεχνικά έργα. 
Δηλαδή μόλις θα προκύπτει για κάποια εργασία πρόβλημα, διευκρίνιση, διαφορετικός τρόπος κατασκευής, τροποποίηση προς το βέλτιστο ή το οικονομικότερο, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, πάραυτα, αίτηση στον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας με κοινοποίηση στον C.Ε.Ο. του Ο.Λ. ΗΓ.
Αν δεν υπάρξει ΑΜΕΣΗ απάντηση στην αίτηση, να προβαίνει η εταιρεία στη διακοπή των εργασιών με νέα ΑΙΤΗΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ όπου θα τονίζεται η φράση: "ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" και ότι επιφυλασσόμεθα να διεκδικήσουμε τις νόμιμες αποζημιώσεις λόγω κλπ. “ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ'. 

Δ. Να ευχαριστήσει (εδώ ομοφώνως) όλους τους συμπολίτες (-σες) για την ΑΠΙΘΑΝΗ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ κατανόηση που έδειξαν κατά τη διέλευση τους μέσα από το χώρο της εργασίας. Πρώτη φορά μας συμβαίνει να μην έχουμε ούτε μία, όχι μόνο διαμαρτυρία αλλά ούτε δυσανασχέτηση. 

Ε. Να ευχαριστήσει (και εδώ ομοφώνως) όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας (οικοδόμους, χειριστές, οδηγούς, μηχανικούς, διοικητικούς κ.α.) που συνέβαλαν, στη γρήγορη και με επιτυχία, σχεδόν ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, δουλεύοντας σε τέσσερα ρεύματα κυκλοφορίας, με συνοδεία θορύβου τόσο από τα μηχανήματα του εργοταξίου όσο και από τις χιλιάδες διερχομένων αυτοκινήτων, χωρίς ευτυχώς ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, αλλά και με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
Για την ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια των εργαζομένων το Δ.Σ. αποφάσισε (και εδώ ομοφώνως) να τους ανταμείψει συμβολικά σε επόμενη συνεδρίαση.

Τέλος, ολοκληρώνοντας, θεωρούμε μεγάλη παράλειψη της Διοίκησης του Ο.Λ.ΗΓ. που δε προβαίνει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με το τι προβλέπεται να γίνει εκεί όπου εργάζεται η εταιρεία μας. 
Σας ενημερώνουμε ότι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, διερχόμενοι πεζοί (γνωστοί μας και άγνωστοι) με πραγματικό ενδιαφέρον μας ρωτούν τι θα γίνει εδώ; και αφού τους εξηγήσουμε, ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου απαντούν: 
Ααα!, πολύ ωραία, αν γινόταν τέτοιος δρόμος μέχρι το ΞΕΝΙΑ θα ήταν πάρα πολύ ωραίο για την πόλη και συνεχίζουν με πολύ καλές κριτικές. 
Εκτιμούμε ότι μία εκτενέστερη ενημέρωση δια του τοπικού τύπου ή και του καναλιού ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Με εκτίμηση, 
Ιωάννης Μπαλαούρας 
Πολιτικός Υπομηχανικός
Read More »
Ηγουμενίτσα: Προσωρινή διακοπή των εργασιών στην παραλιακή - Παράπονα του εργολάβου προς τον ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Προσωρινή διακοπή των εργασιών στην παραλιακή - Παράπονα του εργολάβου προς τον ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός Μάκης Κιάμος ξανάδωσε κύρος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Ο Θεσπρωτός Μάκης Κιάμος ξανάδωσε κύρος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας



Ο Θεσπρωτός Μάκης Κιάμος, που δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε, που εκλέχτηκε πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, της ξανάδωσε το χαμένο κύρος της.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην πρόσφατη γιορτή "Πίτας του Ηπειρώτη" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Άλλαξε το κλίμα, μπήκαν στην άκρη οι μικροκομματικές σκοπιμότητες, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις ενότητας και ρίχθηκαν τα θεμέλια για μια ελπιδοφόρα προοπτική.

Ήρεμη δύναμη ο Μάκης Κιάμος, γνωστός παραδοσιακός τραγουδιστής, αλλά και δραστήριος δικηγόρος, εργάζεται στην Πανηπειρωτική όχι για να εξυπηρετήσει συμφέροντα προσώπων και κομμάτων, αλλά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ηπείρου και της Ηπειρωτικής Αποδημίας. Και το κάνει με την καρδιά του, και όχι με υπολογισμούς...
Read More »
Ο Θεσπρωτός Μάκης Κιάμος ξανάδωσε κύρος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας Ο Θεσπρωτός Μάκης Κιάμος ξανάδωσε κύρος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Χαμόγελο του Παιδιού: Ακούμε την ιστορία του στην Γλυκή

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Χαμόγελο του Παιδιού: Ακούμε την ιστορία του στην Γλυκή



Είναι σπουδαίο να προσφέρεις από το υστέρημά σου.

Είναι σπουδαίο να είσαι δίπλα σε παιδιά που σε έχουν ανάγκη.

Το χαμόγελο του παιδιού είναι το σπίτι όλων αυτών των παιδιών και είναι η αγκαλιά και το χάδι που έχουν ανάγκη.

Οι εθελοντές του είναι η δύναμη του και όλοι εμείς μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό τους.

Ελάτε να ακούσουμε την ιστορία του και να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε.

Την Τέταρτη 05.02 στις 17:00 σας περιμένουμε στην καφετέρια «Da Luz» στην Γλυκή να σας κεράσουμε καφέ και να ακούσουμε την ιστορία του Χαμόγελου του Παιδιού.

Με τιμή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής και η εθελόντρια του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Ρίκη Κατσιάφα
Read More »
Χαμόγελο του Παιδιού: Ακούμε την ιστορία του στην Γλυκή Χαμόγελο του Παιδιού: Ακούμε την ιστορία του στην Γλυκή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Live με λαϊκά, στο "Παλιό Λιμάνι"

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Ηγουμενίτσα: Live με λαϊκά, στο "Παλιό Λιμάνι"



Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ.

πλήκτρα - φωνή Νίκος Νοτίδης

μπουζούκι - φωνή Βασίλης Δημητρίου
Read More »
Ηγουμενίτσα: Live με λαϊκά, στο "Παλιό Λιμάνι" Ηγουμενίτσα: Live με λαϊκά, στο "Παλιό Λιμάνι" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δύο κινηματογραφικές προβολές στο ΕΙΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Ηγουμενίτσα: Δύο κινηματογραφικές προβολές στο ΕΙΝ


Στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9 (πρώην ΕΙΝ), λειτουργεί κινηματογραφική αίθουσα 170 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.





Read More »
Ηγουμενίτσα: Δύο κινηματογραφικές προβολές στο ΕΙΝ Ηγουμενίτσα: Δύο κινηματογραφικές προβολές στο ΕΙΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Θεσσαλονίκης

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Θεσσαλονίκης



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο Σύνδεσμος διοργανώνει το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών,το σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής.

Το φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. O αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή συγκροτήματα από την Πολωνία, Κίνα,Βουλγαρία, Γεωργία, Ιταλία, Ουκρανία, αλλά καιΑργολίδα, Κέρκυρα, Καστοριά, Φθιώτιδα,Έβρο, Χαλκιδική,Γρεβενά, Μεσσηνία, Άρτα, Καβάλα, Θεσπρωτία, Πέλλα, Βοιωτία, Ξάνθη, Αττική, Λακωνία, Θεσσαλονίκη, Λέσβο,Πάφοςκαι Λευκωσία Κύπρου.

Ιδιαίτερη στιγμή του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η συμμετοχή των μουσικών σχημάτων από το ΚέντροΑποκατάστασηςΚοινωνικήςΣτήριξης Και ΔημιουργικήςΑπασχόλησηςΑτόμων Με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ», ηΧορωδία του Κέντρου, τομουσικό σύνολο «Δέντρο της Ζωής»και οι «Κρουστωδοί».

Παράλληλη δράση του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η Παρέλαση Φιλαρμονικών που θα πραγματοποιηθεί στις 12μ.μ. το Σάββατο 15/2 από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι τον Λευκό Πύργο. Οι Μπάντες, σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, θα παιανίζουν θριαμβικά εμβατήρια («μάρτσιες» Trionfale) αλλά και εθνικά εμβατήρια με φόντο τον Θερμαϊκό.

Το φεστιβάλ αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την εξωστρέφειά της και το διεθνές προφίλ της. Παράλληλα, προβάλλει την πόλη και τις επιχειρήσεις της, δεδομένου ότι καλλιτέχνες από άλλες ελληνικές πόλεις και το εξωτερικό θα έχουν τηνευκαιρία να γνωρίσουν και να ζήσουν την πόλη μας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστριατου Alpha Tv, Βίκυ Χαντζή.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, τουΥπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του ΔήμουΘεσσαλονίκης.

Παραστάσεις

Σάββατο και Κυριακή απόγευμα στις 17.00
Read More »
Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Θεσσαλονίκης Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Θεσσαλονίκης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Διήμερο εκπαίδευσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Διήμερο εκπαίδευσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας


Read More »
Διήμερο εκπαίδευσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Διήμερο εκπαίδευσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας



Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» που θα γίνει στην Πάτρα, στο Θέατρο «Πάνθεον» στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020. Θίασοι απ’ όλη τη χώρα έστειλαν σατιρικά δεκάλεπτα, καταθέτοντας υποψηφιότητα για αυτό το Φεστιβάλ.
Η Επιτροπή επιλογής στελεχώθηκε από:
• Σ. Βλαχάκη – Θεατρολόγος ,εκπρόσωπος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
• Χ. Κόκκοτα- Θεατρολόγος- Φιλόλογος, εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών
• Μ. Ορφανού – Δημοσιογράφος μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. εκπρόσωπο του τοπικού Τύπου
• Εκπρόσωπος (9 μελών) του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ».

Read More »
Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,
ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

Read More »
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑ - ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Σελίδες