Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ημερίδα για την ΔΕΠ-Υ και τις Μαθησιακές Δυσκολίες (+ΦΩΤΟ)




Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η ημερίδα για την ΔΕΠ-Υ και τις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών στα Ιωάννινα. 
Το Thespro.gr που συμμετείχε σαν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, βρέθηκε στα Γιάννενα και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και το κοινό, την ενδιαφέρουσα ημερίδα. 
Ανάμεσα σε αυτούς παρευρέθηκαν, ήταν γιατροί από όλες τις περιοχές της Ηπείρου καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί. 
Το κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον, για περίπου τέσσερις ώρες, παρακολούθησε στις παρουσιάσεις και στις τοποθετήσεις, από τους κ. Αλεξάνδρου Στράτο, εργοθεραπευτή, κα Κουμπούρα Θώμη, Παιδοψυχίατρο, κα Ταρασούδη Μαρία, Συμπεριφορική Οπτομέτρη, και τον διοργανωτή και επιστημονικό υπεύθυνο της Κιβωτού Εξέλιξης κ. Τάσο Μώκα, λογοθεραπευτή, να μιλάνε για τα νέα δεδομένα για την συγκεκριμένη διαταραχή και γιατί αυτά τα παιδιά παρουσιάζουν μαθησιακές και συμπεριφορικές δυσκολίες. 
Συγχαρητήρια στην Κιβωτό Εξέλιξης για την διοργάνωση για την συνεχή προσφορά ενημέρωσης στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς.


 
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ημερίδα για την ΔΕΠ-Υ και τις Μαθησιακές Δυσκολίες (+ΦΩΤΟ) Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ημερίδα για την ΔΕΠ-Υ και τις Μαθησιακές Δυσκολίες (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.