Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ολοκλήρωση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ με την ENTERPRISE GREECE





Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο των επιχειρήσεων και δυνητικών εξαγωγέων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece, συνολικής διάρκειας 8 ωρών και θέμα:

«Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν το στέλεχος του Οργανισμού κος Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ο οποίος με την εξαιρετική του παρουσία και πληρότητα στη παρουσίαση του θέματος καθήλωσε τους συμμετέχοντες (περίπου 30 επιχειρήσεις) καθ’ όλη την διάρκεια και των δύο ημερών του σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες υφιστάμενοι και ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς ενημερώθηκαν διεξοδικά για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρασχέθηκε ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.


Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ολοκλήρωση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ με την ENTERPRISE GREECE Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ολοκλήρωση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ με την ENTERPRISE GREECE Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.