Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η Βιωματική Αφήγηση Ιστορίας "Το νησί της γοργόνας" (+ΒΙΝΤΕΟ)




Σε μια κατάμεστη ζέστη και γεμάτη με χαρούμενες παιδικές φωνές αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "ΠΑΝΘΕΟΝ" πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η Βιωματική Αφήγηση Ιστορίας που διοργάνωσαν οι δάσκαλοι Στέργιος Παλπάνης και Σισμανίδου Βασιλική σε συνεργασία με τον συγγραφέα Δημήτρη Θωμάζο, που με το μοναδικό του τρόπο αφηγήθηκε την Ιστορίας "Το νησί της γοργόνας" από το βιβλίο του "8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η Θάλασσα" Εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους !!!

Κατά την αφήγηση και κάτω από τις μελωδίες του πιάνου με τον Κωνσταντίνο Λένη η μικρή μας "γοργόνα" Ειρήνη Δημογιάννη μάγεψε τους μικρούς μας φίλους με την χορογραφία της!!!

Μετά την αφήγηση ακολούθησε συζήτηση με τον συγγραφέα !!!

Στην συνέχεια τα παιδιά δραματοποίησαν την Ιστορία με την καθοδήγηση της Στέλλας Λένη από το καλλιτεχνικό εργαστήρι το "ΑΒΓΟ"

Οι μουσικοί Λένα Ισμαϊλίδου, Βασίλης Ρίζος και Κωνσταντίνος Λένης μας ταξίδεψαν σε μουσικά και χορευτικά μονοπάτια!!!

Οι ζωγραφιές των παιδιών με θέμα "Το νησί της γοργόνας" φανταστικές !!!

Ευχαριστούμε τη συνδιοργανώτρια Σχολική Επιτροπή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας και την πρόεδρό της Χριστίνα Τζέλλου που μας στηρίζουν στην κάθε μας δράση !!!

Την Στέλλα Λένη και το καλλιτεχνικό εργαστήρι Αβγό για την κατευθυνόμενη αυθόρμητη δραματοποίηση της ιστορίας από τα παιδιά μας !!!

Τους μουσικούς μας Ισμαηλίδου Λένα , Λένη Κωνσταντίνο και Βασίλη Ρίζος που δέχτηκαν αφιλοκερδώς να επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση!!!

Τη γοργόνα και χορεύτρια του εργαστηρίου Ειρήνη Ντιμογιάννη !!!

Την Plus διαφημιστική για τη δημιουργία και την εκτύπωση της αφίσας ώστε να μπει σε πολλά σημεία πόλης !!!

Τον Βαγγέλη Χαλμαντζή για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης!!!

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστούμε στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίνα Μπέση που δέχτηκε με χαρά να χαιρετήσει την εκδήλωση και σε όλους εσάς που μας τιμήσετε με την παρουσία σας !!!


 
 
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η Βιωματική Αφήγηση Ιστορίας "Το νησί της γοργόνας" (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η Βιωματική Αφήγηση Ιστορίας "Το νησί της γοργόνας" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.