Καταγγέλλουν ατύχημα στην Γλυκή λόγω λακκούβας. Στο νοσοκομείο 30χρονη. Τι απαντά το δημαρχείο



 
 
Ατύχημα 30χρονης με ποδήλατο που είχε ως αποτέλεσμα την διακομιδή της στο νοσοκομείο Φιλιατών με τραύματα στο πρόσωπο, καταγγέλλουν κάτοικοι της Γλυκής. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, το ατύχημα προκλήθηκε από λακκούβα στον κεντρικό δρόμο, η οποία προέκυψε ύστερα από έργα ύδρευσης που πραγματοποιήθηκαν πριν από ένα μήνα, χωρίς ωστόσο να έχει καλυφθεί η λακκούβα.

Το ατύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 30χρονη οδηγός έπεσε στο σημείο, ενώ στην συνεχεία μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς και από εκεί στο νοσοκομείο Φιλιατών, ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, το σημείο που σημειωτέων έχει υψηλή κίνηση λόγω της διασταύρωσης με την Ποταμιά, είναι πολύ επικίνδυνο και ελλοχεύουν κίνδυνοι για σοβαρά ατυχήματα.

Η αντιδήμαρχος Βασιλική Ντούκα, μετά από επικοινωνία με τη paramythia-online.gr, επισκέφτηκε άμεσα το σημείο όπου και ενημερώθηκε για τις συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε, το ατύχημα προκλήθηκε από χώματα που υπήρχαν στο οδόστρωμα λόγω της χτεσινής βροχής και οχι από την λακκούβα. Όσον αφορά τις τομές για την ύδρευση, σύμφωνα με την Βασιλική Ντούκα, θα καλυφθούν άμεσα μετά και την παραλαβή της ασφάλτου.


Καταγγέλλουν ατύχημα στην Γλυκή λόγω λακκούβας. Στο νοσοκομείο 30χρονη. Τι απαντά το δημαρχείο Καταγγέλλουν ατύχημα στην Γλυκή λόγω λακκούβας. Στο νοσοκομείο 30χρονη. Τι απαντά το δημαρχείο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.