Η παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Γιαννακού με τίτλο «Ο ΚΑΛΥΒΟΔΑΣΚΑΛΟΣ»




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοέμβριου στο Πάνθεον η παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Γιαννακού με τίτλο «Ο ΚΑΛΥΒΟΔΑΣΚΑΛΟΣ».

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον βιβλίο το οποίο παρουσίασαν καθένας με το μοναδικό του τρόπο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Θεσπρωτίας κα Μαρίνα Μπέση.

Οι ομιλητές μαζί με τον συγγραφέα μας ταξίδεψαν αρκετά χρόνια πίσω στις κορυφές του Βερμίου όπου τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών των Σαρακατσαναίων περίμεναν με αγωνία τον πρώτο δάσκαλο που θα τους έφερνε ο Τσέλιγκας.....

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραιμη - Μποτση !!!

Στην εκδήλωση τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια η χορωδία του συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας !!! 
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ημαθίας "Οι Σταυραετοί" που έκανε την έκδοση του βιβλίου και Δώρισε από ένα βιβλίο σε όλα τα σχολεία του Ν. Θεσπρωτίας !!!

Στέργιος Παλπάνης


Η παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Γιαννακού με τίτλο «Ο ΚΑΛΥΒΟΔΑΣΚΑΛΟΣ» Η παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Γιαννακού με τίτλο «Ο ΚΑΛΥΒΟΔΑΣΚΑΛΟΣ» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.