12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες




Εγκλωβισμένοι στο Αίγιο βρίσκονται εκατοντάδες αυτοκίνητα, ανάμεσα σε αυτά, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, πέντε τουλάχιστον λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αλλά κι άλλων ΚΤΕΛ της Ηπείρου. Η Εθνική Οδός Πατρών- Κορίνθου, βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονιού. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό. Ξεκίνησε από τις δύο το μεσημέρι περίπου, χωρίς καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε θέση να ενημερώσει τους εγκλωβισμένους πότε και εάν θα ανοίξει η εθνική.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι από την Ηγουμενίτσα έχει περίπου 40 επιβάτες εκ των οποίων και 4 παιδιά!

Από τις 6:30 το απόγευμα βρίσκεται στο Αίγιο, έχοντας μπει στην παλιά Εθνική Οδό.

Το λεωφορείο διαθέτει θέρμανση, όχι όμως και τουαλέτα ενώ οι επιβάτες είναι πλέον κατάκοποι, πεινασμένοι και διψασμένοι, ενώ το μαρτυρικό ταξίδι τους δεν έχει τελειώσει ακόμα...



12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες 12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.