Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν τα ΙΧ να κόβουν βόλτες στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ)


Συνεχίζουν να κινούνται πάνω στον ποδηλατόδρομο στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, σχεδόν καθημερινά διάφορα ΙΧ και μηχανάκια.

Όπως ο οδηγός του οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί, Σάββατο 8/7/2017.

Το επιτόπιο ρεπορτάζ μας όμως μας υπέδειξε τον κύριο υπεύθυνο για αυτή την κατάσταση.




Στα μισά περίπου του ποδηλατόδρομο, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει αφαιρεθεί τμήμα από τις μπάρες που απέτρεπαν την είσοδο οχημάτων, προφανώς από τη Δημοτική Αρχή, ώστε να προβεί σε εργασίες συντήρησης και καθαρισμού.

Τελειώνοντας όμως τις εργασίες, ουδέποτε επανατοποθετήθηκαν οι μπάρες, όπως μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά της φωτογραφίας.

Έτσι, εαν κάποιος δεν είναι ντόπιος και δεν γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ποδηλατόδρομος, μπορεί εύκολα να μπερδευτεί και να κινηθεί με το όχημά του, μέσα σε αυτόν, αφού δεν υπάρχει ούτε μία πινακίδα σήμανσης που να δηλώνει πως ο δρόμος είναι ποδηλατόδρομος.

Θα καλέσουμε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που γνωρίζουμε τα άμεσα αντανακλαστικά του, να μεταβεί άμεσα στο σημείο και να τοποθετήσει προσωρινά κορδέλες που θα απαγορεύουν την είσοδο των οχημάτων στον ποδηλατόδρομο, μέχρι να φιλοτιμηθούν Δήμος ή ΟΛΗΓ, να επανατοποθετήσουν τις μπάρες αλλά και να τοποθετήσουν πινακίδες σήμανσης του ποδηλατόδρομου..



Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν τα ΙΧ να κόβουν βόλτες στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν τα ΙΧ να κόβουν βόλτες στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.