Πλεόνασμα 1,135 εκ. ευρώ το Νοσοκομείο Φιλιατών


Με πλεόνασμα 1,135 εκ € ( καθαρά αποτελέσματα – πλεόνασμα χρήσεως ) έκλεισε το 2016 για το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Συνεχίστηκε η θετική πορεία των προηγούμενων ετών με στόχευση την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας .

Εκτός των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, στο 2016 ξεκίνησε η λειτουργία του οφθαλμολογικού και γυναικολογικού τμήματος, ολοκληρώθηκαν παραλαβές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ( πχ. Καρέκλες Τεχνητού Νεφρού, Μηχάνημα Αιμοκάθαρσης, από δωρεά, Κυστεοσκόπιο, μελέτη ύπνου κ.λ.π. ) καθώς και η λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.


Επίσης ολοκληρώθηκαν οι αδειοδοτήσεις ( πιστοποιητικό περιβαλλοντικών επιπτώσεων , πιστοποιητικά πυρασφάλειας για Νοσοκομείο και ΤΕΠ Ηγ ..κλπ ) με αποτέλεσμα το Νοσηλευτικό Ίδρυμα να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Συνεχίζουμε και το 2017 με στόχο την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του νέου οργανισμού , την ένταξη και λειτουργία του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και την παραλαβή νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή .

Εκ της Διοικήσεως ,
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ 


 
Πλεόνασμα 1,135 εκ. ευρώ το Νοσοκομείο Φιλιατών Πλεόνασμα 1,135 εκ. ευρώ το Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.