ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή ένα έγγραφο με αριθ. Πρωτ. 733-20/9/2017 που κυκλοφορεί για το Σωματείο σας (Σύλλογος Εργαζομένων Νομού Θεσπρωτίας) θα ήθελα να δηλώσω τα εξής.
Οι συντάκτες αυτού του εγγράφου (το οποίο παρότι γ. γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ ακόμη δεν έχει έρθει στα χέρια μου επίσημα) προσπάθησαν με έντεχνο τρόπο να εμφανίσουν ώς ομόφωνο την παρέμβαση στα εσωτερικά του Σωματείου σας.

Αυτά που εγώ (εκ της θέσης μου) γνωρίζω ώς ομόφωνες αποφάσεις είναι:




Α. Σε κάθε Δήμο ή Νομό της χώρας λειτουργούν πρωτοβάθμια Σωματεία με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και αυτονομία χωρίς διοικητκή σχέση εξάρτησης με την Ομοσπονδία.
Β. Πρέπει να σταματήσουν οι διαδικασίες διορισμού σε θέσης ευθύνης και να γίνουν άμμεσα κρίσεις.

Όσον αφορά το θέμα των συναδέλφων στα ΚΕΠ και πάλι επιχειρείται μια κατα το δοκούν αξιοποίηση της απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία σε καμιά περίπτωση δεν βγήκε για να δικαιολογήσει φωτογραφικές διαδικασίες δημαρχιακών τοποθετήσεων αλλά αντίθετα να υποστηρίξει ότι πρέπει να υπάρχει ίση μεταχείριση για όλους τους συναδελφους ώστε να μπορούν κρίνονται όλοι για όλες τις θέσεις ευθύνης.
Τέλος θεωρώ εντελώς άδικο να δημιουργείται χωρίς λόγο και προς ικανοποιηση μόνο και μόνο μικροπαραταξιακών συμφέροντων μια αρνητική εικόνα για ένα τόσο δραστήριο και μαζικό Σωματείο σαν το δικό σας.
Αθήνα 25/9/2017
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ


 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.