Την σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το αποχετευτικό και το ΒΙΟΠΑΘΕ, ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Σουλίου

 

Την σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου, με μοναδικά θέματα το αποχετευτικό Παραμυθιάς καθώς και το ΒΙΟΠΑΘΕ, ζητούν με αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτριο Δημητρίου, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, “Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη”, “Λαϊκή Συσπείρωση” καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δανιήλ Αναστασόπουλος.

Όπως αναφέρουν στο σχετικό αίτημα “η επικαιρότητα, η σοβαρότητα, η αναγκαιότητα άλλα και το συμφέρον του δήμου, επιβάλουν την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Καλλικράτης, και εφόσον το αίτημα προέρχεται από σύσσωμη την αντιπολίτευση, η σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 6 ημέρες από την πρωτοκόλλησή του.

Διαβάστε το αίτημα της αντιπολίτευσης:


 
Την σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το αποχετευτικό και το ΒΙΟΠΑΘΕ, ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Σουλίου Την σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το αποχετευτικό και το ΒΙΟΠΑΘΕ, ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.