1η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα»


 
Με κύριο σκοπό τη διαμόρφωση ποιοτικών και δημιουργικών πολιτισμικών αξιών, την προβολή της λαϊκής παράδοσης, τέχνης και πολιτισμού, καθώς και την καλλιέργεια του πνευματικού και καλλιτεχνικού επιπέδου της περιοχής, η Ομοσπονδία Μουργκάνας αναπτύσσει μία ακόμα πολιτισμική δραστηριότητα, που αφορά την περιοχή της Μουργκάνας. 
 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση της παραπάνω προσπάθειας, με την ονομασία 1η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα», που θα λάβει χώρα στις 11 Αυγούστου 2016, στην Μποντίζντα Λεπτοκαρυάς Θεσπρωτίας. Στο πλαίσιο της Γιορτής Πολιτισμού, θα πραγματοποιούνται και άλλες παράλληλες δραστηριότητες, στα χωριά της περιοχής. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. 
 
Ζητούμενό μας, μια συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια, με κύριο χαρακτηριστικότης την ενεργή παρουσία των Αδελφοτήτων των χωριών της Μουργκάνας και την εθελοντική συμμετοχή των συμπατριωτών μας. 
 
Για το Δ.Σ. 
Η Πρόεδρος: Ζωή Ντρούκα
Η Γεν. Γραμματέας: Εύη Μάχου
1η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα»  1η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.