Εξόρμηση αστροπαρατήρησης με μέλη των ομάδων φοιτητών και εφήβων του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη



Εξόρμηση αστροπαρατήρησης με μέλη των ομάδων φοιτητών και εφήβων του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη στο χθεσινοβραδυνό έναστρο ουρανό.
 
Καιρό τώρα προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο άνοιγμα καιρού και φεγγαριού για το μικρό μας ταξίδι στα μυστήρια του ουρανού.
 
Με την υλικοτεχνική αλλά και θεωρητική συμβολή των κ. Κώστα Τσομπόκη και Μάριου Λέκκα (ερασιτέχνες αστρονόμοι) το χθεσινό άνοιγμα του καιρού μας έδωσε την ευκαιρία που τόσο καιρό αναζητούσαμε.
 
Μακριά από τα φώτα της πόλης και την ανθρώπινη δραστηριότητα, συγκεντρωθήκαμε με τη δύση του ηλίου και ταξιδέψαμε στους μύθους της αρχαιότητας και τους κόσμους ενός αχανούς σύμπαντος έως τα μεσάνυχτα.
 
Ευχαριστούμε πολύ για την αφιλοκερδή συνδρομή, τη βοήθεια και την ένθερμη υποστήριξή τους τόσο τον κ. Κώστα Τσομπόκη όσο και τον κ. Μάριο Λέκκα και τους υποσχόμαστε να ξαναβρεθούμε σύντομα.
 
Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη
Εξόρμηση αστροπαρατήρησης με μέλη των ομάδων φοιτητών και εφήβων του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη Εξόρμηση αστροπαρατήρησης με μέλη των ομάδων φοιτητών και εφήβων του Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.