Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια"


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, σχετικά με το ατύχημα στα "βραχάκια", όταν δύο 18χρονοι τραυματίστηκαν (ευτυχώς ελαφρά), όταν υποχώρησαν τα σάπια κιγκλιδώματα και βρέθηκαν στο κενό.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις των εμπλεκομένων και η σχετική δικογραφία της προανάκρισης, μετά την ολοκλήρωσή της, θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελία.
Δείτε την ανακοίνωση για το συμβάν, που εξέδωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος: 

Ενημερώθηκε την Τετάρτη (6/7/2016) η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι βραδινές ώρες της Τρίτης (5/7/2016), τραυματίστηκαν δύο 18χρονοι ημεδαποί μετά από πτώση τους από τον πεζόδρομο της παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας σε βράχια λόγω υποχώρησης υπάρχοντος κιγκλιδώματος.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός των ανωτέρω, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια, ένας εκ των ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια" Σε δικογραφία προχωράει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για το ατύχημα στα "βραχάκια" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.