Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης



Οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε την πρώτη ουσιαστικά "αντίδραση" από την Ένωση Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας και πιο συγκεκριμένα του Γραμματέα κου Νικολάου Ανδρέα, που μας επεξηγεί το πως πρέπει να φεύγουν τα βυτία από τις...
οικίες. Θα θέλαμε πραγματικά και άλλες αντιδράσεις και επεξηγήσεις στο φλέγον αυτό θέμα που προκαλεί τεράστιες οικονομικές ζημιές στους ήδη ταλαιπωρημένους Έλληνες καταναλωτές, αλλά και μια επίσημη απάντηση από τον Συνήγορο του Καταναλωτή αλλά και τις Αρμόδιες Αρχές.

Αυτούσια η επιστολή που λάβαμε πριν λίγο σε απάντηση της έρευνας του tromaktiko εδώ: "ΕΡΕΥΝΑ: Έτσι σας κλέβουν από 40 έως 70 λίτρα κάθε φορά που βάζετε πετρέλαιο θέρμανσης"

Καλησπέρα σας,
σε ότι αφορά την δημοσίευση σας για το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι απολύτως ορθή, με την μόνη διευκρίνιση πως τα βύτια μεταφοράς καυσίμων κάτω των 1000 λίτρων με εξωτερικό κινητήρα δεν έχουν το λεγόμενο επί του νόμου τριοδικό σωλήνα, οπότε το λάστιχο σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να πάει υποχρεωτικά γεμάτο και να φύγει γεμάτο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ελέγχεται πιο εύκολα από τον καταναλωτή, αφού με το που ξεκινήσει την παράδοση, πρέπει να μηδενίσει και απλά να τσεκάρει ότι θα τρέξει αμέσως πετρέλαιο όταν θα ξεκινήσει, η ακόμα καλύτερα όταν ξεκινήσει, να γεμίσει πρώτα ένα μικρό δοχείο και αφού τσεκάρει τα λίτρα να συνεχίσει στην δεξαμενή.
Υ.Γ. Με την τριοδική τα πράγματα είναι γεγονός ότι είναι ποιο δύσκολα, αφού με τις βάνες ο πρατηριούχος μπορεί να κάνει τα μαγικά του.

Γραμματέας πρατηριούχων Ν.Θεσπρωτίας
Νικολάου Ανδρέας



 
Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης  Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.