Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα



Ένας (01) 47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου κατά την διάρκεια της παραμονής του στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ο οποίος φέρεται να παρείχε διευκόλυνση στην απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπού.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το παραπάνω έγγραφο και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχε και επέδειξε κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.



 
Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα  Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.