Για την αποστρατεία του Βασίλη Τζίγκου - Του Πέτρου Μίντζα




Χωρίς ίχνος αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας έγιναν οι κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος καρατόμησε εξαίρετους, επιτυχημένους και με τεράστια προσφορά αξιωματικούς. Χαρακτηριστική περίπτωση του εξοστρακισμού άξιων ανώτατων αξιωματικών, αποτελεί η απομάκρυνση από το Αστυνομικό Σώμα, του συντοπίτη μας από την ακριτική Πόβλα (Αμπελώνα) Φιλιατών, υποστρατήγου Βασίλη Τζίγκο, ο οποίος αφού προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικής θέσης και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επιτίμου, αποστρατεύτηκε.

Επειδή τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν -ως συνήθως- στους προακτέους αξιωματικούς. Το μικρό αυτό κείμενό μου, έχει ως σκοπό να αναδείξει την προσφορά, το ήθος και την ευσυνειδησία του ανώτατου αξιωματικού Βασίλη Τζίγκου, ο οποίος τίμησε το Αστυνομικό Σώμα για πάνω από τριάντα χρόνια με απόλυτη αφοσίωση και μας έκανε όλους εμάς τους Θεσπρωτούς να νιώθουμε περήφανοι για τις επάξιες προαγωγές του. Ο Βασίλης είναι βαθιά δημοκράτης, οργανωτικός και εργασιομανής άνθρωπος. Όπου και αν υπηρέτησε άφησε θετικό έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για των αξιωματικό και τον άνθρωπο Βασίλη. Κρίμα που η ελληνική αστυνομία, έχασε ένα αξιόλογο στέλεχος που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Εύχομαι στον αγαπητό Βασίλη, τα καλύτερα για ο, τι και αν κάνει από εδώ και στο εξής στη ζωή του.


 
Για την αποστρατεία του Βασίλη Τζίγκου - Του Πέτρου Μίντζα Για την αποστρατεία του Βασίλη Τζίγκου - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.