Ευχαριστήριο του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την έκθεση φωτογραφίας



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη έκθεση φωτογραφίας, την οποία διοργάνωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με τίτλο: «Το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο». 
Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτό το διήμερο φωτογραφικό ταξίδι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Τα συναισθήματα των επισκεπτών πλημμύρισαν ευχάριστα την αίθουσα του πνευματικού κέντρου «Πάνθεον» στο οποίο εκτέθηκε όλο το φωτογραφικό υλικό. 
Τους ευχαριστούμε όλους και καθέναν ξεχωριστά για τα καλά τους λόγια και για τις προφορικές αναμνήσεις τις οποίες κατέθεσαν με πάθος όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Σε αυτή την έκθεση επιχειρήσαμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, το οποίο όσο κι αν οι καιροί αλλάζουν, όσες αλλαγές συμβαίνουν, στην μνήμη τουλάχιστον των παλαιότερων, παραμένει χαραγμένο με ανεξίτηλα χρώματα μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις τους.

Φωτογραφίες ασπρόμαυρες, ξεθωριασμένες μεν από τον χρόνο, αλλά όχι και από την καρδιά μας, χάρις την επιμονή ορισμένων ρομαντικών εραστών της παλιάς Ηγουμενίτσας, έχουν αποτυπωθεί και υπάρχουν σήμερα ώστε να φέρνουν πιο κοντά μας το χτες. 
Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο-εκδότη κ. Αναστασίου Ευάγγελο και τον κ. Κιόχο Ιωάννη για την παραχώρηση του σπάνιου φωτογραφικού υλικού το οποίο διέθεταν στις προσωπικές τους συλλογές.



Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό απέκτησε φωνή και λόγο στα χέρια του κ. Παπαλάμπρου Αντώνη, φωτογράφου της πόλης μας ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά όλες τις φωτογραφίες που παραχωρήθηκαν από τους συμπολίτες μας και πήραν την τελική τους μορφή. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει λοιπόν στον σπουδαίο καλλιτέχνη της φωτογραφίας κ. Παπαλάμπρου.

Η όλη προσπάθεια όμως δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας δεν είχε χρηματοδοτήσει την έκθεση αυτή. 
Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας , κ. Πιτούλη Θωμά, αφού για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και στήριξε οικονομικά τη συγκεκριμένη εκδήλωση. (Οι φωτογραφίες θα μεταφερθούν και θα παραμείνουν στους διαδρόμους της Π.Ε. Θεσπρωτίας)

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου «Πάνθεον», τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Μπέση Μαρίνα για την στήριξη που μας προσέφερε. 
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στο εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας 


 
Ευχαριστήριο του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την έκθεση φωτογραφίας Ευχαριστήριο του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την έκθεση φωτογραφίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.