ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. Η. ΝΤΟΝΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Την Τετάρτη το πρωί, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας κ. Ηλίας Ντόντης συνοδευόμενος από τον διοικητή του Α.Τ. Φιλιατών κ. Βασίλειο Γεωργίου επισκέφτηκε, τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά, και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν και τις δύο πλευρές. 
 
Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα προστασίας της περιουσίας των συνδημοτών μας μετά από τα αυξημένα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας καθώς και κρούσματα φθοράς δημοτικού μηχανήματος τύπου γκρέιντερ στη Τοπική Κοινότητα Σίδερης όπου είχε σταλεί προς εκτέλεση εργασιών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι οι έλεγχοι εντατικοποιούνται και ήδη έχει δοθεί εντολή για επιπλέον περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φιλιατών με ιδιαίτερη έμφαση στις Τοπικές Κοινότητες που εμφανίζουν μεγάλη και συχνή έξαρση των προαναφερόμενων περιστατικών

Ο Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα εν λόγω θέματα και τόνισε την ανάγκη να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα ώστε οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς στον τόπο τους και να διαβιούν με ηρεμία και χωρίς ανησυχίες στις κατοικίες τους.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. Η. ΝΤΟΝΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. Η. ΝΤΟΝΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.