Συνάντηση Γιάννη ΒΕΛΛΗ με Alexei GANKIN



Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίουν 2016, έγινε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ στην Ελλάδα, του Προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων στο ΙΕΒ (Chairperson External Relations Commission) της INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION (I.P.A.) & Πρόεδρο του Ρωσικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. κ. Alexei GANKIN με τον Θεσπρωτό κ. Γιάννη Βέλλη, ιδρυτή της EUROPEAN COMMUNITY FORUM FOR THE POLICE, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος της I.P.A. Γιάννη Καραπατάκη.

Συζητήθηκε η συνεργασία I.P.A και E.C.F.PO. όπου είναι εφικτό -ιδίως σε πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές δράσεις, οι σκοποί & ο τρόπος λειτουργίας του E.C.F.PO., το ανοιχτό Forum για αστυνομικούς και πολίτες, όπως κι η θεματολογία του, η γενικότερη κατάσταση σε σχέση με την Αστυνομία και την κοινωνία. Υπήρχε σε πολλά σημεία ταύτιση απόψεων και γενικότερα θετικό κλίμα.

Ευχόμαστε τέτοιοι διάλογοι, σε τόσο υψηλό επίπεδο, να βοηθήσουν ώστε η αστυνομία με την κοινωνία γενικότερα, να βρίσκονται σε αρμονική συνύπαρξη και όχι σε σύγκρουση – με μικρότερη ή μεγαλύτερη ευθύνη και των δύο πλευρών- κάτι που ουσιαστικά δεν οδηγεί πουθενά, ούτε οφελεί καμία από τις δύο πλευρές, παρά μόνο όσους θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα διάλυσης ή κοινωνίες στρατοκρατικής μορφής και περιορισμού ή ακόμα και μηδενισμού των δημοκρατικών αξιών.
Συνάντηση Γιάννη ΒΕΛΛΗ με Alexei GANKIN Συνάντηση Γιάννη ΒΕΛΛΗ με Alexei GANKIN  Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.