ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: "ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ"




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ηγουμενίτσα, 17/1/2018
Αριθ. πρωτ.12

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ

Σχετικά με το υπ’ αριθμόν 57 έγγραφό της ΠΟΕ - ΟΤΑ, που έχει εκδοθεί έναν χρόνο πριν (!!!), με ημερομηνία 16 Γενάρη 2017, να ενημερώσουμε τα εξής στους εργαζόμενους.

Πριν λίγες μέρες στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας και λίγες μέρες πριν τις αρχαιρεσίες μόνο για αντιπροσώπους στην ΠΟΕ – ΟΤΑ και όχι για το Σωματείο, κι ενώ είχε Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη της Διοίκησης του Σωματείου κατέθεσαν εννέα (9) νέες αιτήσεις εγγραφής για να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες για την Ομοσπονδία.

Η απάντηση του μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας και Προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ (Νίκου Τράκα) ήταν: «Δεν εγγράφεται κανένα νέο μέλος πριν από τις εκλογές για την Ομοσπονδία. Όποιος θέλει να εγγραφεί μετά τις εκλογές».

Στο ίδιο ΔΣ και από το στόμα του ίδιου του Προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Νίκου Τράκα, αναφερόμενος σε μία από τις νέες αιτήσεις μιας εργαζόμενης είπε: «αυτή δε θα γραφεί με τίποτε στο Σωματείο διότι το εξυβρίζει συνεχώς».

Σας θυμίζει κάτι αυτό κύριοι της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας που μας κουνάτε το δάχτυλο για το πώς να λειτουργούμε, όταν στους δικούς σας Συλλόγους κάνετε ό, τι θέλετε;

Δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις στην αυτοτελή λειτουργία του Σωματείου μας και τις καταστατικές μας υποχρεώσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΓΚΑΡΑΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: "ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: "ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.