Με τον Δήμαρχο Κονίσπολης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φιλιατών



Τα σημεία που ενώνουν τους κατοίκους των δύο όμορων Δήμων της Κονίσπολης και Φιλιατών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Δημαρχείο Φιλιατών, ο Δήμαρχος Κονίσπολης κ. SHUAIP BEQIRI με τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΠΑ.

Οι δύο Δήμαρχοι επικαιροποίησαν την κοινή διάθεση, για στενή συνεργασία και αλληλοβοήθεια των δύο Δήμων.

Συζήτησαν για τα προβλήματα που δημιουργούνται στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, κυρίως σε θέματα ασφαλείας.


Ο Δήμαρχος Κονίσπολης έκανε γνωστό πως το αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να λειτουργήσει αστυνομικό κλιμάκιο στην περιοχή, το οποίο θα εποπτεύεται κατευθείαν από το Δημαρχείο, ενώ ζήτησε από τον Δήμαρχο Φιλιατών αμεσότερη πληροφόρηση και από τις δύο πλευρές σε περιπτώσεις παραβατικότητας.

Τέλος συζήτησαν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που δίνει το πρόγραμμα Interreg Ελλάδα - Αλβανία, κυρίως σε τομείς όπως τα έργα οδοποιίας και ύδρευσης, ενώ ο δήμαρχος Κονίσπολης έδειξε ενδιαφέρον για το σύγχρονο έργο της αποχέτευσης Φιλιατών, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του.

Οι δύο Δήμαρχοι έδωσαν εκ νέου ραντεβού, αυτή τη φορά στη γείτονα χώρα, αφού ο κ. Beqiri προσκάλεσε τον κ. Παππά να επισκεφθεί την έδρα του Δήμου του.

Ο κ. Beqiri είχε και ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκο Πάσχο.

Με τον Δήμαρχο Κονίσπολης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φιλιατών Με τον Δήμαρχο Κονίσπολης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.