472 θετικοί μαθητές στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο

472 θετικοί μαθητές στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο


Αυξημένος είναι ο αριθμός των θετικών μεταξύ των μαθητών της Ηπείρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης την Δευτέρα οι μαθητές με θετικό τεστ που απουσίαζαν από τα σχολεία έφταναν τους 472 ενώ οι εκπαιδευτικοί ανέρχονται σε 48.

Οι μισοί περίπου μαθητές από το σύνολο αυτό προέρχονται από τις σχολικές μονάδες του Νομού Ιωαννίνων και οι υπόλοιποι από τα σχολεία των άλλων τριών Νομών.

Συγκεκριμένα στο Νομό Ιωαννίνων 104 μαθητές ήταν θετικοί στην πρωτοβάθμια και άλλοι τόσοι στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στο Νομό Άρτας 34 μαθητές από την πρωτοβάθμια και 70 από την δευτεροβάθμια, στο Νομό Πρέβεζας 55 μαθητές από την πρωτοβάθμια και 34 από την δευτεροβάθμια και στο Νομό Θεσπρωτίας 38 από την πρωτοβάθμια και 33 μαθητές από την δευτεροβάθμια.
472 θετικοί μαθητές στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο 472 θετικοί μαθητές στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2022 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ...και με το γελοίο πρωτόκολλο των 5μολις ημερών καραντίνα...δυστυχως θα αυξηθούν κι άλλο.
    Για να μην πούμε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στα σχολεία έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν ασφάλεια...μονο σέλφ και όσοι τελικά μαθητές έχουν εμβολιαστεί μιας και μεχρι τωρα ήταν χημείο και πήγαιναν σχολείο δίχως καν ένα σέλφ.Οχι ότι ανιχνευει και το σέλφ πλέον πάντα Την Ο...πολλά τα λάθη.Τραγικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.