«Το Αβγό» Νέο καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Ηγουμενίτσα



Αγαπητοί μας γονείς, 
Στην πόλη μας φέτος ξεκινάει ένας όμορφος πολυχώρος διαδραστικής απασχόλησης των παιδιών. 
Πρόκειται για το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Το Αβγό». 
Η σπουδή μας στο Θέατρο ,στη Μουσική, στην Κινησιολογία, η εμπειρία μας στο θεατρικό παιχνίδι, καθώς και η αγάπη μας για τα παιδιά, μας οδήγησαν σε αυτή τη δημιουργία. 
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα προγράμματά μας θα είναι από 3 έως 12 ετών. 
 
Η σύνθεση του προγράμματος του εργαστηρίου μας, χωρίζεται σε: 
 
Α ομάδα 3-5 ετών (νήπια –προνήπια) 
Με εργαλείο το θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι, τα παιδιά γνωρίζουν τον μαγικό και θαυμαστό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής. 
Με ποικίλες δράσεις όπως αυτοσχεδιασμός , μουσική , παιχνίδια ρόλων , παραμύθι, εικαστικές δράσεις, ζωγραφική, ξυπνούν τις αισθήσεις τους, απελευθερώνουν τη φαντασία τους, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, κοινωνικοποιούνται. 
 
Β ομάδα 6-9 ετών 
Στόχοι του τμήματος είναι η σωματική ,φωνητική, αισθητηριακή ενεργοποίηση του παιδιού, η ενίσχυση της εκφραστικότητας και η δημιουργική συνεργασία της ομάδας. 
Βασικά εργαλεία είναι ο αυτοσχεδιασμός, η παντομίμα, το θεατρικό παιχνίδι , η δραματοποίηση και οι μουσικοκινητικές ασκήσεις . 
 
Γ ομάδα (9-12) 
Βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν παίζοντας. 
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κοινωνικής τους συμπεριφοράς, του ψυχικού τους κόσμου και των διαπροσωπικών τους σχέσεων, καθώς επίσης και την ανάδειξη της προσωπικότητάς τους και των ταλέντων τους. 
 
Χαρούμενο Σάββατο 
Επτά διαφορετικές θεματικές ενότητες , φωτίζουν ενδιαφέρουσες πτυχές του κόσμου μας και ενθαρρύνουν τα παιδιά να τον ανακαλύψουν κάθε πρωϊνό του Σαββάτου...και βέβαια πάντα με πολλές εκπλήξεις!!! 
 
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε εμάς και τον χώρο μας από κοντά. 
 
Οι εγγραφές ξεκινούν από 19 Σεπτέμβρη και ώρες 10:00-13:00, 17:00-21:00 καθημερινές και Σάββατο 11:00-14:00, στη Διεύθυνση: Πάροδος Ολύμπου 3. 
 
Με τιμή, 
Αλαμάνη Μαριλένα 6975840784 
Λένη Στέλλα 6940544586
«Το Αβγό» Νέο καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Ηγουμενίτσα «Το Αβγό» Νέο καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.