Και ψευτράκος Ηλία; (+ΒΙΝΤΕΟ)

Και ψευτράκος Ηλία; (+ΒΙΝΤΕΟ)


Μόνο επικαιρικά το υποκοριστικό προσδιορισμού του τίτλου, για να θυμηθούμε φράση του Μεϊμαράκη για τον Τσίπρα 

Κατά τα άλλα, το ψέμα που συμφώνησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας Ηλίας Λώλης στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκθέτει τον ίδιο το θεσμό που υπηρετεί (υποτίθεται) αλλά και τον Δήμαρχο Γιάννη Λώλο, ο οποίος του εμπιστεύτηκε αυτό το ρόλο.

Το εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, που αναδείξαμε ως φορτωμένη χωματερή (Δείτε ΕΔΩ), μετά από υπόδειξη των κατοίκων της περιοχής δεν καθαρίστηκε πριν από το δημοσίευμά μας, όπως ψευδώς δήλωσε ο αντιδήμαρχος αλλά την επομένη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε τις πληροφορίες της φωτογραφίας που δημοσιεύσαμε στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.14 π.μ., σύμφωνα με τις οποίες, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.18.


Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια φίλε Ηλία.

Και το φίλε το εννοούμε. 
Καμία προσωπική κόντρα δεν έχουμε με εσένα. 
Αλλά το ότι είσαι φίλος μας (ακόμα και εάν εσύ δεν μας έχεις πλέον φίλους), μας υποχρεώνει να σε ελέγχουμε αυστηρότερα, στην προσπάθειά μας και να σε προστατεύσουμε αλλά και να σε ενημερώνουμε για τα προβλήματα της πόλης, αφού όπως είναι λογικό δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα μόνος σου.

Υ.Γ. Δήμαρχε βλέπουμε πως όλο το Δημοτικό Συμβούλιο μας διαβάζει. Εάν δεν σου αρέσει που ρωτάνε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τα προβλήματα που αναδεικνύουμαι από το μπλοκ μας, πες μας να το κλείσουμε. Άλλωστε αυτό προσπαθείς εδώ και καιρό. Που ξέρεις; Εάν το ζητήσεις ευγενικά μπορεί και να το κάνουμε. Άλλωστε η ελπίδα (σου) πεθαίνει πάντα τελευταία.


Και ψευτράκος Ηλία; (+ΒΙΝΤΕΟ) Και ψευτράκος Ηλία; (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.