Αρχίζει την Κυριακή το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου Το στοίχημα και οι λεπτομέρειες για τον Λάμποβο

Αρχίζει την Κυριακή το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου
Το στοίχημα και οι λεπτομέρειες για τον Λάμποβο

 
 
Δύο ημέρες απέμειναν για την έναρξη του παλαιότερου παζαριού της Ηπείρου, αφού ο Λαμποβος ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Συνολικά 405 θέσεις εμπόρων αναμένεται να καλυφθούν μέχρι και την Δευτέρα, με την πλειονότητα να αφορά Έλληνες βιοτέχνες και επιχειρηματίες.

Χωροταξικά δεν αλλάζει τίποτα από τις προηγούμενες διοργανώσεις, με την εμποροπανήγυρη να διενεργείται στον περιφερειακό αγίου Δονάτου (από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά), στα πρώτα 200 μέτρα της συνέχειας του κόμβου προς τον περιφερειακό Γεννηματά, σε όλη την πλατεία Γαλατά και στην αρχή της Κ. Καραμανλή μέχρι την πλατεία Βούλγαρη. Το Λούνα παρκ και φέτος θα βρίσκεται στο Σχολείο Βούλγαρη.

Τα στοιχήματα και φέτος, θα είναι δύο: Η επισκεψημοτητα και το κατά πόσο θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε τους επισκέπτες και στην πόλη. Το πρώτο το πετυχαίνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρονιά με πολύ καλή καμπάνια προβολής και από την δημοτική αρχή και από ιδιώτες σε σελίδες και στα social media. Όσον αφορά το δεύτερο υπάρχει πρόβλημα, πάρα ορισμένες φωνές που υποστηρίζουν το αντίθετο αφού στην πόλη βρίσκονται κατά κύριο λόγο οι κάτοικοι του Δήμου, με τους επισκέπτες από μακριά να απουσιάζουν στην συντριπτική πλειοψηφία. 
 
Τα τελευταία χρονιά η σελίδα μας έχει προτείνει ορισμένα μέτρα που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του στόχου (θυμηθείτε εδώ), χωρίς ωστόσο να υλοποιηθούν. 
Σε παρόμοιο πνεύμα κινούνται και οι φετινές προτάσεις του εμπορικού συλλόγου (θυμηθείτε εδώ), αναμένοντας να δούμε αν θα υλοποιηθεί κάτι από αυτές. 
 
Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου, θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων στον Περιφερειακό Αγίου Δονάτου, από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά. Επίσης θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων τον κόμβο Γαλατα μέχρι και την πλατεία Βούλγαρη
- Από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, θα απαγορεύεται η διέλευση στα φανάρια της λαϊκής αγοράς (από πλατεία 49 προκρίτων μέχρι και πλατεία Μιχαήλ Παραμυθιώτη).
- H Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή τις βραδινές ώρες (από τις 19:00 και μετά) από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο.
- Το πάρκινγκ του σχολείου Βούλγαρη θα παραμένει κλειστό μέχρι και τις 13 Οκτοβρίου - Μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων
- Μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου στον περιφερειακό Γεννηματά, η στάθμευση των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο στην μία πλευρά και από την διασταύρωση του κέντρου υγείας μέχρι την διασταύρωση με την οδό 49 Προκρίτων.
 
Αρχίζει την Κυριακή το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου Το στοίχημα και οι λεπτομέρειες για τον Λάμποβο Αρχίζει την Κυριακή το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου Το στοίχημα και οι λεπτομέρειες για τον Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.