Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής



Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, της Δ/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας κ. Μαρίνα Μπέση, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Χριστίνα Τζέλλου και του Δ/ντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κ. Κυριάκου Τσόδουλου. 
 
Θέμα της συνάντησης ήταν η ειδική αγωγή και η ανάγκη στήριξης του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται στα ειδικά σχολεία της πόλης, ενώ έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση του κτηριακού προβλήματος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους να συμφωνούν ότι από κοινού θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την στήριξη των σχολείων ειδική αγωγής.
Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.