Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον Ανδρέα Λοβέρδο η διακεκριμένη Θεσπρωτή συνθέτρια Ιωάννα Σπανομάκρου

Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον Ανδρέα Λοβέρδο η διακεκριμένη Θεσπρωτή συνθέτρια Ιωάννα Σπανομάκρου


Υποψήφια ευρωβουλευτής με το νέο κεντρώο κόμμα «Δημοκράτες» που ίδρυσε μόλις πρόσφατα ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα είναι η Ιωάννα Σπανομάκρου, διακεκριμένη συνθέτρια και παραγωγός.
Σύμφωνα με πληρoφρίες o Ανδρέας Λοβέρδος την πλησίασε, αφού γνωρίζει καλά την μεγάλη απήχηση που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό αφού είναι γνωστό πως μαζί με την αδερφή της Αρετή είναι μέλη της επιτροπής ψηφοφορίας των βραβείων Grammy και έχουν πλέον αποκτήσει πολυετείς επαφές και διασυνδέσεις στην Καλιφόρνια.
Μάλιστα όπως έγραψε το Secret τον περασμένο μήνα, ταξίδεψαν πρόσφατα στη Ρόδο, για τις προετοιμασίες της νέας τους ταινίας του Hollywood που θα κάνει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Ιωάννα Σπανομάρκου
Η Ιωάννα Σπανομάρκου είναι παραγωγός, οικονομολόγος κι επιχειρηματίας, εξειδικευμένη στο budgeting και risk management στον κινηματογράφο/μουσική βιομηχανία. Είναι βραβευμένη σε διεθνείς διοργανώσεις και φεστιβάλ και μέλος της επιτροπής ψηφοφορίας των GRAMMY. Δημιουργίες της έχουν συμπεριληφθεί σε ταινίες/σειρές σε Netflix και AppleTv. Προωθεί επενδύσεις στον ελληνικό κινηματογράφο, αναδεικνύοντας την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με την πολιτική, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ουσιαστική αντιπροσώπευση των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο. Η αγάπη της για την ιστορία και τον πολιτισμό, αποτελεί άσβεστο πάθος για εκείνη, που συνοδεύει ολόκληρη την πορεία της. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού.
Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον Ανδρέα Λοβέρδο η διακεκριμένη Θεσπρωτή συνθέτρια Ιωάννα Σπανομάκρου Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον Ανδρέα Λοβέρδο η διακεκριμένη Θεσπρωτή συνθέτρια Ιωάννα Σπανομάκρου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 08, 2024 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Έλα ρε Λοβέρδο!! Επέλεξες άνθρωπο από τον τόπο μας; Θα σε ψηφίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.