Σύλληψη 5 αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


 
Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 
 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε δελτίο ταυτότητας Βουλγαρίας, το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό. 
 
Επίσης, τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 29, 27 και 19 ετών, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού του οικείου λιμένα, διότι έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
 
Τέλος, ένας 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού του οικείου λιμένα, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατείχε και επέδειξε δελτίο ταυτότητας Βουλγαρίας, το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη 5 αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Σύλληψη 5 αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.