Κοινό των Ηπειρωτών : Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λευτέρη Γκλίναβου

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Κοινό των Ηπειρωτών : Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λευτέρη Γκλίναβου
Η Περιφερειακή μας Παράταξη « Κοινό των Ηπειρωτών» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λευτέρη Γκλίναβου.

Πολύπλευρη προσωπικότητα, άνθρωπος ευγενής και εργατικός με ήθος ξεχωριστό, υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του .

Σπουδαία είναι συνεισφορά του ως επιχειρηματίας και επιστήμονας, αφού άνοιξε σημαντικούς ορίζοντες στην αμπελουργία και την οινολογία για τον τόπο μας.

Read More »
Κοινό των Ηπειρωτών : Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λευτέρη Γκλίναβου Κοινό των Ηπειρωτών : Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λευτέρη Γκλίναβου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Παραμυθιά
Σήμερα, που στο Σαββατιάτικο παζάρι συγκεντρώνεται στην Παραμυθιά πολύς κόσμος από τα γύρω χωριά, η Κ. Ο. Θεσπρωτίας του Μ-Λ ΚΚΕ πραγματοποίησε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην αρχή του πΠεζοδρόμου της πόλης, στήνοντας μικροφωνική και μοιράζοντας την προεκλογική κομματική προκήρυξη.

Στην συγκέντρωση που ακολούθησε, όπου συμμετείχαν αρκετοί συμπολίτες και νεολαίοι, μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Μακρίδης και Θοδωρής Χόβολος. Μετά το τέλος της, μοιράστηκε πλατιά η προκήρυξη σε όλη την πόλη.


Read More »
Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Παραμυθιά Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κ14

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024

Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κ14 Read More »
Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κ14 Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κ14 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Υπαρκτή καταγγελία… ανύπαρκτο πρόσωπο!!

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Υπαρκτή καταγγελία… ανύπαρκτο πρόσωπο!!
Εξηγήσεις για την έκπτωση αιρετών λόγω χρεών επιχείρησε να δώσει ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία που έγινε στην Αποκεντρωμένη κάτι που ήταν γνωστό.. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής δείχνει ότι ο αυτεπάγγελτος έλεγχος που όφειλαν να είχαν κάνει οι υπηρεσίες είτε δεν είχε γίνει καθόλου είτε ήταν πλημμελής..

Ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του μίλησε για επώνυμη καταγγελία αλλά από ανύπαρκτο πρόσωπο!!! «Ανύπαρκτο πρόσωπο και ξέρω τι λέω..» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής!

Ο ίδιος πάντως δεν παρενέβη σε κανένα στάδιο της έρευνας.. Και ορθώς!

Μπορεί οι δυσλειτουργίες της ΔΕΥΑΗ να είναι υπαρκτές.. Αλλά το ερώτημα είναι ότι οι αιρετοί που είχαν εκλεγεί δεν γνώριζαν ότι χρωστάνε λογαριασμούς ύδρευσης.. Προφανώς όχι, γιατί τους περίμεναν με δικαστικό κλητήρα!

Πηγή epiruspost.gr
Read More »
Υπαρκτή καταγγελία… ανύπαρκτο πρόσωπο!! Υπαρκτή καταγγελία… ανύπαρκτο πρόσωπο!! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Δεσμεύσεις λογαριασμών και αντιπαραθέσεις για την ΔΕΥΑΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Δεσμεύσεις λογαριασμών και αντιπαραθέσεις για την ΔΕΥΑΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μια θυελλώδη αλλά και αποκαλυπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Παρασκευής, αποκαλύφθηκαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (ΔΕΥΑΗ), που οδήγησαν σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών τόσο της επιχείρησης όσο και του Δήμου.

Πέντε μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων, η νέα Δημοτική Αρχή βρέθηκε να αγνοεί τις οφειλές και τις ρυθμίσεις που είχαν γίνει με τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΗ επίσης δεν γνώριζε ότι οι συμφωνημένες δόσεις δεν εξυπηρετούνταν, ενώ η Δημοτική Αρχή αγνοούσε ότι ο Δήμος ήταν εγγυητής της ΔΕΥΑΗ.

Οι ευθύνες αποδόθηκαν στον Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα, αν και η απόλυση αυτή δεν σχετίζεται με τις δεσμεύσεις των λογαριασμών. Στη συνεδρίαση, δεν αναφέρθηκαν τα ακριβή ποσά που οφείλει η ΔΕΥΑΗ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και ένταση. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ επιτέθηκε φραστικά στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Λώλο, ο οποίος απείλησε με αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά τελικά παρέμεινε μετά από παρέμβαση της προέδρου του σώματος.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Παναγιώτης Νταής, ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι που δεν εξυπηρετήθηκαν οι δόσεις προς την Elpendison, δεσμεύοντας ότι "το κάθε πάθημα θα γίνει μάθημα". Υποσχέθηκε πιο στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΗ, ώστε ο Δήμος να έχει πλήρη εικόνα των εγγυήσεων του και να λαμβάνει προληπτικά μέτρα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της Elpendison απέναντι στον Δήμο, αναφέροντας ότι "μας εντόπισαν ως τους χειρότερους και πιο αφερέγγυους οργανισμούς της χώρας". Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ ενημέρωσε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικού ελέγχου στην επιχείρηση και παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό έργων, που αποδείχθηκαν κοστοβόρα.

Ο διακανονισμός με την Elpendison είχε γίνει τον Απρίλιο του 2023, με τις πρώτες δόσεις να εξυπηρετούνται και στη συνέχεια να σταματούν. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ επέρριψε ευθύνες στον Γενικό Διευθυντή, τονίζοντας ότι "θα αποδοθεί κάθε ευθύνη σε όποιον τις έχει", ενώ υποστήριξε ότι η ΔΕΥΑΗ αναλάμβανε έργα με υψηλό λειτουργικό κόστος.

Η συζήτηση κορυφώθηκε με την απόφαση της διοίκησης να αντικαταστήσει τον Γενικό Διευθυντή και την ανακοίνωση της παράταξης Λώλου για τη δικαστική διένεξη της ΔΕΥΑΗ με τους εργαζόμενους. Ο πρώην δήμαρχος εξοργίστηκε και απείλησε εκ νέου με αποχώρηση, αλλά τελικά παρέμεινε μετά από παρότρυνση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την έκπληξή του για την αντίδραση στην αντικατάσταση του Γενικού Διευθυντή, επισημαίνοντας ότι είχε θητεία 25 ετών χωρίς ποτέ να έχει κριθεί και αξιολογηθεί, όπως συμβαίνει με τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης. 
Το θέμα της ΔΕΥΑΗ θα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για πληρέστερη και εκτενέστερη ενημέρωση.

Read More »
Δεσμεύσεις λογαριασμών και αντιπαραθέσεις για την ΔΕΥΑΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Δεσμεύσεις λογαριασμών και αντιπαραθέσεις για την ΔΕΥΑΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας


Ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας. 
Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ένας 13χρονος μαθητής της 6ης τάξης έσπρωξε με βία μια 12χρονη συμμαθήτριά του, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει σε πέτρινο παγκάκι και να τραυματιστεί στο κεφάλι. 
Η 12χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου οι γιατροί έραψαν το τραύμα της στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να παραμείνει για νοσηλεία.
Οι γονείς της 12χρονης έχουν την πρόθεση να κινηθούν νομικά, επισημαίνοντας ότι αυτή η συμπεριφορά του 13χρονου μαθητή είναι επαναλαμβανόμενη.
Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από ένα άλλο σοβαρό επεισόδιο ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε στις 23 Μαΐου 2024 σε γυμνάσιο της Θεσπρωτίας. 
Εκεί, ένας 14χρονος μαθητής γρονθοκόπησε έναν 12χρονο συμμαθητή του, προκαλώντας του διπλό κάταγμα γνάθου. 
Τα διαδοχικά περιστατικά ενδοσχολικής βίας στην περιοχή έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στις τοπικές αρχές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, με εκκλήσεις για λήψη άμεσων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας στα σχολεία.
Read More »
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Άμεση εξιχνίαση κλοπής

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Άμεση εξιχνίαση κλοπής Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ανήλικου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση της εποπτείας του

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, η οποία έγινε προχθές (30-05-2024) το πρωί στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, ενώ επιπλέον κατηγορείται η μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη, χωρίς να γίνει αντιληπτός, το κινητό του τηλέφωνο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Read More »
Άμεση εξιχνίαση κλοπής Άμεση εξιχνίαση κλοπής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Νυχτερινό ρεύμα: Oι αλλαγές και το όφελος για τους καταναλωτές

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Νυχτερινό ρεύμα: Oι αλλαγές και το όφελος για τους καταναλωτές
Στις 7 το πρωί, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στην ημερήσια αγορά του Χρηματιστηρίου αρχίζει να υποχωρεί καθώς αυξάνεται η συμμετοχή των φωτοβολταϊκών στην κάλυψη του φορτίου, που εκτοπίζει τις ακριβότερες θερμικές μονάδες. Ακριβώς την ίδια στιγμή, στις 7 π.μ. λήγει η ισχύς του μειωμένου νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος, που ισχύει για όσους έχουν νυχτερινό μετρητή και αντίστοιχη σύμβαση με τον προμηθευτή τους.

Έτσι, αντί να ενθαρρύνεται η κατανάλωση τις ώρες που υπάρχει υπερπροσφορά ενέργειας και χαμηλές τιμές, ισχύει το αντίστροφο:
το κίνητρο της χαμηλής τιμής καταργείται ακριβώς τις ώρες που ξεκινά η υπερπροσφορά των φωτοβολταϊκών. Αντίστροφα, το κίνητρο της χαμηλής τιμής καταναλωτή ενεργοποιείται το βράδυ σε ώρες που η τιμή του ρεύματος στην ημερήσια αγορά του Χρηματιστηρίου είναι πολλαπλάσια σε σχέση με το μεσημέρι.

Είναι συχνό το φαινόμενο η χρηματιστηριακή τιμή ακόμη και να μηδενίζεται τις μεσημβρινές ώρες, λόγω της μεγάλης προσφοράς ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά ιδίως σε εποχές – όπως η άνοιξη – που δεν υπάρχει ακόμη ανάγκη για θέρμανση ή ψύξη και η ζήτηση είναι χαμηλή.

Αυτήν την ανισορροπία επιχειρεί να αποκαταστήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την παρέμβαση που θα ενεργοποιεί ζώνη χαμηλής χρέωσης και τις μεσημβρινές ώρες η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί το φθινόπωρο.

Η εφαρμογή του «νυχτερινού» τιμολογίου την ημέρα δεν είναι πρωτοφανής καθώς και με το ισχύον καθεστώς υπάρχει ένα δίωρο χαμηλών χρεώσεων αλλά… μόνο το χειμώνα.
 Συγκεκριμένα με το ισχύον πλαίσιο οι ζώνες χαμηλής χρέωσης είναι:

– Για τη θερινή περίοδο (1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου): 23:00-07:00

–Για τη χειμερινή περίοδο (1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου):

– 02:00-08:00 και 15:00-17:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών

– 02:00-08:00 και 15:30-17:30 για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο.

Υπάρχει επίσης η κατηγορία των παλιών πελατών (πριν το 1988) που έχουν συνεχές ωράριο όλο το χρόνο. Αυτοί μπορούν να μεταβούν στο τμηματικό, εφόσον το ζητήσουν αλλά δεν μπορούν αν αλλάξουν γνώμη να επιστρέψουν στο συνεχές.

Το όφελος με το νέο πλαίσιο για τους καταναλωτές που έχουν νυχτερινό μετρητή είναι ότι θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ένα μέρος τουλάχιστον της κατανάλωσης (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες) σε ζώνη χαμηλής χρέωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία οι παροχές με «νυχτερινό» μετρητή κυμαίνονται στο 1,5 εκατ. (υπάρχουν και 300.000 ανενεργές παροχές) που αντιστοιχούν στο 10 % της συνολικής ζήτησης.

Νωρίτερα προβλέπεται να εφαρμοστούν τα δυναμικά τιμολόγια που απευθύνονται σε όσους έχουν «έξυπνο» μετρητή κατανάλωσης. Είναι η κατηγορία που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο οικονομικό ενδιαφέρον καθώς αντιστοιχεί στο 40 % της ζήτησης στη χαμηλή και μέση τάση επειδή σε αυτήν εντάσσονται και μεγάλες επιχειρήσεις. Η διαφορά του «έξυπνου» από τον «νυχτερινό» μετρητή είναι ότι έχει τη δυνατότητα εφαρμογής πολλαπλών τιμολογίων στη διάρκεια του 24ώρου (π.χ. θα μπορεί να ακολουθεί τη διακύμανση των τιμών στην ημερήσια αγορά) ενώ με το «νυχτερινό» μετρητή εφαρμόζονται μόνο δύο ζώνες χρέωσης. Η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών θα επεκταθεί σταδιακά στο σύνολο των καταναλωτών, οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του δυναμικού τιμολογίου από όλους.
Read More »
Νυχτερινό ρεύμα: Oι αλλαγές και το όφελος για τους καταναλωτές Νυχτερινό ρεύμα: Oι αλλαγές και το όφελος για τους καταναλωτές Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Ταυτοποιήθηκαν για διαρρήξεις ναών σε χωριά

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Ταυτοποιήθηκαν  για διαρρήξεις ναών σε χωριά

Ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός και ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, που έγιναν την 15/05/2024.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι διέρρηξαν δύο ναούς σε διαφορετικά χωριά της Άρτας, αφαιρώντας στην μία περίπτωση από αυτές μικρό χρηματικό ποσό από το παγκάρι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Read More »
Ταυτοποιήθηκαν για διαρρήξεις ναών σε χωριά Ταυτοποιήθηκαν  για διαρρήξεις ναών σε χωριά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Νέα Αριστερά : Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λευτέρη Γκλίναβου

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Νέα Αριστερά : Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λευτέρη Γκλίναβου
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λευτέρη Γκλίναβου στην οικογένεια και στους αγαπημένους του ανθρώπους. Ήταν πρωτοπόρος στη δουλειά του, προσφέροντας διαχρονικά στη μικρή μας πόλη και ξεχωρίζοντας για την ευγένεια και το ήθος του.

Καλό ταξίδι!
Read More »
Νέα Αριστερά : Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λευτέρη Γκλίναβου Νέα Αριστερά : Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λευτέρη Γκλίναβου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας»

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας»
Με αφορμή την απάντηση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών στην ερώτηση 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, για την κατάσταση της Εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, ο βουλευτής ανακοίνωσε τα εξής:
«Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η απαξίωση της επιτακτικής ανάγκης αναβάθμισης της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Αν και ρουμελιώτης ο κ. Σταϊκούρας επέλεξε να απαντήσει λακωνικά στην ερώτηση που κατέθεσε αρχές Απρίλη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κώστας Μπάρκας μαζί με άλλους 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπου εξέφραζε την έντονη ανησυχία του σχετικά με την παρούσα κατάσταση της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

Οι τρεις γραμμές απάντηση του κ.Σταϊκούρα (38 λέξεις όλες κι όλες!) ξεμπροστιάζουν για ακόμη μία φορά την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που με «αυτοκρατορικές» τακτικές δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να εξηγήσει στους πολίτες γιατί τους αφήνει στο έλεος μιας εθνικής- οδού- καρμανιόλας.

Μία Εθνική Οδό που η τωρινή της κατάσταση στραγγαλίζει αναπτυξιακά τα δύο στρατηγικά έργα υποδομής που συνδέει, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κορυφαίο πυλώνα σύνδεσης της Ελλάδας με την Ευρώπη και το αεροδρόμιο του Ακτίου, ένα από τα πιο δυναμικά περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Μία άκρως τουριστική οδική αρτηρία που χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες αλλά και τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και καταγράφει μεγάλους αριθμούς τροχαίων ατυχημάτων, πολλά από τα οποία είναι δυστυχήματα.

Σε όλα αυτά ο κ. Σταϊκούρας αρκέστηκε να απαντήσει ότι «στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας ότι δεν υπάρχει κάποια εν εξελίξει σύμβαση στην Υπηρεσία μας ούτε προγραμματίζονται έργα σχετικά με την Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.
Και όλα αυτά από ένα υπουργείο που ήδη έχει στιγματιστεί για εγκληματική αδιαφορία και συγκάλυψη ευθυνών.»
Read More »
Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας» Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου στην ΗγουμενίτσαΤo Σάββατο 1 Ιουνίου στις 20:00′, θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα
η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέα Σπυρόπουλου, στο Εκλογικό Κέντρο του Κινήματος, (πεζόδρομος – Γρ. Λαμπράκη 36)

Προχωράμε Μαζί!
Read More »
Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Ηγουμενίτσα Σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Γκλίναβος

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Γκλίναβος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων και πρώην βουλευτής Λευτέρης Γκλίναβος.

Βιώνοντας τα τελευταία χρόνια ένα προσωπικό αγώνα λόγω σοβαρής ασθένειας, ο Λευτέρης Γκλίναβος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Λευτέρης Γκλίναβος ήταν γεννημένος στην Ηγουμενίτσα το 1935.

Σπούδασε Οινολογία και Γεωργική Χημεία στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό και μετά τις σπουδές του ίδρυσε το 1978 το οινοποιείο «Κτήμα Γκλίναβος» στην Αμπελουργική Ζώνη ΠΟΠ της Ζίτσας Ιωαννίνων, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο της περιοχής της Ζίτσας.

Ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 1985, με το ΠΑΣΟΚ να εκλέγει στον Νομό Ιωαννίνων τέσσερις βουλευτές. Δεύτερη φορά εξελέγη το 1990.

Το1994 στρέφεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται Δήμαρχος Ιωαννίνων με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, κερδίζοντας στη δεύτερη Κυριακή τον Τάσο Παπασταύρο. Το 1998 ήταν και πάλι υποψήφιος, αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε από τον Τάσο Παπασταύρο.

Read More »
Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Γκλίναβος Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Γκλίναβος Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Καιρός: «Ποδαρικό» με υψηλές θερμοκρασίες κάνει ο Ιούνιος – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο»

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Καιρός: «Ποδαρικό» με υψηλές θερμοκρασίες κάνει ο Ιούνιος – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο»Με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς Κελσίου μπαίνει το καλοκαίρι, ενώ ακολουθούν τέσσερις ημέρες με πολύ ζέστη.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα σημειωθεί μια σημαντική άνοδο του υδραργύρου από αύριο Κυριακή και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (5/6).

Όπως ανέφερε στην πρόβλεψή του στο OPEN ο Κλέαρχος Μαρουσάκης «θα βλέπουμε θερμοκρασίες κοντά στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου, τοπικά ακόμη και 37 βαθμούς. Θα έχει αρκετή ζέστη, αρκετούς βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή θερμοκρασιακά επίπεδα».

Οι περιοχές που ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο» θα είναι η Θεσσαλία, το εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας, η Βοιωτία, η Αττική, η Αργολίδα, ενώ στην Κορινθία και την Λακωνία θα δούμε θερμοκρασίες ακόμα και 37 βαθμούς Κελσίου. Επίσης στο ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 34 με 35 βαθμούς

Από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη θα υπάρχει μιας μέτριας έντασης μεταφορά αφρικανικής σκόνης, που θα αφορά κυρίως τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα. «Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανησυχητικές οι συγκεντρώσεις» είπε ο κ. Μαρουσάκης.

Από την Πέμπτη και μετά αυτό το πρώτο κύμα ζέστης θα αρχίσει να υποχωρεί. Στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, θα πάμε με πιο συμβατές για την εποχή θερμοκρασίες και αστάθεια στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Ο καιρός σήμερα

Θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, μόνο τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανόν στα ορεινά να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 12 έως 33, στην Ήπειρο από 15 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 33-35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 16 έως 32-34 βαθμούς, στα Επτάνησα από 15 έως 30, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 29-31 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 και τοπικά 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 και τοπικά 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 και τοπικά 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-06-2024
Αρχικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι στο ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Τις μεσημβρινές ώρες στις παράκτιες περιοχές θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στην ηπειρωτική χώρα τους 32 με 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου. Στις περιοχές όπου θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03-06-2024
Στα βόρεια, αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι στο ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Τις μεσημβρινές ώρες στις παράκτιες περιοχές θα πνέουν θαλάσσιες αύρες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα νότια και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 32 με 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 34 με 35 και κατά τόπους τους 36 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στις περιοχές όπου θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04-06-2024
Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και κατά τόπους στα Δωδεκάνησα 5 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Τις μεσημβρινές ώρες στις παράκτιες περιοχές θα πνέουν θαλάσσιες αύρες.
Η θερμοκρασία στα βορειοδυτικά θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα όπου θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-06-2024
Στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν, κυρίως στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα 5 μποφόρ, ενώ τις μεσημβρινές ώρες στις παράκτιες περιοχές θα πνέουν θαλάσσιες αύρες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Read More »
Καιρός: «Ποδαρικό» με υψηλές θερμοκρασίες κάνει ο Ιούνιος – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο» Καιρός: «Ποδαρικό» με υψηλές θερμοκρασίες κάνει ο Ιούνιος – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την παρουσία του στο Σούλι | Βίντεο

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την παρουσία του στο Σούλι | Βίντεο
Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την παρουσία του στο Σούλι.

«Στο Σούλι πέρασα θαυμάσια, ήταν πολύ όμορφα για εμένα. Είναι κάτι ιστορικό το οποίο δεν το έχω ζήσει προσωπικά. Με είχαν καλέσει από πέρσι και φέτος μπόρεσα να πάω για πρώτη φορά. Ήταν υπέροχα να δει κανείς τους ήρωες που είχαν πολεμήσει για την πατρίδα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στα social media σημείωσε: «Ήταν τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο Σούλι, προσκεκλημένος του κυρίου Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, απογόνου του γενναίου αγωνιστή Καπετάν Λάμπρου Τζαβέλλα. Μόνο συγκίνηση μπορεί να νοιώσει κανείς σε αυτόν τον ιερό τόπο που είναι συνώνυμος με την ανδρεία και την αυτοθυσία με όραμα την ελευθερία!»

Read More »
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την παρουσία του στο Σούλι | Βίντεο Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την παρουσία του στο Σούλι | Βίντεο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Η Δέσποινα Βανδή στις 10 Ιουνίου για μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Η Δέσποινα Βανδή στις 10 Ιουνίου για μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
30 Χρόνια Μαζί
Summer 2024

Φέτος κλείνω τα 30…χρόνια στο τραγούδι!
Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια!
Τα πάρτι θα είναι πολλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτω από την Πανσέληνο…
Special Guest ο Mente Fuerte.
Μαζί μου θα είναι και οι Kings.
Σας περιμένω όλους την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο θέατρο Ε.Η.Μ Φρόντζου!
Δέσποινα

Προπώληση: www.ticketservices.gr, ticketsioannina, πολυχώρος Αγορά
Παραγωγή και διοργάνωση συναυλιών: Galaxias Live Productions
Read More »
Η Δέσποινα Βανδή στις 10 Ιουνίου για μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα Η Δέσποινα Βανδή στις 10 Ιουνίου για μια μεγάλη συναυλία στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Έξι ταλαντούχες τραγουδίστριες ερμηνεύουν Ηπειρώτικα

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Έξι ταλαντούχες τραγουδίστριες ερμηνεύουν Ηπειρώτικα

Έξι ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν παραδοσιακά Ηπειρώτικα τραγούδια στο θέατρο Φρόντζου-ΕΗΜ στις 13 Ιουνίου 2024.

Το Διεθνές Κέντρο Ηπειρώτικης Μουσικής επιδιώκει να προβάλλει και να αναδείξει τη γυναικεία συμβολή στο ηπειρώτικο παραδοσιακό τραγούδι.

Το ΔιΚΗΜ πραγματοποίησε με επιτυχία τον Οκτώβριο του 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την συναυλία «Αλησμονώ και Χαίρομαι» με τη συμμετοχή 50 μουσικών από την Ήπειρο και 85 χορευτών του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών.

Τον Αύγουστο του 2022 έκανε την πρώτη του συναυλία παραδοσιακής ηπειρώτικης μουσικής στο Μονοδένδρι Ζαγορίου με τη συνδρομη του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων. Και οι δύο δράσεις μας είχαν μεγάλη αποδοχή από το κοινό και δέχτηκαν πολύ θετικά σχόλια για το επίπεδο της παραγωγής τους

Τον τελευταίο αιώνα – με πολλές δυσκολίες – άρχισαν γυναίκες να τραγουδούν σε ηχογραφήσεις και σιγά σιγά να ανεβαίνουν στα πατάρια/πάλκα κυρίως στα αστικά κέντρα. Μέλη μουσικών οικογενειών ή προικισμένες με υπέροχες φωνές και ερμηνευτικές ικανότητες μπήκαν στο προσκήνιο της μουσικής παράδοσης.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι γυναικείες παρουσίες πλήθυναν. Τώρα πολλές γυναίκες, Ηπειρώτισες και μη, ερμηνεύουν τα παραδοσιακά τραγούδια με σεβασμό, δημιουργώντας νέες σημαντικές εκδοχές.

Θα ερμηνεύσουν παραδοσιακά τραγούδια από πολλές περιοχές της Ηπείρου – Γιάννενα, Ζαγόρι, Πωγώνι, Άρτα, Σαρακατσάνους, Κόνιτσα, Τζουμέρκα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία – αλλά και πανηπειρωτικά.

Συμμετέχει το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων

Προπώληση εισιτηρίων: more.com & Tickets ioannina

Οι πόρτες ανοίγουν 19:30
Ωρα έναρξης : 20:30

Πηγή epiruspost.gr

Read More »
Έξι ταλαντούχες τραγουδίστριες ερμηνεύουν Ηπειρώτικα Έξι ταλαντούχες τραγουδίστριες ερμηνεύουν Ηπειρώτικα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Τρεις νέοι στα έδρανα του ΔΣ Ηγουμενίτσας..

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
Τρεις νέοι στα έδρανα του ΔΣ Ηγουμενίτσας..
Τρεις νέοι βρέθηκαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας το βράδυ της Παρασκευής.

Είχαν προηγηθεί οι διαπιστωτικές πράξεις με τις οποίες πέντε δημοτικοί σύμβουλοι και εννέα τοπικοί είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι..

Οι τρεις νέοι που ανέλαβαν είναι οι Θωμάς Ντούρος, Γιώργος Κυπριανός και Μάριος Αναστασίου..

Απομένει να αναλάβουν και δύο ακόμη.. Οπότε έπεται συνέχεια..

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να οριστούν εκ νέου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής..


Πηγή epiruspost.gr
Read More »
Τρεις νέοι στα έδρανα του ΔΣ Ηγουμενίτσας.. Τρεις νέοι στα έδρανα του ΔΣ Ηγουμενίτσας.. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Σελίδες