Συνελήφθησαν δύο Ρομά, για κλοπή από σταθμευμένο φορτηγό



Συνελήφθησαν, χθες (29-07-2016) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο ημεδαποί Ρομά, 29 και 24 ετών, ενώ αναζητείται 16χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 37χρονο ημεδαπό ότι τρία άτομα αναρριχήθηκαν από παράθυρο στο εσωτερικό Δ.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο στον Μύτικα Πρέβεζας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν ταυτοποιήθηκαν οι τρεις ημεδαποί ως δράστες της κλοπής και μετά από διενέργεια αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τους δύο εξ αυτών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν δύο Ρομά, για κλοπή από σταθμευμένο φορτηγό Συνελήφθησαν δύο Ρομά, για κλοπή από σταθμευμένο φορτηγό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.