ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Ηγουμενίτσα, 15/01/2018 
ΠΡΟΣ : Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΙΤΗΜΑ

Συνάδερφοι του Δ.Σ.,

Κατά τη διαδικασία της επίσκεψης στους χώρους δουλειάς και στα τρία Δημαρχεία του Ν. Θεσπρωτίας, διαπιστώσαμε τη θέληση πολλών συναδέρφων που δεν εμφανίζονται στις καταστάσεις των μελών του Συλλόγου μας να εγγραφούν και να συμμετέχουν στις εκλογές της 18/01/2018 για την ανάδειξη εκπροσώπων του Νομού μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.). Κατέθεσαν μάλιστα σχετικές αιτήσεις εγγραφής προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.



Εξετάζοντας το Καταστατικό του Συλλόγου μας, όπως και αυτό της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., διαπιστώσαμε ότι, κατά το χρονικό διάστημα που διανύουμε, το Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ καθ' όλες τις απορρέουσες από το "Καταστατικό Λειτουργίας" του διαδικασίες.

Συνεπώς, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ, να διαγράφει, να προκηρύσσει συνδικαλιστικούς αγώνες, κ.λ.π.

Η λειτουργία του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού μας οργάνου και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων σην ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποτελούν δύο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΙ.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τη ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ζητώντας ταυτόχρονα την ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ του Δ.Σ. του Συλλόγου, με σκοπό ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ των συναδέρφων, σύμφωνα με τις αιτήσεις που καταθέτουν.

ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΕΜΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, αντίθετα, συμφωνούμε ότι η φωνή του Παραμεθόριου Νομού μας δυναμώνει με τη μαζική κατάθεση ψήφου των συναδέρφων, που θα αποτελέσει την αιτία ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συνάδερφοι του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούμε για την ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ με τα αιτήματα εγγραφής των συναδέρφων-εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας στο Πρωτοβάθμιο Σωματείο μας.

Τέλος, ζητούμε την απάντηση επί της παρούσας αίτησής μας, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, προς το συμφέρον ΟΛΩΝ των συναδέρφων που υπηρετούν στους Ο.Τ.Α. του Νομού μας.

Με τιμή,

Για το Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ"
Δελλής Κωνσταντίνος του Οδυσσέα
Καπνίση Σουσάνα του Σπυρίδωνος
 
Με την παρούσα ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο μεμονωμένος υποψήφιος
Χαλμαντζής Ευάγγελος του Θωμά



ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.