Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας

Την ειλικρινή τους συγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κονιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στην paramythia-online.gr και στο thespro.gr, οι 2 νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, δηλώνουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων. 
Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος


Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας Αποκλειστικό: Τι δηλώνουν οι 2 νεαροί με το περιστατικό με το σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5

9 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ . ΑΠΛΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ Η ΟΧΙ . Η ΜΗΠΩΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΕΑ . ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΚΤΗΝΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαράδεκτοι!!!! αν δεν είχε γίνει σάλος δεν θα μετανιώνατε για τίποτα!!!
    "Η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάναμε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθουμε εξαιτίας του."
    Λα Ροσφουκώ
    Ανόητοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή με μια συγνώμη τα λύνουμε όλα?βέβαια μολις μάθανε οι δυο (μάγκες)ότι τους ανακαλυψανε,τώρα μεταμέλεια!!!έχει αποδειχθεί οτι οποίος βασανίζει τα ζώα,δεν θα αργήσει να κανει το ιδιο και σε κάποιον ανθρωπο!!εφόσον δεν στέκουν καλά τα (παλικάρια),ας πληρώσουν κάνα βάρβαρο πρόστιμο μηποως και δικαιωθεί το σκυλάκι!!οι νόμοι πρέπει να είναι αυστηροί και χώρις συγνωμες και αλλες μπαρουφες!!ντροπή και αισχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ενημέρωση σας, ατυχές συμβάν είναι να περπατάς στον δρόμο και να σκοντάψεις πάνω σε κάποιον καταλάθος. Το πετάω κάποιον ή κάποιο ζώο από το γκρεμό με αυτόν τον τρόπο μόνο διεστραμμένο συμβάν είναι, και εγκέφαλος. Μακάρι να σας αποδοθούν οι έσχατες των ευθυνών όπως αρμόζει στην περίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητά μου παιδιά, οι αρχές που επικαλιστε γιατί δεν σας απέτρεψαν απο την πραξη; και εφόσον το σκυλί τύγχανε της φροντίδας σας και εσεις τυχατε της εμπιστοσύνης του, γιατί το προδώσατε; η αξια σας θα φαινόταν αν παρακούγατε εντολη ανωτερου και το προστατευατε, ακομα και αν δεχόσασταν τιμωρια. Μόνο τότε, θα μας είχατε στο πλευρό σας. Την θεση που ειστε, μαζί και οι οικογένειές σας, την επιλέξατε εσεις, θεωρώντας οτι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Σας ακούσαμε, τωρα θα μας ακούσετε. Όπως λενε και οι παππούδες: οταν ριξεις την πετρα, θα ακουσεις τον αντίλαλο. Λυπάμαι......
    Η πραξη σας και μονο δείχνει την ανατροφή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατανόηση σε ποιο πράγμα; στο ότι "φροντίζατε" το σκυλάκι και στα πλαίσια της "φροντίδας" το πετάξατε στο γκρεμό;
    Αν οι αρχές σας είναι αυτές να τις χαίρεστε κωλόπαιδα΄ να πληρώστε πρόστιμα και να πάτε και στη φυλακή...
    Μας εμπαίζετε κιόλας: "ατυχές συμβάν" και "καμιά πρόθεση κακοποίησης"... αυτά αλλού να τα πείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχέτως κειμένου, εφόσον εμφανίστηκαν να εφαρμοστεί ο νόμος σχετικά με την κακοποίηση ζώων και με δικαστική απόφαση και δικά τους έξοδα να υποχρεωθούν σε ψυχιατρική παρακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά, φυσικά και εσάς θα σας πετάξουνε στον "γκρεμό" μετά από λίγο, φιλαράκι σας ήτανε το σκυλάκι-έτσι λέτε- και καλός φύλακας όταν εσείς κοιμόσασταν στην σκοπιά και σας γλύτωεν, φυσικά όλα ξεκινάνε από την οικογένεια και την μή σωστή ανατροφή... μακάρι να βάλατε μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς δικηγόρο κ. Οικονόμου: Δεν περιμένω κάποια απάντηση, απλά επειδή κυκλοφορεί η τηλεφωνική σας συνέντευξη, και εκφράζοντας την πλειοψηφία του κόσμου, θα ήθελα να σας ενημερωσω ότι ο κόσμος δε τρώει κουτόχορτο, σε περίπτωση που το αγνοείτε. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε, εκπροσωπόντας τους 2 κακοποιούς (όχι καταδικασμένους ακόμα και εύχομαι σύντομα αλλά στην πράξη κακοποιοί είναι), ότι δεν είχαν πρόθεση!!! Μα πως δεν είχαν πρόθεση? Πήραν πρωτοβουλία τα χέρια τους και έκανα ότι έκαναν? Δυό καθάρματα κάνουν μια τε΄τοια πράξη και περιμένετε να πιστεψουμε ότι μετά πήδηξαν το φράχτη και πήγαν και το μάζεψαν? Επίσης πως είναι δυνατόν να περιμένουν με μιά συγνώμη, που εσείς συντάξατε ούτε καν οι ίδιοι, να πέσουν οι εντάσεις? Κάνουμε ένα έγκλημα και περιμένουμε με μιά συγνώμη να τελει'ωσει το θέμα? Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι δηλώσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα? Είναι σα να μας κοροιδεύουν μες στα μούτρα μας. Δηλαδή να νομίζουν ότι μας κοροιδεύουν. Μα δεν είχαν την πρόθεση? Δηλαδή αν την είχαν τι ακριβώς θα έκαναν? Αν θέλουν να κατευνάσουν τον κόσμο να πουν την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτή είναι ότι το σκυλί εκεί που το πεταξαν εκει το αφησαν και εκεί πιθανότατα πέθανε. Με το να βάζουν τον κόσμο στη διαδικασία να ψάχνει ένα σκύλο που δεν υπαρχει απλά θυμώνουν ακόμα περισσότερο τον λαό. Το φωνή λαού οργή θέου το έχετε ακούσει?Η οργή είναι μεγάλη, ευτυχώς δεν έχουμε χάσει ακόμα τελείως την ανθρωπιά μας και κάποια πράγματα μας αρρωσταίνουν. Εύχομαι να καταλήξει στην καταδίκη των τριών ατόμων, συν όσων ψεύδονται όλη αυτή η ιστορία. Η απολογία επιπέδου ηλικίας 5 χρονών (δεν ήθελα να το κάνω καταλάθος έγινε) υποτιμάει τη νοημοσύνη μας. Εσείς ξέρετε αν υποτιμάει και εσάς τον ίδιο σαν επαγγελματία δικηγόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.