Αντίδραση του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας για την άμαξα στην παραλιακή

Αντίδραση του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας για την άμαξα στην παραλιακή


Αφηρημένη τέχνη θυμίζει η απόφαση του Ο.Λ.Η.Γ που παραχωρεί κεντρική θέση στάθμευσης τροχήλατης αμαξάς και μάλιστα με αντίτιμο 50 ευρώ. 
Ίσως είναι το χαμηλότερο αντίτιμο στην ιστορία της γης για παραχώρηση χρήσης λιμενικού χώρου και μάλιστα χωρίς κανενός είδους προκήρυξη και κανενός είδους διαγωνισμό ,όπως ορίζει η εθνική μας νομοθεσία. 
Απόφαση μεν για άδεια χρήσης χώρου ,χωρίς να αναφέρει την διαδρομή της αμαξάς . 
Φυσικά εσκεμμένα η διαδρομή δεν αναφέρθηκε επειδή αφορά τον δήμο και όχι το Λιμενικό ταμείο και μακάρι να υποψιαζόμαστε τον λόγο αυτού του τρικ. 
Οπότε ο Ηνίοχος που ελπίζω να έχει την ειδική άδεια Ηνιόχου που ορίζει ο νόμος , χρειάζεται έγκριση και από τον Δήμο ή κάποιου είδους συμπληρωματικής άδειας από το Λιμενικό Ταμείο που να αναφέρει την διαδρομή της αμαξάς ; 
Δεν γνωρίζω να έχει παραχωρηθεί ο χώρος στον συγκεκριμένο φορέα από την κτηματική υπηρεσία ,ούτε αν έχουν ελεγχθεί οι άδειες κυκλοφορίας του οχήματος. 
Δεν γνωρίζω ακόμα κατά πόσο ερευνήθηκαν οι διατάξεις περί ασφαλείας παιδικών χαρών ,σύμφωνα με τον νέο νόμο ,ούτε αν η άμαξα πληροί τις προδιαγραφές σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού εσωτερικών. 
Αυτά θα μας τα πουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. 
Δεν ξέρω ακόμα αν στο συγκεκριμένο μέρος θα υπάρχει υπόστεγο ,νερό και τροφή τρεις φορές την ημέρα ,όπως ορίζει η νομοθεσία. 
Οι αποφάσεις αυτές απλά φέρνουν τα σωματεία σε δύσκολη θέση ,εφόσον αυτός που θα την "πληρώσει"άμεσα θα είναι δυστυχώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ,όπως έγινε και στα Σύβοτα την χρονιά που μας πέρασε. Το σωματείο μας θα είναι πάντα μπροστά σε περιστατικά κακομεταχείρισης κάθε ζώου και όχι μόνο οικόσιτων. Μήνυση έχει κατατεθεί στην εισαγγελέα και για τις παράνομες δραστηριότητες στον ποταμό Αχέροντα,χωρίς όμως να έχει ακόμα εκδικαστεί. Οι ακραίες λύσεις ομως δεν ωφελούν κανέναν και δημιουργούν σε όλους μας αντιπαλότητες και έχθρες. Για τον παραπάνω λόγο πιστεύουμε ότι μετά την δημοσίευση μας και έπειτα από σχετική μας αναλυτική καταγγελία η οποία στάλθηκε με email σήμερα στον Ο.Λ.Η.Γ να αποσύρει την απόφαση άμεσα. 

Κόρπας Βασίλειος 
Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας
Αντίδραση του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας για την άμαξα στην παραλιακή Αντίδραση του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας για την άμαξα στην παραλιακή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 06, 2020 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Ας σταματήσουν επιτέλους να βασανίζουν τα ζωάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε για το θάρρος σας και το εμπεριστατωμένο σκεπτικό κύριε Κόρπα .
    Ασυδοσία, παράβαση νομοθεσιών και καθήκοντος, καταστάσεις "κράτους εν κράτη" και μαγαζάκια του καθενός, πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να τρέμουν τη νομιμότητα.
    Τα μπαϊράκια είναι καιρός κατέβουν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.