Ανησυχία στη Θεσπρωτία για τον κορωνοϊό - Σε αναστολή τμήματα σε 3 σχολεία

 Ανησυχία στη Θεσπρωτία για τον κορωνοϊό - Σε αναστολή τμήματα σε 3 σχολεία



Ανησυχία προκαλούν στις υγειονομικές αρχές της Θεσπρωτίας, τα θετικά κρούσματα που έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ώρες, σε μαθητές που φοιτούν σε τρία διαφορετικά σχολεία της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, από ένα θετικό κρούσμα, εντοπίστηκε σε μαθητή του Ειδικού Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας, του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Το Ειδικό Γυμνάσιο θα αναστείλει τη λειτουργία του στο σύνολό του, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΕΔΥ, ενώ στα άλλα δύο σχολεία, θα κλείσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, όπου εντοπίστηκαν τα θετικά κρούσματα.

Συρροή κρουσμάτων έχουμε και σε άτομα που σχετίζονται με κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ηγουμενίτσα, το οποίο θα πρέπει να μείνει κλειστό για μία εβδομάδα ή να λειτουργήσει με νέο προσωπικό και μετά από την απαραίτητη απολύμανση.


Ανησυχία στη Θεσπρωτία για τον κορωνοϊό - Σε αναστολή τμήματα σε 3 σχολεία  Ανησυχία στη Θεσπρωτία για τον κορωνοϊό - Σε αναστολή τμήματα σε 3 σχολεία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2021 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. από τη στιγμή που άνοιξαν τα σχολεία ξεκίνησαν τα κρούσματα. λογικό ,αφού ανοιξαν χωρίς κανενα μέτρο προστασίας. ας τα κλείσουν προτού να είναι αργά. γίνεται μεγάλη διασπορά από τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμένουν;;; Έπρεπε να είχαν κλείσει ήδη τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε ήδη να είχαν κλείσει τα σχολεία. Τι περιμένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.