Καταγγελία από σπουδαστή για τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Καταγγελία από σπουδαστή για τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας


Ονομάζομαι Α.Ν. και είμαι σπουδαστής στο ΔΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ στο τμήμα τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας.
Με το τέλος του τέταρτου εξαμήνου και μετά τις εξετάσεις κατέθεσα τα χαρτιά μου ώστε να πάρω απαλλαγή από την πρακτική άσκηση όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας των ΔΙΕΚ (Άρθρο 3, παρ. 1)
Και ενώ κατέθεσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έχοντας 15 χρόνια προϋπηρεσία στον τομέα του τουρισμού πίστευα ότι το θέμα είναι τυπικό, με όσα ισχύουν, βάσει του σχετικού νόμου.


Όμως, ο διευθυντής του δημοσίου ΙΕΚ Ηγουμενίτσας κύριος Δημήτριος Μπέλλος, εντελώς αυθαίρετα και παράνομα βάσει του σχετικού νόμου αλλάζει τις προϋποθέσεις για την απαλλαγή και ζητάει από τους σπουδαστές, ώστε να δώσει απαλλαγή, ένσημα από 2 διαφορετικά τμήματα ξενοδοχείου.
Κάτι που είναι εντελώς παράνομο βάσει νόμου.
Όταν λοιπόν διαμαρτυρήθηκα σχετικά με το θέμα η απάντηση του κυρίου διευθυντή ήταν: "Εγώ έτσι θέλω και δεν αλλάζω άποψη".
Και δεν είμαι μόνο εγώ στον οποίο έχει κάνει κάτι τέτοιο, αλλά και σε μια άλλη σπουδάστρια με 30 χρόνια εμπειρία στα ξενοδοχεία.
Σας παρακαλώ λοιπόν ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα από μέρους σας ώστε να τηρηθούν τα νόμιμα βάσει νόμου.

Καταγγελία από σπουδαστή για τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας Καταγγελία από σπουδαστή για τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2022 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Παρόμοια συμπεριφορά από τον Διευθυντή αντιμετώπισα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έχει γίνει επίσημη καταγγελία και στο υπουργείο Παιδείας στο αντίστοιχο τμήμα και η καταγγελία έχει πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα τα ΤΕΙ θέλουν να κλείσουν και τα ΙΕΚ στην Ηγουμενιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.