Δομή μεταναστών στο δημοτικό ξενώνα Φιλιατών;

Δομή μεταναστών στο δημοτικό ξενώνα Φιλιατών;

Εδώ και μερικές εβδομάδες, έφτασε στα γραφεία μας η πληροφορία, πως ο δήμος Φιλιατών σκοπεύει να εγκαταστήσει δομή μεταναστών και συγκεκριμένα στο δημοτικό ξενώνα που εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει κλειστός.

Δεν χρειάστηκε να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες, από τη πλευρά της δημοτικής αρχής. 

Ούτως ή άλλως είναι εντελώς αναξιόπιστη σε λόγω και πράξη.

Η κουτοπονηριά όμως του δημάρχου κ. Παππά και η προσπάθειά του να αποκρύψει από τους δημότες των Φιλιατών, την συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με την Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Βούλτεψη, εκθέτουν την αλήθεια στα μάτια των πιο υποψιασμένων.

Ανάμεσά τους και στα δικά μας.

Φρόντισε ο κ. Παππάς, με δελτίο τύπου, να ενημερώσει μόνο για την επίσκεψή του στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κύριο Στέλιο Πέτσα και στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κύριο Θεόδωρο Λιβάνιο και να αποκρύψει τη συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Δεν θα ρωτήσουμε τον δήμαρχο για το περιεχόμενο της συζήτησης με την κα Βούλτεψη.

Ούτε νομίζουμε πως χρειάζεται να του ζητήσουμε να εξηγήσει, το λόγω που τον έκανε να αποκρύψει αυτή του τη συνάντηση.

Άλλωστε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια σύντομα θα φανερωθεί.

Δομή μεταναστών στο δημοτικό ξενώνα Φιλιατών; Δομή μεταναστών στο δημοτικό ξενώνα Φιλιατών; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Δεν φτάνει που ειναι πέρασμα για τους άλλους θα φέρουμε και αυτούς για να φύγουνε και οι τελευταίοι ελληνες από τα μέρη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.