Διαμαρτυρία γονέα για τη μη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων στις παρελάσεις

Διαμαρτυρία γονέα για τη μη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων στις παρελάσεις


Κύριε Καχριμάνη. 
Εκφράζω την αγανάκτηση μου και την απογοήτευση μου. 
Απαράδεκτη η απόφαση να κόψουμε το δικαίωμα των μικρών παιδιών τα οποία περιμένουν από την πρώτη δημοτικού να φτάσουν στην έκτη δημοτικού για να κάνουν παρέλαση. 
Οι γονείς περιμένουν όλα αυτά τα χρόνια να έρθει ο καιρός να δούνε τα παιδιά τούς. 
Οι παππούδες να καμαρώνουν για τα εγγόνια τούς. 
Με μεγάλη στεναχώρια τα παιδάκια την ώρα που κάναν πρόβα για την παρέλαση και ετοιμαζόταν για πρώτη φορά στην μαθητική τούς ζωή να κάνουν παρέλαση τούς ανακοινώθηκε ότι δεν τους χρειάζονται και ότι περισσεύουν. 
Τα αγόρια και τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα από την στεναχώρια . 
 Οι γονείς για άλλη μια φορά νοιώσαμε την απογοήτευση. 
Οι μαμάδες είχαν αγοράσει τα ρουχαλάκια και περίμεναν να ετοιμάσουν με χαρά τους παρελαύνοντες.
Μπορεί άλλες εποχές που η παρέλαση γινόταν από την πρώτη δημοτικού το αποτύπωμα αυτής της απερίσκεπτης απόφασης να είχε μικρό αντίκτυπο στης ζωές των μαθητών. Τ
ώρα όμως που ήταν η πρώτη τους φορά θα τούς σημαδέψει για πολλά χρόνια .
Ζητάμε έστω και την τελευταία στιγμή να αναιρέσετε την απόφαση σας και να δούμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μαθαίνοντας τα χαρμόσυνα νέα.
Σήμερα θα εκφράσουμε πολλοί γονείς την δυσαρέσκεια μας και στον αντιπεριφερειαρχη Θεσπρωτίας.
Διαμαρτυρία γονέα για τη μη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων στις παρελάσεις Διαμαρτυρία γονέα για τη μη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων στις παρελάσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021 Rating: 5

8 σχόλια:

  1. Ας ξυπνήσουν οι γονείς γιατί αυτό ειναι το λιγότερο από όλα όσα έρχονται για την παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν μέσω πανδημίας ας μην γινόμαστε παρεμβατικοί οι γονείς σε θέματα μάλιστα που έχουν να κάνουν με το κοινό καλό και την δημόσια υγεία.Σαφώς και όλοι θα θέλαμε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας να παρελάτουν .Η απόφαση πάρθηκε για το κοινό καλό.Τα παιδάκια παρελατουν απ την Πέμπτη δημοτικού,οι συνθήκες τα έφεραν έτσι που Ούτε πέρυσι κατάφεραν τα παιδιά να παρελάσουν. Ας ελπίσουμε ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας θα είναι καλύτερη την 25η Μαρτίου και θα μπορέσουν να παρελάσουν όλοι .Όπως και να χει εμείς οι γονείς θα πρέπει να μαστε δίπλα στα παιδιά μας να τους εξηγούμε γιατί αυτό συμβαίνει και να απαλύνουμε τον πόνο τους .Αλλα μιας και θα εκφράσετε την δυσαρέσκειά σας στον περιφερειάρχη μην ξεχάσετε να διαμαρτυρηθείτε για τα ουσιώδη...τις κατεστραμμένες στέγες που πλημμυρίζουν τις τάξεις που τα παιδιά μας κάνουν μάθημα.Τα πιστοποιητικά σεισμικής αξιολόγησης των σχολικών κτηρίων που δεν έχουν ελεγχθεί για δεκαετίες.Τις μη ασφαλείς περιφράξεις κτηρίων .Και το νου μας οι γονείς γιατί έρχονται πολλά νέα αντιπαιδαγωγικα που θα πρέπει να αντιδράσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Λάμποβο και οι αγώνες ποδοσφαίρου δεν έχουν covid.Οι παρελάσεις έχουν.Για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια.Προεκλογικα με ένα τσουβάλι τσιμέντο στο δρόμο μπροστά στο σπίτι μας όλα θα ξεχάστουν.Και μη διαμαρτυρεστε γιατί θα κλείσουν και τα σχολεία όπως τα ΤΕΙ και θα ανοίξουν και άλλες ειδικότητες ΙΕΚ.ΜΠΡΑΒΟ εμπρός πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ούτε το λαμποβο έπρεπε να γίνει είχε αντιδράσει και ο ιατρικός Σύλλογος απλώς ο δήμος είχε ανάγκη τα έσοδα απ ην ενοικίαση των παγκων και των εκει χωρών.Το ότι έγινε δεν σημαινει οτι πήγαμε ή ότι συμφωνήσαμε .Για ταΤΕΙ αντί να βρεθεί ο πολιτικός που θα διεκδικήσει την δημιουργία 4ου τμήματος το οπτικών στην παραμύθια συγκεκριμενα ώστε να έχουμε αυτονομία και να μην είμαστε παράρτημα της Αρτας..οδηγηθηκαμε στο κλείσιμο ...δυστυχως φοιτητές, γονείς τοπικοί φορείς και πολιτικοί θα έπρεπε να είμαστε στους δρόμους για το θέμα και δεν ήμασταν δυστυχώς.

      Διαγραφή
  4. Αποφάσεις χωρίς λογική με την παραμικρή αιτία,που τελικά ζημιώνουν το μέλλον μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως τα 4165 κρούσματα δεν είναι " Η παραμικρή αιτία" .Το μέλλον μας δεν θα ζημειωθεί αν δεν παρελάσουν τα δημοτικά.Αλλα από σωρεία άλλων αποφάσεων που έχουν παρθεί και από την αδράνεια.

      Διαγραφή
  5. Σε άλλες πολεις δηλαδή, Άρτα Πρέβεζα κλπ. που θα γίνουν κανονικά οι παρελάσεις με ολα τα παιδιά, είναι πιο εξυπνοι... Μονο στα δημοτικά της Ηγουμενίτσας κολλαει ο κορονοιος.. κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κολλάει παντού,τώρα αν κάποιοι σε άλλους δήμους το προσέγγισαν πιο λαϊκά και χαϊδεύουν αυτιά γονέων είναι άλλο θέμα.Πρόληψη και όχι καταστολή .Αν γίνει διασπορά και αναγκαστούν τα παιδιά να κανουν τηλεδιάσκεψη και παλι θα ναι πιο καταστροφικό απ το να μην παρελάσουν φέτος.

      Διαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.