ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, στην συνεδρίαση της 28/09/2016, μετά από παράπονα που εξέφρασαν πολλοί συνδημότες μας, προς την Δημοτική Αρχή, για καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στη έγκαιρη αποστολή και λήψη επιστολών, εγγράφων και λογαριασμών που τους αφορούν εκ μέρους του Καταστήματος των ΕΛΤΑ Φιλιατών, συζήτησε διεξοδικώς τις παρενέργειες που δημιουργούν οι προαναφερόμενες δυσλειτουργίες στους συμπολίτες μας. 

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ Α.Ε. να καλύψει τις χρονίζουσες ελλείψεις σε προσωπικό του Καταστήματος Φιλιατών ώστε αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί επαρκώς στο ρόλο του και οι πολίτες να έχουν τον επαρκή χρόνο για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στους προβλεπόμενους χρόνους ως προς την εξόφληση των λογαριασμών τους. 

Οι υπεύθυνοι των ΕΛΤΑ οφείλουν να κατανοήσουν ότι ο Δήμος μας είναι ορεινός και δυσπρόσιτος και οι ηλικιωμένοι κυρίως κάτοικοι του δεν έχουν την άνεση να μετακινούνται διαρκώς για να μπορέσουν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τους λογαριασμούς τους που με καθυστέρηση λαμβάνουν από το Ταχυδρομείο Φιλιατών. 

Επειδή το θέμα κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό, αναμένουμε την έγκαιρη κάλυψη των θέσεων προσωπικού που χρειάζεται το Κατάστημα των ΕΛΤΑ Φιλιατών για να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. 

Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη του εν λόγω θέματος και θα επανέλθουμε με νεώτερες ανακοινώσεις και ίσως και προγραμματισμένες κινητοποιήσεις έως την οριστική διευθέτηση των υπαρχόντων εκκρεμοτήτων προς όφελος των συμφερόντων των συμπολιτών μας. 


Για το Δημοτικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Γκίζας Ν. Χρήστος
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.